Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Αστεία - Ανέκδοτα (σχετικά και μη...)


iovo

Recommended Posts

Η Apple αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά, η εταιρία που βλέπει μπροστά στο μέλλον και κατασκεύασε μία νέα γενιά υπολογιστών για μικρά βαλάντια.

 

Και το όνομα αυτού: Mactini και Mactini-Nano!

Link to comment
Share on other sites

Ωραία είναι αυτά, αλλά με τα μηχανήματα των άλλων!

 

Πόσο πηδιούνται τα υδραυλικά και οι συνδέσεις, ΠΟΣΟ?

 

Αν έβλεπα να το κάνουν οι χειριστές μου στα δικά μου μηχανήματα θα τους έχωνα 2 μέτρα κάτω από το χώμα!

Link to comment
Share on other sites

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΕΚΑ

 

Αγαπητοι μηχανικοι,

με μεγάλη ικανοποίηση και υπερηφάνεια, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας αναγγείλουμε ότι μόλις κυκλοφόρησε και ευρίσκεται στα βιβλιοπωλεία, σε μια πολυ ευχρηστη εκδοση, το βιβλιο με τιτλο:

 

"οι αλλαγες στο επαγγελμα των μηχανικων το τελευταιο ετος"

 

 

 

Book-HUGE.jpg

securedownload?mid=1_1307902_AAaxktkAAJUFTo4bkQUYhkevrHI&pid=2.2&fid=Inbox&inline=1&cred=k1P0aVcPeO.s3XwhfmIt9RRRmj8AjjEMpU0zrsZDMu8.KbLvw7_hSh2h0OSILbwbYqcXn9FUcGPCiEJ_wy3rmB4ceFjda9JGdrN4JoKxxZfO&ts=1317982009&partner=ymail&sig=EL6TfNQmQixDnRklGoO5jQ--

 

 

Link to comment
Share on other sites

Πώς να κυνηγήσετε ελέφαντες (ελεύθερη μετάφραση από: http://www.cl.cam.ac.uk/~fms27/door/elephant.pdf)

Το να βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο για να κάνει μία δουλειά είναι δύσκολο στις μέρες μας. Αν η δουλειά αυτή είναι να κυνηγήσεις ελέφαντες, τότε θα πρέπει να στείλεις ανθρώπους στην Αφρική. Ανάλογα με την ειδικότητα του ο καθένας ακολουθεί διαφορετική στρατηγική. Ορίστε μία λίστα με το τι κάνει ο κάθε ένας ανάλογα με την ειδικότητά του.

Οι μαθηματικοί κυνηγούν ελέφαντες πηγαίνοντας στην Αφρική, πετώντας κάθε πράγμα που δεν είναι ελέφαντας, και πιάνοντας ό,τι έχει μείνει.

Οι πεπειραμένοι μαθηματικοί θα προσπαθήσουν να αποδείξουν την ύπαρξη τουλάχιστον ενός ελέφαντα προτού προχωρήσουν στο βήμα 1 το οποίο θεωρείται άσκηση χαμηλότερου επιπέδου.

Οι καθηγητές μαθηματικών θα αποδείξουν την ύπαρξη ενός τουλάχιστον ελέφαντα και θα αφήσουν τον εντοπισμό και σύλληψη του ελέφαντα στους μαθητές τους.

Οι προγραμματιστές κυνηγούν ελέφαντες εκτελώντας τον παρακάτω αλγόριθμο:

  • Πήγαινε στην Αφρική
  • Ξεκίνα από το ακρωτήρι Καλής Ελπίδας
  • Κατευθύνσου βόρεια, σαρώνοντας την ήπειρο ανατολικά και δυτικά
  • Στην διαδρομή:
    • Πιάσε κάθε ζώο που βλέπεις
    • Σύγκρινε το ζώο αυτό με έναν γνωστό ελέφαντα
    • Σταμάτα όταν έχεις βρει μία ταύτιση

Οι έμπειροι προγραμματιστές θα τροποποιήσουν τον παραπάνω αλγόριθμο, προσθέτοντας έναν ελέφαντα στο Κάιρο για να σιγουρευτούν ότι ο αλγόριθμος θα τελειώσει κάποια στιγμή.

Οι προγραμματιστές που γράφουν σε γλώσσα μηχανής προτιμούν να εκτελέσουν τον αλγόριθμο περπατώντας γονατιστοί.

Οι μηχανικοί κυνηγούν ελέφαντες πηγαίνοντας στην Αφρική και πιάνοντας γκρίζα ζώα στην τύχη. Στην συνέχεια τα ζυγίζουν και σταματούν όταν βρουν ένα ζώο που να ζυγίζει +/- 15% του βάρους ενός γνωστού ελέφαντα

Οι οικονομολόγοι δεν κυνηγούν ελέφαντες, αλλά πιστεύουν ότι εάν κάποιος πληρώσει ικανοποιητικά τους ελέφαντες, τότε οι ελέφαντες θα κυνηγούν τους εαυτούς τους.

Οι στατιστικολόγοι πιάνουν το πρώτο ζώο που θα δουν Ν φορές, και το ονομάζουν ελέφαντα.

Οι σύμβουλοι δεν κυνηγούν ελέφαντες, και μάλλον δεν έχουν πιάσει τίποτα ποτέ τους, αλλά πληρώνονται με την ώρα για να συμβουλεύσουν αυτούς που κυνηγούν.

Οι σύμβουλοι επιχειρηματικής έρευνας, επιπλέον μπορούν να μετρήσουν την συσχέτιση του μεγέθους του καπέλου του κυνηγού καθώς και του χρώματος της σφαίρας, με την αποτελεσματικότητα της στρατηγικής του κυνηγιού ελέφαντα, αρκεί κάποιος να έχει ορίσει τι είναι ελέφαντας.

Οι πολιτικοί δεν κυνηγούν ελέφαντες, αλλά θα μοιραστούν τον ελέφαντα που έχεις πιάσει με τους ψηφοφόρους που τους ψήφισαν.

Οι διευθύνοντες σύμβουλοι θέτουν την γενική πολιτική κυνηγιού του ελέφαντα, βασισμένοι στο ότι οι ελέφαντες μοιάζουν με ποντίκια, μόνο που έχουν πιο μπάσα φωνή.

Οι επιθεωρητές του τμήματος ποιότητας αγνοούν τους ελέφαντες και ψάχνουν για τα λάθη που έκαναν οι κυνηγοί ελεφάντων όταν ετοίμαζαν το τζιπ.

Οι πωλητές δεν κυνηγούν ελέφαντες αλλά περνούν τον χρόνο τους πουλώντας ελέφαντες που κάποιοι άλλοι έπιασαν, με παράδοση δύο ημέρες πριν ξεκινήσει η κυνηγετική περίοδος.

Ακολουθεί δική μου παρατήρηση (έχω … στείλει μερικούς τεχνικούς ασφαλείας αλλά όχι στην Αφρική J)

Οι τεχνικοί ασφαλείας δεν κυνηγούν ελέφαντες, αλλά προειδοποιούν αυτούς που κυνηγούν ότι θα πρέπει φοράνε ολόσωμη στολή με κράνος για να αποφύγουν τσίμπημα από ελέφαντα Αφρικής, τσαλαπάτημα από πάνθηρα Νοτίου Αμερικής , ξέσκισμα σάρκας από μύγα τσε-τσε.

Link to comment
Share on other sites

nojobs.jpg

 

Την Πέμπτη ο κόσμος απέτισε φόρο τιμής, στον οραματιστή της τεχνολογίας Στιβ Τζομπς, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 56 ετών. Λίγες ώρες αργότερα, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο φωτογραφία του εκλιπόντος, προσαρμοσμένη όμως στην ελληνική πραγματικότητα.

 

Η φωτογραφία απεικονίζει τον Έλληνα πρωθυπουργό, στη στάση του Στιβ Τζομπς με λεζάντα: "Νo Jobs 2009-2011" (χωρίς δουλειά 2009-2011)!

 

Στο πάνω μέρος της φωτογραφίας, υπάρχει μια μπάρα που αναφέρεται σε έννοιες και λέξεις της εποχής του μνημονίου την οποία διανύει η Ελλάδα, όπως "Lefta yparxun", (η φράση που θα κυνηγάει για πάντα τον πρωθυπουργό), Fast Track, Haircuts, αλλά και το... διαχρονικό Ai Sixtir.

 

Οι δείκτες της ανεργίας στην Ελλάδα, μετά την είσοδο στο μνημόνιο προκαλούν τρόμο και από μήνα σε μήνα όλο και περισσότεροι Έλληνες μένουν χωρίς δουλειά.

 

Στο β' τρίμηνο του 2011, η ανεργία σκαρφάλωσε στο 16,3%, από 11% που ήταν το ίδιο διάστημα το 2010, με τον αριθμό των ανέργων να ξεπερνά τις 800.000.

 

πηγή: News247

Link to comment
Share on other sites

Ήρθε στην εξουσία με το σύνθημα "λεφτά υπάρχουν" και λίγους μήνες αργότερα υποτίθεται ότι ανακάλυψε ότι λεφτά δεν υπάρχουν. Κατά αυτό τον τρόπο, έσυρε την χώρα στο ΔΝΤ και στο μηχανισμό στήριξης και προκάλεσε την μεγαλύτερη συστημική κρίση στην ελληνική οικονομία και κοινωνία, την οποία αποκαλεί κατ' ευφημισμόν "μεταρρύθμιση".

 

Οι άνεργοι ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο και το πλέον αρνητικό είναι πως όλοι γνωρίζουν ότι τα χειρότερα έπονται. Σε μία χώρα που ουδέποτε μετά τη δεκαετία του 1950 υπήρξε σοβαρό πρόβλημα ανεργίας, δικαιωματικά ο Γ. Παπανδρέου κερδίζει τον θλιβερό τίτλο "Νo Jobs".NoJobs_L.jpg

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.