Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

ΚΑΔ ΜΠΔ και Επάγγελμα


Recommended Posts

Έκανα χθές έναρξη και έβαλα κωδικό τον 7112000. Σαν επάγγελμα όμως μου έβαλαν Πολιτικός Μηχανικός. Πήγα σήμερα στη ΔΟΥ να το αλλάξω και δεν υπάρχει επάγγελμα Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης. Το σύστημά τους για παράδειγμα δεν έχει όλες τις ειδικότητες των Μηχανικών έχει Μηχανολόγος Ηλεκτρολόγος, Πολιτικός Μηχανικός και αρχιτέκτοντας. ΚΑι ρωτάω!!!!!

Τι επάγγελμα έχετε βάλει?

Ολες οί άλλες ειδικότητες Μηχανικών (Χημικοί, Μεταλιολόγοι, Τοπογράφοι, Αερονευπηγοί κτλ) τι δηλώνουν?

Link to comment
Share on other sites

GEKA δεν ρωτάω που θα ενταχτώ. Ρωτάω τι επάγγελμα έχουν καταχωρήσει στη ΔΟΥ στη καρτέλα ως Φυσικό πρόσωπο, μιας και οι μόνες ειδικότητες μηχανικών στο σύστημα TAXIS είναι οι Πολιτικοί Μηχανικοί, Αρχιτέκτονας και Μηχανολόγος Ηλεκτρολόγος, και οι υπόλοιπες ειδικότητες δεν υπάρχουν. Η καταχώρηση του επαγγέλματος στην καρτέλα δεν έχει καμία σχέση με την δραστηριότητα που δηλώνεις και δεν επηρεάζει το ένα το άλλο. Έτσι μου είπαν. Για παράδειγμα αν ήταν κάποιος ιδιωτικός Υπάλληλος και παράλληλα ασκούσε ελεύθερο επάγγελμα πχ Μηχανικός τότε στο επάγγελμα αν δήλωνε ιδιωτικός Υπάλληλος θα καταχωρούσαν την εγγραφή "Ιδιωτικός Υπάλληλος-εργάτης" και στη δραστηριότητα τη δραστηριότητα ως Μηχανικός. Η ένστασή μου είναι οτι οι διαθέσιμες εγγραφές στο επάγγελμα στο σύστημα ΤΑΧΙS είναι λάθος. Για παράδειγμα γιατί κάποιος ο οποίος είναι Ιδιωτικός Υπάλληλος να γράφουν στη ΔΟΥ "Ιδιωτικός Υπαλληλος - Εργάτης" .

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.