Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Κατασκευαστικό ερώτημα: Ιταλική κουζίνα και ντουλάπες


konsolas

Recommended Posts

Καλημερα.καταρχην δεν μας λετε αν υπαρχουν εσοχες στον τοιχο για να γινει εντοιχιζομενη η ντουλαπα.2ον οι ιταλοι ειναι σαν κ εμας,αν θελουν να δουλεψουν θα δουλεψουν.υπαρχουν σωστα εργοστασια αλλα υπαρχουν κ οτι να'ναι.κ απο κατασκευαστικη αποψη αλλα κ απο λαθη η ελλειπη παρελκομενα που σου τρωνε χρονο απ την ζωη σου να τα περιμενεις κ επειδη κ αυτος που τις κανει εισαγωγη συνηθως δεν ειναι σωστος κ δεν εχει συνειδηση(απλα δεν τον νοιαζει)θα ελεγα να βρεις μαραγκο της προκοπης κ οχι απο κεινους τους γερους που εχουν βαρεθει την ζωη τους.καποιον νεο που εχει ορεξη,που του αρεσει η δουλεια του,που μιλαει με μερακι κ δειχνει διαθεση να σας εξηγει τα παντα με υπομονη.βεβαιως βλεποντας κ καποιο δειγμα δουλειας του.ειναι λιγοι αυτοι οι ανθρωποι το ξερω,αλλα προκειται για το σπιτι σας οποτε καντε βηματα αργα,σταθερα κ σιγουρα.καλη ερευνα αγορας κυριως..υπαρχουν απειρα υλικα εξω.αυτα τα ολιγα..

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 45
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Συμφωνώ ότι υπάρχουν και καλά Ελληνικά

και

δίνω + 1 ψήφο, ότι θα ξενερώσεις άμα δεις τα κενά που αφήνουν γύρω γύρω και πάνω οι Ιταλικές ντουλάπες.

Link to comment
Share on other sites

εγω επειδη την εχω πατησει με τις ιταλικες μια φορα ολοκληρωτικα...κενα δεξια μαζευονται...τα πανω κενα μεχρι το ταβανι ειναι το θεμα συνηθως...

σε ιταλικη με 3 φυλλα ειχαν κανει λαθος τα πηχακια του καθε κομματιου και ειχαν ολα διπλα χερουλιου επομενως δεν ανοιγε κανενα!!!

καλα οτι ηρθανε σπαμενοι οι καθρεπτες δεν το συζητω..ελπιζω η γρουσουζια να μην μου χρεωθηκε....

 

 

+10 στο ελληνικο γιατι το φτιαχνεις οπως θελεις στον μισο χρονο και σε λογικη τιμη και με καλυτερα ξυλα...

ας μαθουμε σαν λαος να εμπιστευομαστε αυτα που αξιζουν στην χωρα μας και οχι μονοτονη ξενομανια...

 

στο μοναδικο που δεν εχουμε ξενομανια και οι ελληνιδες μανες τις προτιμουν 100% ειναι στις νυφες απο ελλαδα αχαχαχαχαχ

Link to comment
Share on other sites

Σίγουρα ορισμένες επιλογές δεν είναι δυνατές. Προσοχή στο CORIAN διότι κυκλοφορεί και μαιμού. Το προιόν είναι της DUPONT.

Link to comment
Share on other sites

Oι συρομενες θελουν 0,65 γιαυτο δεν προτιμω τις εσοχες γιατι σε προβληματιζουν και στο βαθοπς και στο μηκος.....γιατι μπορει μια ντουλαπα ναχει ονομαστικο μηκος 1,60 και ναχει κανονικα 1,62.....τι κανεις ξυνεις τον σοβα?

η επισης μπορει επισης να μην σουχουν πετυχει τα γωνιασματα

Link to comment
Share on other sites

Γεια σας!Απο προσωπικη μου πειρα που εφτιαξα το σπιτι μου πριν ενα χρονο καλυτερα να προτιμισετε ενα μαραγκο της απολυτου εμπιστοσυνη σας!Ο κατασκευαστης που εφτιαξε το σπιτι μου τις ντουλαπες,την κουζινα και τις εσωτερικες πορτες τις εφτιαχνε στο plessio,πηγαμε μια φορα με τη γυναικα μου και επειδη ξερω πεντε πραγματα απο κουζινα και ντουλαπες καταλαβα οτι η δουλεια που κανουν γινεται με ετοιμα υλικα τυποποιημενων διαστασεων και οτι πιο φτηνο υπαρχει!Γιαυτο το λογο εκανα ιδιαιτερη συμφωνια μαζι του και τα εφτιαξα ολα σε εναν μαραγκο,φιλο του θειου μου,που μου εκανε εκπληκτικη δουλεια στις διαστασεις που ηθελα και εδωσε λυσεις με σχεδον τα μισα λεφτα!Ο αλλος ιδιοκτητης που τα εφτιαξε στο plessio βλεπει την κουζινα μου και τις ντουλαπες μου και τραβαει τα μαλλια του που δεν με ακουσε τοτε!Φιλικα!

 

υπαρχουν μαραγκοι για ολα τα γουστα, ο φτηνιαρης που τα κανει ολα μαιμουδεξ και παιρνει για κουζινα 2 χιλιαρικα και ξερω 1-2 που κανουν "ανακαινισεις", και ο κυριλε ο δικος μου που για κατω απο 10αρικο δεν παει στο εργαστηριο και κανει ολα τα κολπα, απομιμηση που δεν την καταλαβαινεις.

 

για μενα το "ιταλικο" ειναι μουφα - γιατι τα ξυλα τους δεν ειναι καλα ή δεν ξερεις αν ειναι καλα, οι μηχανισμοι ειναι οι συνηθισμενοι και πληρωνεις "ετικετα". για τη διαστασιολογηση τα ειπαν οι παραπανω φιλοι. Για μενα χαζο να μην κανεις σωστη εκμεταλλευση του χωρου σου. Για τους μηχανισμους μην ανησυχεις, ρωτας τι ειναι και το εξακριβωνεις οτι υπαρχουν στην αγορα εδω.

 

να μην ρωτησω που ειναι ο μηχανικος σας να σας δωσει τη γνωμη του. η απαντηση στο ερωτημα σας ειναι του τυπου "να παρω ιταλικο αμαξι ή γιαπωνεζικο ή γερμανικο?". Ο καθεις στα γουστα του (και στο πορτοφολακι του).

 

Απολυτα σωστος!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

ένα αλλο θέμα με τις ελεύθερες ντουλάπες εργαστασίου, δεν είναι σε περίπτωση σεισμού σου έρθουν στο κεφάλι? δεν ξέρω ρωτάω

για τα ελληνικά εργοστάσια εργοστάσια δεν είδα γνώμη δεν έχουν καλή φήμη?

Link to comment
Share on other sites

Ένας καλός μαραγκός θα κάνει σίγουρα καλύτερη δουλειά. Μακριά από ετοιματζήδικα κουφώματα-ντουλάπες, γιατί σε πλακώνουν στα πηχάκια για να καλύπτουν τα κενά. Οι διαστάσεις τους είναι στάνταρ και συνήθως σε υποδιαιρέσεις του 0.5εκ. Δηλαδή ενώ ο καλός μαραγκός θα πάρει μέτρα π.χ 2.838μ ο "ιταλός" θα πάρει μέτρα 2.835, για να μην πώ 2.830 και μετά πηχάκι.

 

Όσο για την ερώτηση του konsolas, και οι ελεύθερες πρέπει να στερεώνονται στους τοίχους.

 

Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω αυτήν την μανία με τους πάγκους Corian. Εντελώς αντιαισθητικό υλικό, αίσθηση εργαστηρίου ιατρείου, προβλήματα με ρηγματώσεις και δύσκολες επισκευές, και εξωφρενικό κόστος. Για όλα φταίνε οι ψευτοαρχιτέκτονες, και οι διακοσμήτριες.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.