Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

βοηθεια συμβουλες


skiner

Recommended Posts

Καλησπερα πρωτη μ δημοσιευση και μενα και εχω διαφορες αποριες!! ειμαι φοιτητης του τμηματος οικονομικων επιστημων θεσσαλονικη απθ και λογικα στο ερχομενο εξαμηνο η ιουνιου θα παρω το πτυχιο μου!! μιας και αρχικα πηγαινα για μηχανικος περιβαλλοντος ξανθη και δν περασα για λιγο εχει ερθει στο μυαλο μ το 2ο πτυχιο σε μηχανικος περιβαλλοντος η παραγωγης διοικησης η ηλεκτρολογων μηχαναλογων!! με φιλο πολιτικο μηχανικο με παροτρυνε για παραγωγης διοικησης ειναι αναπτυσομενη!! διαβαζω απο εδω και απο εκει για τα επαγγελματικα δικαιωματα και θα ηθελα να ξερω τι γινεται ακριβως! σκεφτομουνα και για μεταπτυχιακο σε ανανεωσιμες πηγες ενεργειας και μετα να δωσω κατατακτηριες ξανθη μιας και ειμαι απο εκει!!Περισσοτερο ψαχνομαι για γερμανια 2ο πτυχιο και θα ηθελα βοηθεια γενικα στο τι να διαλεξω μιας και θελω να το συνδιασω και με το 1ο πτυχιο μ! απλως σκεφτομουνα το ιδιο θα ειναι να κανω μεταπτυχιακο σε ενεργεια και μετα κατατακτηριες με το να παω κατευθειαν γερμανια για πτυχιο 2ο και μετα αμα μπορεσω να κανω ενα μεταπτυχιακο σε ενεργεια γιατι το εψαξα λιγο και ειχε αρκετα προγραμματα μεταπτυχιακα με ενεργεια και στα 3 τμηματα π ανεφερα!! περιμενω απαντησεις ευχαριστω!

Link to comment
Share on other sites

αν θες να το συνδυασεις με το πρωτο πτυχιο σου πηγαινε μηχανικος παραγωγης και διοικησης !! αν θες να ασχοληθεις με ενεργεια οπως φωτοβολταϊκα πηγαινε ηλεκτρολογος και φυγε γερμανια ( αλλα δεν ξερω πως θα το συνδυασεις με το πρωτο πτυχιο σου την ενεργεια με τα οικονομικα μπορεις να μας πεις πως ακριβως θελεις να τα συνδυασεις αυτα τα 2 ?? ) ...

Link to comment
Share on other sites

Σε συζητηση π ειχα και με τν γνωστο μου πολτικο μηχανικο προτεινε με τα 1000 ΜΠΔ αλλα σκεφτομουνα και για ηλεκτρολογοσ μηχανολογος τωρα κατα ποσο μπορει να συνδιαστει με ενα μεταπτυχιακο ενεργεια και μετα να συνδιαστει με τα οικονομικα γτ ανανεωσιμες πηγες ενεργειες εχει μεταπτυχιακα προγραμματα με τα οικονομικα!! ειναι το 1ο πτυχιο δν θελω να παει αδικα για αυτο προσπαθω να το συνδιασω αλλα ψαχνω και κατι με καλες επαγγελματικες προοπτικες και κατι ωραιο καινουργιο!για αυτο και ψαχνομαι να δω τι συμφερει και τι γινεται?? επισης για τα δικαιωματα του ΜΠΔ αναγνωριζονται ως μηχανολογους και των μηχανικων περιβαλλοντος ξερω οτι συγκρουονται με τν πολιτικων αλλα κερδιζουν με διαφορα πολιτικοι μηχανικοι!

Link to comment
Share on other sites

Στο ΜΠΔ της Κρήτης που είμαι εγω, προσφέρεται μεταπτυχιακό στα ενεργειακά συστήματα αλλά και στη χρηματοοικονομική διοίκηση.

Για κάποιες πρόχειρες πληροφορίες δές εδώ https://www.tuc.gr/fileadmin/users_data/public_relations/%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%83%CE%B7_%CE%A4%CE%BC%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82_%CE%9C%CE%A0%CE%94.pdf

Link to comment
Share on other sites

κοιτα επειδη ειπες για εξωτερικο !! στο εξωτερικο οι βλακεις που γινονται εδω και το μπλεξιμο με τα επαγγελματικα δικαιωματα δεν γινονται !!!!! τωρα απο εκει και περα αν θες να μην χασεις το πρωτο πτυχιο σου και εγω σου λεω πηγαινε μπδ ... απο εκει και περα μην κοιτας τα επαγγελματικα δικαιωματα κοιτα τι σου αρεσει περισσοτερο !!!

Link to comment
Share on other sites

γνωριζει κανεις πανεπιστημια καλα στην γερμανια η κανενα site Οπως πχ το ucas αντιστοιχο??? ψαχνω και τα μαθηματα για να δω τι θα μ κινισει το ενδιαφερον περρισοτερο!!ποσο περιπου βαθμο πτυχιου ψαχνουν για το μεταπτυχιακο vaggelh γνωριζεις???

Link to comment
Share on other sites

Δεν υπάρχει στάνταρ αν έχω πληροφορηθεί σωστά...

 

Εξαρτάται βασικά απο το ποιόν τομέα του τμήματος ενδιαφέρεσαι.

 

Αν ενδιαφέρεσαι για μεταπτυχιακό στη χρηματοοικονομική διοίκηση, λογικά με βαθμούς πάνω ή έστω πολύ κοντά στο 7και κάτι και με πτυχίο οικονομικών θα σε κάνουν δεκτό.

 

Αν ενδιαφέρεσαι για ενέργεια μόνο με πτυχίο οικονομικών, δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά.

 

Γενικά για μεταπτυχιακά απο οτι έχω ρωτήσει θέλεις πάνω απο 7.5-8.Συγκεκριμένα, αν έχεις πάνω απο 8 παίζουν πάρα πολύ και οι υποτροφίες, στο ΠΚ τουλάχιστον.

 

Τα παραπάνω στα λέω με κάθε επιφύλαξη εννοείται, για μια ξεκάθαρη απάντηση επικοινώνησε με τη σχολή.

Link to comment
Share on other sites

Όσον αφορά τους Μηχανικούς Παραγωγής και Διοίκησης είναι πολύ καλή σχολή και έχουν τα ίδια επαγγελματικά δικαιώματα που έχουν και οι Μηχανολόγοι Μηχανικοί. Στο Πολυτεχνείο της Ξάνθης που τελείωσα εγώ είναι πολύ καλά και όσο περνάνε τα χρόνια το επίπεδο συνεχώς ανεβαίνει-δυσκολεύει, έχει περισσότερα εργαστήρια κτλ.

 

Ψάξ' το λίγο γιατί είναι διαφορετικό να κάνεις απλώς ένα μεταπτυχιακό και αλλιώς να βγάζεις 2η σχολή και από άποψης γνώσεων και από άποψης επαγγελματικών δικαιωμάτων. Βέβαια δεν είναι και εύκολο να βγάζεις 2η σχολή. Θέλει ένα άλφα ποσό και πολύ χρόνο και διάβασμα.

 

Και Μηχανικός Περιβάλλοντος είναι καλά και θα αποκτήσεις ένα καλό υπόβαθρο αλλά να ξέρεις ότι έχουν θέμα με τα επαγγελματικά δικαιώματα. Στο μέλλον βέβαια μπορεί να λυθεί.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.