Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Sw0rdf1sh

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 447
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μπράβο Sw0rdf1sh . Σίγουρα χρειάστηκε πολύ κόπο , αλλά αξίζει τον κόπο ! Δυστηχώς δεν ξέρω από java , αλλά σίγουρα θα βρεθούν κάποιοι να βοηθήσουν . Εύχομαι καλή επιτυχία !

Edited by iliekater
Link to comment
Share on other sites

Συγχαρητήρια και απο μένα, δεν ξέρω απο προγραμματισμό, ένα excel έχω δημιουργήσει μόνο για τον υπολογισμό του συντελεστή θερμοπερατότητας.

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς και εγώ excel χρησιμοποιώ. Άλλωστε έχουν ανέβει υπολογισμοί σκιάσεων, υπολοσγιμοί συντελεστή θερμοπερατότητας, excel σε μορφή TEE KENAK (για copy paste στο ΤΕΕ ΚΕΝΑΚ) κλπ εδω.

Σε κάποια φάση χρησιμοποίησα όλα αυτά τα excel και έγραψα και το τεύχος για μία περίπτωση (ζώνη χ,2 όροφοι κλπ) σε ένα φύλλο αυτού του excel. Το θέμα είναι ότι για κάθε νέα περίπτωση (πχ 3 όροφοι) πρέπει να τροποποιώ αυτό το excel. η vb θα ήταν μία πολύ καλή λύση.

 

Επίσης υπάρχουν βιβλιοθήκες στην php (οπως η gd) οι οποίες σχεδιάζουν σε αρχεία png πχ και θα μπορούσαμε για κάθε δομικό στοιχείο να εκτελούμε υπολογισμό σκιάσεων και να παίρνουμε γραφική αναπαράσταση του τι γίνεται. Νομίζω ότι είναι μονόδρομος η βάση δεδομένων για τόσα πολλά δεδομένα γι αυτό και η επιλογή php/MySQL.

 

Θέλω να πιστεύω ότι αν το θέμα δεν ήταν τόσο εξειδικευμένο ως προς τον υπολογισμό θα είχε δημιουργηθεί ήδη ελεύθερο λογισμικό για τους ΚΕΝΑΚ το οποίο να δίνει αρχεία xml και έπειτα να χρησιμοποιούμε το TEE KENAK.

Κάντε υπομονή και όσο περνάνε οι μέρες προχωράω όλο και περισσότερο σε μια ολοκληρωμένη διανομή που θα ανέβει σύντομα. Όπως καταλαβαίνετε χρειάζεται χρόνος. Ευτυχώς υπάρχουν φίλοι που βοηθούν (στο css, σε javascript για ταξινομήσεις σε πίνακες κλπ). Άλλωστε αυτό το νόημα και του θέματος. Όποιος έχει τέτοιες γνώσεις να βοηθήσει ώστε να φτιάξουμε όλοι μαζί κάτι μια ώρα νωρίτερα και να μας λύσει τα χέρια.

Link to comment
Share on other sites

Μπράβο σου και μπράβο σου. Γνώμη μου είναι ότι δεν χρειάζεται να το δίνεις δωρεάν. Μία μικρή χρέωση στην τελική έκδοση που δεν θα παρουσιάζει προβλήματα, δεν θα μας βλάψει, καθώς θα το χρησιμοποιήσουμε όσοι κάνουμε ήδη επιθεωρήσεις.

Άλλωστε το λογισμικό θα απαιτεί και τακτικές αναβαθμίσεις.

Και ξέχασα να πω .....μπράβο σου.

Link to comment
Share on other sites

Λογικά ναι, με xampp! Αλλά γιατί να μην μπορείς και remotely, σε ένα Hosting!

Φίλε Sw0rdf1sh αν μπορώ να βοηθήσω κάπου, να το κάνω...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.