Μετάβαση στο περιεχόμενο

GAElearning

Χάρτης

Αυθαίρετα

Καιρός

Σεισμοί

Αγγελίες

webTV
Γράψε μια είδηση
για την αρχική σελίδα
Αγγελίες
δείτε τη νέα εφαρμογή Αγγελιών

Πρόσφατα Θέματα

Ψηφοφορία:

Στηρίζετε το προτεινόμενο ασφαλιστικό νομοσχέδιο (νομοσχέδιο Κατρούγκαλου);

  1. Ναι (96 ψήφοι [16.58%])

    Ποσοστό ψήφων: 16.58%

  2. Όχι (483 ψήφοι [83.42%])

    Ποσοστό ψήφων: 83.42%

Ψήφος Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν
- - - - -

Κρήτη: Ξεκινά τουριστική επένδυση 408εκατ.ευρώ για το Elounda Hills

κρήτη ελούντα ξενοδοχείο


Κρήτη: Ξεκινά τουριστική επένδυση 408εκατ.ευρώ για το Elounda Hills

Μεγάλη Ρωσική τουριστική επένδυση, ύψους 408 εκατ. ευρώ, εντάχθηκε στη διαδικασία των στρατηγικών επενδύσεων από την αρμόδια Διυπουργική Επιτροπή. Πρόκειται για τη δημιουργία σύνθετων τουριστικών εγκαταστάσεων στον Αγιο Νικόλαο Κρήτης, που θα πραγματοποιηθεί άμεσα και αναμένεται να δημιουργήσει σημαντικό αριθμό θέσεων απασχόλησης τόσο κατά τη διάρκεια της κατασκευής, όσο και και στη φάση λειτουργίας. Παράλληλα, ο επενδυτής έχει δεσμευθεί να παράσχει ανταποδοτικά οφέλη στην ευρύτερη περιοχή, καθώς και για την αξιοποίηση υπηρεσιών και προμήθεια προϊόντων τοπικών επιχειρήσεων.

Η ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ MIRUM HELLAS με ρωσικά κεφάλαια, προτίθεται να πραγματοποιήσει τουριστική επένδυση η οποία στοχεύει στην δημιουργία πολυτελούς θερέτρου με την ονομασία “ELOUNDA HILLS” στο Άγιο Νικόλαο, Το σχέδιο “ELOUNDA HILLS” περιλαμβάνει την ανάπτυξη πολυτελών τουριστικών κατοικιών, ξενοδοχειακών μονάδων 5 αστέρων, συνεδριακό κέντρο, μαρίνας, καταστημάτων, υποδομών κοινής ωφέλειας, κέντρων ευεξίας, υποδομών εστίασης, αθλητικών κέντρων, πάρκων αναψυχής και λοιπών βοηθητικών υποδομών

Το συνολικό κόστος της επένδυσης ανέρχεται στα 408,49 εκατομμύρια ευρώ, εκ των οποίων τα 50,4 εκατ. αφορούν στην αγορά γης και έχουν καταβληθεί, ενώ τα υπόλοιπα 358,09 αφορούν το κόστος κατασκευής και δημιουργίας υποδομών.

Το επενδυτικό αυτό έργο προβλέπεται να επιφέρει μια σειρά από άμεσες και έμμεσες, θετικές οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις, τόσο σε εθνικό, όσο και σε τοπικό επίπεδο. Αναμένεται να δημιουργήσει σημαντικό αριθμό θέσεων απασχόλησης κατά τη διάρκεια της κατασκευής, ενώ κατά τη φάση λειτουργίας του, εκτιμάται ότι θα δημιουργήσει τουλάχιστον 763 νέες θέσεις εργασίας 8μηνης απασχόλησης.

Πηγή: http://www.ypodomes....o-elounda-hillsΚρήτη: Ξεκινά τουριστική επένδυση 408εκατ.ευρώ για το Elounda Hills

0 Σχόλια