Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Παρανομη-Αυθαιρετη προσβαση στην ταρατσα.


vasianou

Recommended Posts

Ποτέ δεν του κλεισα την οδευση απλα του ειπα να με ρωταει πρωτα.

Η απαντηση του ηταν οτι αμα θελει να ανεβει στις 3 τα ξημερωματα θα πρεπει να με ενοχλει?

Επιμενει οτι 24 ωρες το 24ωρο μπορει οποταν του καπνισει να πηδαει το μπαλκονι.

 

Ο Δικηγορος μου θα ειχε ειδη προχωρησει σε εξωδικο και ασφαλιστικα αλλα περιμενει εμενα που προσδοκω συμβιβασμο και καλη γειτονία.

Μου αναφερει οτι η σκαλα απο το μπαλκονι μου δεν ειναι κοινοχρηστη αλλα μου ανηκει και ο μονος τροπος των απο κατω για να πανε στην ταρατσα ειναι η κεντρικη πορτα του σπιτιου μου και οτι στην πλευρα του μπαλκονιου μου που εβαλα μια ξυλινη βαση για αναριχωμενα φυτα καλα εκανα κ την εβαλα για ενα κατα καποιο τροπο ασφαλειας για τον οποιοδηποτε θελει να ανεβει στην ταρατσα.

Εκει αφησαμε την συζητηση και τωρα θελω να βρουμε εναν τροπο να ενοχλησουμε τον ιδιοκτητη να μας αναφερει εγγραφως την γνωμη του ή να πιεσουμε τον μεσιτη ο οποιος ειναι εξουσιοδοτημενος αμα γινεται να αλλαξει τα συμβολαια ενοικιασης.

Link to comment
Share on other sites

Πολεοδομικά κατά 90% δεν θα κερδίσει τίποτα παρά μόνο κόπο και έξοδα.

Οπότε είναι λάθος προτροπή αυτό νομίζω.

 

Ειδικά διότι αφορά ανεκτέλεστη κατασκευή κεραμοσκεπής. Οπότε δεν υπάρχει καθ υπέρβαση και στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν θα χαρακτηριστεί καν ως πολεοδομική παράβαση.

Αν του περισσεύουν χρήματα να δώσει σε μηχανικούς για αυτοψίες και ελέγχους με 90% να μη τα χρειαστεί (αλλά θα πληρώσει τον κόπο και την διάγνωση του μηχανικού) ας το κάνει….

Θα είχε κάποιο νόημα σε παραδοσιακούς οικισμούς αν ήταν κλπ…

 

Με το μου είπε ένας φίλος και μου είπαν σε ένα φόρουμ χωρίς αυτοψίες χωρίς τίποτα δεν θα βγει περισσότερο ζουμί απ όσο βγήκε μέχρι και τώρα.

 

Οπότε ενοικιαστής είναι ας αποφασίσει. Δεν το έχει παντρευτεί το οίκημα.

ετσι οπως το θετεις ναι , αλλα θεωρω οτι απο τη στιγμη που ο μεσιτης "παρακαλεσε" να μην προσφυγει σε πολεοδομιες κλπ, τοτε η ανεκτελεστη κεραμοσκεπη δε θα ειναι το μονο θεμα.

αυτο που δεν γνωριζα ομως και μου κανει εντυπωσει ειναι το θεμα του κοστους, δηλαδη οταν αναφερεις οτι υπαρχει πολεοδομικη παραβαση σε ενα κτισμα, πρεπει να πληρωσεις και την αυτοψια του μηχανικου???? δεν οφειλει η υπηρεσια να ερευνησει την καταγγελια?

 

σε καθε περιπτωση εγω παντως δε θα δεχομουνα να περναει απο το μπαλκονι μου ο οποισδηποτε ειτε ειμαι ενοικιαστης ειτε ιδιοκτητης, αρα το λιγοτερο που θα εκανα θα ηταν η κλιση της αστυνομιας.

(θα εκανα και αλλα βεβαια αλλα ας μεινουμε στα αυστηρως νομιμα)

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Aυτη την στιγμη ειμαι στην δουλεια.Η γυναικα μου απουσιαζε απο το σπιτι για 3 ωρες.

Οταν επεστρεψε ειδε απλωμενα χαλιά στην ταρατσα.

Και η μπαλκονοπορτα του σαλονιου ητανε ανοικτη απλα τοποθετουμε εναν καναπε για να μην βγει ο σκυλος.

Αυτα τα νεα νεα!!!!

Μαλλον δεν θα γλυτωσω τα 500ευρω!!

Link to comment
Share on other sites

... μου κανει εντυπωσει ειναι το θεμα του κοστους, δηλαδη οταν αναφερεις οτι υπαρχει πολεοδομικη παραβαση σε ενα κτισμα, πρεπει να πληρωσεις και την αυτοψια του μηχανικου???? δεν οφειλει η υπηρεσια να ερευνησει την καταγγελια?.
...

Τον ιδιώτη μηχανικό που θα καλέσεις για αυτοψία θα πληρώσεις. Δεν είμαστε φιλανθρωπικό ίδρυμα όταν μας ζητούν να πάμε να ελέγξουμε κτίριο, σχέδια και πολεοδομικά δρώμενα για να δώσουμε έναν μπουσουλα στον ενδιαφερόμενο να είναι φρεε.

 

Ο υπάλληλος της ΥΔΟΜ κάνει την αυτοψία που ζητάς, αλλά είναι όπως τα δικαστήρια, πριν πας σε δίκη πας με τον δικηγόρο σου να σε έχει προετοιμάσει.

Αν πάει απροετοίμαστος στην πολεοδομία πάλι για ροτβάιλερ θα ψάχνει.

 

Νομίζω πως το θέμα έχει εξαντληθεί και δεν μας αφορά πια το καθημερινό χρονογράφημα για το άπλωμα ρούχων ή οι καθημερινές σχέσεις γειτόνων.

 


 

Το παρόν κλειδώνει μέχρι να το δει ο αρμόδιος συντονιστής.

Edited by Didonis
Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.