Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Εύρεση μεταπτυχιακού για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας


Recommended Posts

Καλησπέρα. Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και μηχανικός υπολογιστών και ενδιαφέρομαι να κάνω μεταπτυχιακό πάνω σε ανανώσιμες πηγές ενέργειας. Παρότι ψάχνω αρκετό καιρό έχω μπερδευτεί αρκετά καθώς το κάθε πανεπιστήμιο εξειδικεύεται πολύ πάνω σε ενα συγκεκριμένο θέμα, ενώ εγώ θα ήθελα κάτι πιο γενικο. Μήπως έχει ασχοληθεί κάποιος με παρόμοιο θέμα; Οποιαδήποτε συμβουλή είναι καλοδεχούμενη.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα! Και εγώ ψάχνω πληροφορίες πάνω στο συγκεκριμένο θέμα! Όποιος έχει κάποια εμπειρία σε τέτοιου θέματος μεταπτυχιακά τόσο σε Ευρώπη όσο και σε Αμερική ας μας βοηθήσει. Για Ελλάδα δε νομίζω να υπάρχει μεταπτυχιακό πάνω σε αυτό τον τομέα αν και ομολογώ πως δεν το έχω ψάξει για εδώ.

Link to comment
Share on other sites

"Παραγωγή & Διαχείριση Ενέργειας" του ΕΜΠ. Ασχολείται και με Α.Π.Ε. και με εξοικονόμηση ενέργειας, με πολύ θεωρία όμως..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

εγώ ήδη έχω κάνει την αίτηση για ένα master.πολύ καλο master έχει στην σουηδία με τίτλο Master in solar energy.10 μήνες full time.

από εκεί k πέρα έχει ένα στο τει πειραιά με αρκετά υψηλό κόστος και είναι γύρο στους 18 μήνες.

να αναφέρω ότι σουηδία δεν πληρώνεις δίδακτρα. οποτε καλο θα ήταν να το ψάξετε λίγο...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Γεια σας ειμαι μηχανολογος μηχανικος φοιτητρια και σκεφτομαι να ακολουθησω τον τομεα της ενεργειας και μεταπτυχιακο και εγω στισ ανανεωσιμες πηγες ενεργειας ... Ψαχνω κυριως για χωρες στο εξωτερικο Αγγλια κλπ.. Ακουσα απο εναν γνωστο μου οτι θα παει για μεταπτυχιακο στην Σουηδια συγκεκριμενα Στοκχολμη και θα το κανει δωρεαν και το μονο που θα πληρωνει ειναι η διαμονη του .. Ισχυει κατι τετοιο?? Υπαρχουν στην σουηδια δωρεαν μεταπτυχιακα και αν ναι ποσο καλα ειναι ????

Link to comment
Share on other sites

Στο ΤΕΙ Πειραια το M.Sc οντως εχει διδακτρα και ειναι 2 χρονια, αλλα διδασκει ενας απο τους παγκοσμιως καλυτερους και αναγνωρισιμους καθηγητες πανω σε θεματα ΑΠΕ και ενεργειας, ο Δρ. Καλδελλης.

 

Πληροφοριακα φετος βραβευτηκε στο παγκοσμιο συνεδριο ΑΠΕ, στο Dubai, για την συνεισφορα του και την ερευνα του πανω σε ΑΠΕ.

Εαν οντως θες να ασχοληθεις με ΑΠΕ και δεν θες να φυγεις, ειναι μια καλη περιπτωση για να σκεφτεις.

Το θεμα δεν ειναι ποσα λεφτα θα δωσεις ή θα γλυτωσεις αλλα το ποιοι διδασκουν κ ποσα θα μαθεις.

Τελος το συγκεκριμενο μεταπτυχιακο ειναι σε συνεργασια με το Heriot-Watt που στην Αγγλια κατατάσετε 5 (μου φαινετε, χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος) στον τομεα των ενεργειακων μηχανικων. Οποτε εαν σε ενδιαφερει και δουλεια για εξωτερικο μετα ειναι ενα ονομα που εχει μια καποια ισχυ.

Link to comment
Share on other sites

Το θεμα δεν ειναι ποσα λεφτα θα δωσεις ή θα γλυτωσεις αλλα το ποιοι διδασκουν κ ποσα θα μαθεις.

 

συμφωνω απλα στις ημερες μας ψαχνεις οικονομικη και καλη λυση !! γιαυτο ρωταω !!!

Link to comment
Share on other sites

Οντως μπορει να μην εχουν διδακτρα καποια προγραμματα, αλλα ψαξε τα "κρυμμενα κοστοι" συνηθως τα βιβλια σου ζητανε να τα αγορασεις επισης ψαξε καλα και το κοστος διαβιωσης.

Δεν λεω σε καμια περιπτωση πως τα μεταπτυχιακα εδω ειναι καλυτερα ουτε χειροτερα (παντα ειναι θεμα των ανθρωπων που θα σε διδασκουν), ολα ειναι θεμα του ποσου που μπορεις να διαθεσεις.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.