Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Νέο έντυπο για την πληρωμή κρατήσεων ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ στην Εθνική Τράπεζα


ilias

Recommended Posts

τελικά το χαρτόσημο το αθροίζουμε εμείς στο συνολικό πόσό ή βγαίνει αυτόματα από το σύστημα; Εγώ το είχα αθροίσει στο συνολικό ποσό παρόλα ταύτα ο επιμερισμός που πήρα ήταν σωστός. Άρα μάλλον το υπολογιστικό σύστημα το υπολογίζει από τον κωδικό που βάζουμε και από το ποσό αμοιβής και ασχέτως του ποσού που βάζουμε ως σύνολο.

Link to comment
Share on other sites

Οπως γνωρίζουν οι συνάδελφοι που ασχολούνται με τισ άδειες εγκατάστασης - λειτουργίας βιομηχανιών , καταθέτουμε 4,40 € και 8,80 € υπέρ ΤΣΜΕΔΕ .

Σε επίσκεψη μου στην Τράπεζα ΕΤΕ αυτή αρνήθηκε να εισπράξει τα παραπάνω ποσά λέγοντας ότι δεν συμπεριλμβάνονται στους κωδικούς.

Οι εισφορές αυτές ηταν πάγιες και δεν προέκυπταν από κανέναν υπολογισμό, τώρα αν παει κάποιος να τις υπολογίσει με τους αντίστοιχους κωδικούς βγαίνουν υπερβολικά ποσά.

 

Παρατήρηση: Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας.

Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής!

Ευχαριστώ, ilias

Link to comment
Share on other sites

Ευγε στο Παράρτημα Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας!

------

Οι Καραγκιοζηδες του ΤΣΜΕΔΕ έχουν αναρτησει τα μισά!

http://www.tsmede.eu/%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%B5%CF%87%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%82%CF%85%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%82/%CE%95%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7/%CE%9D%CE%AD%CE%B1/tabid/266/language/el-GR/Default.aspx

 

Επίσης την Τρίτη 19/07/2011 την 1η ημέρα εφαρμογής του νέου συστήματος δεν σήκωναν τα τηλεφωνα ως συνήθως

Η γραμματεία του Προέδρου μου έβγαλε και γλώσσα.

 

Επειδή όμως μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι με την ΑΣΥΔΟΣΙΑ του ΤΣΜΕΔΕ από Πέμπτη που θα ευκαιρισω θα εξανλήσω τα εννομα μέσα

Link to comment
Share on other sites

Οι άδειες εγκατάστασης και λειτουργίας μας καίνε αν δεν υπάρχει ο αντίστοιχος κωδικός στο σύστημα.

Αύξηση φόρων, αύξηση γραφειοκρατίας, "πάγωμα" των δουλειών (εφαρμογή ΚΕΝΑΚ χωρίς να έχουν βγει οι ΤΟΤΕΕ και το λογισμικό, εφαρμογή του Καλλικράτη χωρίς να έχει γίνει η ανάθεση αρμοδιοτήτων και χωρίς σφραγίδες, κατάργηση ελαχίστων αμοιβών χωρίς να έχει βγει το ΠΔ για τις νέες αμοιβές και τώρα αυτό με το ΤΣΜΕΔΕ)...

Αν συνεχίσουν έτσι θα είμαι και εγώ σε λίγο καιρό στην λίστα αυτών που είναι έτοιμοι να μπουν στην βουλή με τσεκούρια και καραμπίνες.

 

Αν έχουμε δώσει προσφορά στον πελάτη, πως του ζητάμε τώρα τα επιπλέον που μπορεί να μας ζητήσει η τράπεζα;

Link to comment
Share on other sites

θα μπορούσαν να ενσωματώσουν τις κρατήσεις σε αυτές του ΤΕΕ από την κατάθεση αμοιβης και να γλιτώσουμε ένα έντυπο....

 

Παρατήρηση: Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας.

Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής!

Ευχαριστώ, ilias

Link to comment
Share on other sites

έγω συναδελφοι ενημερώθηκα σημερα για το νεο τροπο πληρωμης (οκ δεν αλλαζει κ τιποτα στην πραξη) σε κατάστημα της ΕΤΕ οπου πήγα με τα παλιά (γνωστα σε ολους) γραμμάτια εισπραξης για Τσμεδε και η υπάλληλος μου λεει οτι δε τα δέχονται πλεον.Ευρυχώς που με ειχε ενημερωσει το ταμειο μου κ το επιμελητηριο μου. Ασφαλως πλακα κανω. Και στους δυο φορεις ειμαι εγγεγραμμενος και εχουν και οι 2 την ηλεκτρονικη μου διευθυνση αλλα μαλλον ειναι πολυ δυσκολο να γινει μαζικη αποστολη mail (δυσκολο=1 κλικ)... (Κυριως αυτο το ΤΣΜΕΔΕ συναδελφοι δεν ειναι σε θεση ακομα να μας δινει ηλεκτρονικα ασφαλιστικη ενημεροτητα..Σε ερώτηση που ειχα κανει ενα χρονο πριν μου ειχαν πει οτι ειναι ολα ετοιμα αλλα εχει κολλησει καπου στο υπουργειο εσωτερικων ??!! Η αποκορυφωση της προχειροτητας του ταμειο, που καθε αλλο απο ταμειο μηχανικων δε θυμιζει, φαινεται και απο την επιλογη αρχειου του νεου εντυπου το οποιο ειναι ρε μορφη pdf οπου και να θες να το συμπληρωσεις ηλεκτρονικα δεν μπορεις. Τωρα θα μου πειτε το Acrobat reader ειναι δωρεαν. Εχει κ word open source..)

Τελος παντων τερμα η γκρηνια. Τα καταφεραμε με την υπαλληλο και κατεθεσα τις κρατησεις αμοιβων για το Τσμεδε/εμπ, οπως μου ειπε εχει φτασει σε αυτους σχετικη οδηγια για το πως να γινεται η διαδικασια.

Εσεις θα πηγαινετε στην τραπεζα με το νεο εντυπο τραπεζας συμπληρωμενο.

Nα προσθεσω στις οδηγιες οτι σαν ποσο καταθεσης συμπληρωσουμε το συνολο 2%Τσμεδε + 1%ΕΜΠ + χαρτοσημο 2,4 (+ προμηθεια αν θελουμε)

Η αναλυση των παραπανω ποσοστων φαινεται στο (διπλο ενα για τον καταθετη και ενα για τον πελατη) γραμματιο εισπραξης που θα παρουμε πισω μετα τη συναλλαγη.

Ilias ευχαριστουμε.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Νεα τιμωρια και ταλαιπωρια.

Τωρα θα υπολογιζεται αυτοματα και το χαρτοσημο που παλιοτερα δεν εμπαινε παντα (αυξηση εισφορων 2,4% επι του συνολικου ποσου για ΤΣΜΕΔΕ και ΤΕΕ).

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.