Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Αλλαγη χρησης απο κατοικια σε φροντιστηριο


IreneChatou

Recommended Posts

Καλημερα.

Ειμαι καθηγητρια και σχεδιαζω να ιδρυσω ενα φροντιστηριο μεσης εκπαιδευσης στο Χαλανδρι.Βρηκα τον καταλληλο χωρο (120 τμ) που πληροι ολες τις προϋποθεσεις (2 τουαλετες, σκαλες, υψος, προαυλισμος κλπκλπ), ωστοσο ο ιδιοκτητης δεν ειχε κανει αλλαγη χρησης.Καταρχας, απο την Πολεοδομια Αγ παρασκευης με ενημερωσαν οτι υποχρεωτικα πρεπει να κανω αλλαγη χρησης. Τι χαρτια χρειαζεται η αλλαγη χρησης;Κ μπορειτε να μου δωσετε μια τιμη για ολο αυτο γιατι ,ε 3 μηχανικους που εχω μιλησει μου εχουν δωσει αλλη τιμη ο καθενας!Ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Καλή σου μέρα!

Το καλύτερο θα ήταν να συμβουλευτείς Μηχανικό. Έκδοση οικοδομικής άδειας αλλαγής χρήσης δεν είναι κάτι που μπορεί να ολοκληρώσει πολίτης μη-μηχανικός!

 

Τιμές και «προσφορές» δεν μπορείς να πάρεις από εδώ! Κάνε τη δική σου έρευνα αγοράς, συμβουλέψου Μηχανικό της εμπιστοσύνης σου, και καλή σου επιτυχία στα επαγγελματικά σου σχέδια!

 

Όσο για τα απαιτούμενα, αν σε ενδιαφέρει να πάρεις μία ιδέα κοίταξε εδώ: http://www.tee.gr/on...2011/page11.htm

Edited by Earl
Link to comment
Share on other sites

Αυτό σημαίνει ανταγωνιστικό επάγγελμα . Εσύ θα κρίνεις ποιόν από τους 3 η κάποιον 4ον θα εμπιστευθείς .

 

Επίσης σαν Χαλανδραίος θα σου πω ότι μεγάλο μέρος της περιοχής είναι περιοχή αμιγούς κατοικίας και έτσι θέλει πολύ ψάξιμο .

Ακόμη χρειάζεται έλεγχος στατικής επάρκειας και είναι άλλα τα υπολογιζόμενα φορτία και είναι απαραίτητα όλα τα αρχικά σχέδια , ενώ θα απαιτηθούν αρκετές μελέτες .

 

Γενικά θέλω να σου πώ ότι στο επάγγελμα μας η εμπειρία παίζει μεγάλο ρόλο γιατί υπάρχει πολυνομία και γραφειοκρατία .

Link to comment
Share on other sites

Η χρηση γης ειναι οκ, μπορουμε να το χρησιμοποιησουμε και για φροντ, την χρηση γης την ειχαμε ηδη απο την πολεδομια και για να απαντησω στον earl εννοειται οτι δεν ειχα σκοπο να το κανω μονη.Απλα οι διαφορες τιμων απο 9000 ο ενας σε 2500 ο αλλος και ολοι με εμπειρια εμενα τουλαχιστον μου φαινονται ακραιες.

Link to comment
Share on other sites

Αυτός με τα 2500 προφανώς δεν έχει ασχοληθεί ξανά και δεν γνωρίζει τις διαδιακίες και τις απαραίτητες μελέτες που απαιτούνται.

Link to comment
Share on other sites

Αυτός με τα 2500 , αυτό που κάνει είναι ΚΑΡΑΠΑΡΑΝΟΜΟ και εσύ θα είσαι έρμαιο του .

Εννοείται ότι δεν μπορεί να υπογράψει ο ίδιος και θα βάλει άλλον .

Edited by BAS
Link to comment
Share on other sites

Καλά άμα ήξερε τι μελέτες απαιτούνται δεν θα έλεγε ενδεικτική τιμή , γιατί τότε ο άλλος που σου είπε 9000 είναι απατεώνας . Καταλαβαίνεις ότι κάποιος από τους δύο δεν γνωρίζει η λέει ψέμματα .

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα,

Θα συμφωνήσω με τους συναδέφους. Οι διαφορές στην τιμή είναι πολύ μεγάλες άρα, σίγουρα κάτι παίζει. Πάρε και άλλες γνώμες.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.