Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Βεβαίωση επάρκειας εγκαταστάσεων διάθεσης υγρών αποβλήτων για ΕΟΤ


Recommended Posts

Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος συνάδελφος γνωρίζει τί απαιτείται στη σύνταξη "βεβαίωσης και τεκμηρίωσης με τεχνικά στοιχεία της επάρκειας των υφιστάμενων εγκαταστάσεων, διάθεσης υγρών αποβλήτων" που ζητείται από τον ΕΟΤ για τη χορήγηση ειδικού σήματος λειτουργίας κύριων ξενοδοχειακών καταλυμάτων, καθώς και αν υπάρχει συγκεκριμένη φόρμα που συμπληρώνουμε, γιατί δυστυχώς δε βρίσκω υπάλληλο που να μπορεί να με κατατοπίσει. Η μονάδα είναι υφιστάμενη και λειτουργούσε με σήμα. Απλά έχει λήξει από το 2006 και θέλει ανανέωση. Αν υπάρχει κάποιο πρότυπο θα σας ήμουν υπόχρεη! Ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

Αρχικα γραψε την ειδικοτητα σου οπως κανουμε ολοι μας.

 

Βεβαιωση επαρκειας εγκαταστασεων υγρων αποβλητων απο οσο ξερω γιατι εφτιαξα 2 πριν λιγο καιρο ζητουσαν απο τον ΕΟΤ για οσα ξενοδοχεια εχουν πολεοδομικες παραβασεις και ηθελαν να τις τακτοποιησουν λειτουργικα ως προς τον ΕΟΤ με το νομο 3766/2009

 

Κατεβασε τον νομο, καπου μεσα εχει την υπευθυνη δηλωση που υπογραφεις. Εγω ειχα φτιαξει 2 σελιδες στις οποιες υπολογιζα τι διαστασεις επρεπε να εχουν οι δεξαμενες για να ειναι ΟΚ συμφωνα με την υγειονομικη διαταξη του 65', και ανεφερα διαστασεις των υπαρχοντων και οτι υπερκαλυπταν τις απαιτησεις.

 

Για σημα που εληξε και θελει ανανεωση γιατι εχω τωρα μια περιπτωση, θελουν βεβαιωση καλης λειτουργιας απο την διευθυνση υγειας της οικειας νομαρχιας. Οχι δικη σου βεβαιωση.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και ζητώ συγνώμη για την παράληψη αναγραφής της ειδικότητάς μου. Είχα την εντύπωση ότι την είχα συμπληρώσει. Θα το διορθώσω άμεσα!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.