Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Φάση Β' Αυθαιρέτων: Προσαρµογές στο σύστηµα δηλώσεων και βεβαιώσεων


Recommended Posts

Επαναφορά στην τάξη.Το θέμα μας δεν είναι τα επαγγελματικά διακιώματα.Αν συνεχίσετε εδώ , θα διαγραφούν

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 433
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Στις κατόψεις που ανεβάζετε δείχνεται και τυχόν εσωτερικές διαρρυθμίσεις που έχουν γίνει , πχ αρχικά στην άδεια ήταν ένα υπνοδωμάτιο και χωρίστηκε στα δυο, ή μόνο τις παραβάσεις που έχουν δηλωθεί, πχ δηλωμένος Η/Χ που κλείστηκε.Δηλαδή απλά επισημαίνουμε τον Η/Χ με hatch ή φτιάχνουμε όλο το διαμέρισμα έτσι ώστε να ανταποκρίνεται το σχέδιο στην σημερινή κατάσταση?

Link to comment
Share on other sites

Σε καμία περίπτωση δεν μας ενδιαφέρει η διαμόρφωση του εσωτερικού... Μόνο αν έχει φάει τετραγωνικά από διπλανά διαμερίσματα ή από κοινόχρηστους χώρους...

Άρα μας ενδιαφέρει μόνο το περίγραμμα...

Το μοναδικό που μας ενδιαφέρει από την διαρρύθμιση είναι μήπως στην άδεια φαίνεται ένα διαμέρισμα και έχουν γίνει δύο ή το αντίθετο!

Edited by Manolis gon
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

σε δηλώσεις που ειναι σε ολοκληρωμένη υποβολή πως είναι δυνατον να να ακυρωθούν λάθος ανεβασμένα αρχεία β φασης? με κάποια αίτηση στο τεε?

 

 

βρηκα την απάντηση στην ίδια μου την ερώτηση Το επιλεγμένο αρχείο ακυρώνεται και αφαιρείται από την εκπλήρωση των κριτηρίων πληρότητας. (Η ακύρωση υποβληθέντος αρχείου δεν είναι διαθέσιμη σε κατάσταση "Ολοκληρωμένης Υπαγωγής" και επομένως αν απαιτηθεί αυτή η λειτουργία πρέπει να γίνει ηλεκτρονική αίτηση για την μετάβαση της δήλωσης σε "Προσωρινή Υπαγωγή")

 

 

και αναρωτιέμαι για το εξής..μετά τη διόρθωση, όταν απο την προσωρινή υπαγωγή ξαναπάω στην ολοκληρωμένη, ο αριθμός βεβαίωσης παραμένει ο ίδιος? έχει τύχει σε κάποιον?

Edited by Manolis gon
Link to comment
Share on other sites

Εγώ σκέφτομαι στις καινούριες κατόψεις που θα ανεβάζω, να δείχνω την καινόυρια διαρρύθμιση του χώρου. Για 30 χρόνια που έχει ισχή η τακτοποίηση, τα νόμημα σχέδια του διαμερίσματος είναι αυτά που θα εισάγουμε στο σύστημα, γιατί να μην φαίνονται οι αυθαιρεσίες μαζί με τη νέα διαρύθμιση; Στα συμβόλαια να προσκομίσει κατόψεις της υπάρχουσας κατάστασης όταν θα το μεταβιβάσει σε 10 χρόνια πχ.

Link to comment
Share on other sites

@gtho

Δεν είμαι σίγουρος αν είναι ίδια περίπτωση, αλλα μετα απο αιτηση για να διορθωσω τιμη ζωνης, μου γύρισαν τη δηλωση απο οριστική υποβολή σε προσωρινη, έκανα τη διόρθωση, και την ξαναπροώθησα σε οριστική, χωρις αλλαγές σε αυξοντες αριθμούς, ηλεκτρονικα κλειδια κλπ.

 

_____

 

Θα ήθελα να ρωτήσω και το εξής. Στις απλές βεβαιώσεις, οπου η ιδιοκτησία δεν έχει κάποια αυθαιρεσία, υποβάλουμε πάλι ΌΛΑ τα αρχεία όπως και στιε περιπτώσεις που γίνεται κανονική τακτοποίηση?

Edited by albert
Link to comment
Share on other sites

Πάντως ακομα και στις απλές βεβαιώσεις το μενού για το ανέβασμα αρχείων εμφανίζεται κανονικά και ολόκληρο. Ιδωμεν.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.