Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Ραβδόμορφοι Φορείς - ΡΑΦ του Τεχνικού Οίκου Λογισμικού - ΤΟΛ


Χ Επισκέπτης 1

Recommended Posts

Ένα νέο λογισμικό για τη στατική/δυναμική ανάλυση και διαστασιολόγηση κατασκευών από οπλισμένο σκυρόδεμα θα βγει στην αγορά σε λίγους μήνες (Μάρτιος 2009) σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας Τ.Ο.Λ. (Τεχνικός Οίκος Λογισμικού).

Το ενδιαφέρον είναι ότι τα δομικά στοιχεία δεν διαστασιολογούνται από το πρόγραμμα αλλά ελέγχονται σε κάμψη, διάτμηση κ.λπ. βάσει της όπλισης που ορίζει ο χρήστης.

Αξιοσημείωτο επίσης ο αναλυτικός και διαφανής τρόπος με τον οποίο γίνεται ο έλεγχος επάρκειας σε διαξονική κάμψη, η κατανομή των φορτίων των πλακών στις δοκούς και αρκετά άλλα.

 

Περισσότερα θα δείτε αν διαβάσετε το pdf που θα κατεβάσετε από ΕΔΩ.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 541
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Έχουμε καποια τιμη??

 

Ξερουμε ποιος εχει αυτη την εταιρεια..???Ο ελεγχος σε διαξονικη καμψη ειναι ολα τα λεφτα. Για προσθηκες και επεμβασεις οτι πρεπει..Εγω το εκανα μεχρι τωρα με το χερι και με το δωρεαν προγραμματακι MyBiAxial

Link to comment
Share on other sites

ναι το πληροφορηθηκα κι εγω.

ας δουμε και το κοστος.

 

παντως επειδη βλεπω υπαρχει πολυ ενδιαφερον απο την ομαδα της ΤΟΛ θα το εξελιξουν συντομα και θα ενσωματωσουν πολλα νεα στοιχεια-αναγκες των χρηστων.

 

επισης σε ελεγχο υπαρχοντων θα ειναι οτι καλυτερο.

 

δυστυχως απο την αλλη ολοι σχεδον εχουμε αγορασει προγραμματα οπλισμ.σκ/τος χωρις να λεει πολλα αυτο.

ισως να προσφερουν και μπονους απο την αποσυρση του προγραμματος.

Link to comment
Share on other sites

Σιγουρα η τιμη γνωριμιας θα ειναι πολυ καλη....Αν κρινω και απο τις ηδη υπαρχουσες τιμες τον υπολοιπων προιοντων...Για αποσυρση δεν το σκεφτομαι, απλα να εχεις 2 εργαλεια ταυτοχρονα που σε βοηθανε στη δουλεια σου δε νομιζω οτι ειναι πλεονασμα...(τι λεω τωρα ε?? αλλοι θα ελεγαν "εγω και τον υπολογιστη που ξερω να ανοιξω και να κανω μια "στατικη" μελετη πολυ μου ειναι, τα βγαζω τα λεφτα μου")

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Η συγκεκριμένη εταιρία με έχει εντυπωσιάσει, ειδικά με το πρόγραμμα των αμοιβών (μου εστάλει σαν δοκιμαστική έκδοση) άσχετα αν δεν το αγόρασα λόγω της επερχόμενης πτώσης των οικοδομικών αδειών. Πάντως πιστεύω πως και το στατικό πρόγραμμά της θα είναι εξίσου εύχρηστο και σίγουρα πολύ οικονομικό.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Kανε μια αναζητηση υπαρχει αντιστοιχο τοπικ....Δεν εχει κυκλοφορησει ακομα...Δεν εχουμε τιμη...Γυρω στις 15/6 απο οσα γνωριζω..

Link to comment
Share on other sites

Είδα λίγο το .pdf και μπορώ να πω φαίνεται ενδιαφέρον. Θα ήθελα πρόσθετες πληροφορίες όμως όπως πλάκες με ανοίγματα, μυκητοειδής πλάκες, κλιμακοστάσια, φυτευτά υποστυλώματα κ.α.

 

Αν κάνει και τα τελευταία είναι μια καλή αρχή για τον καινούργιο. Λέω καλή αρχή γιατί σίγουρα πρέπει να βγάλει και πακέτο με πεπερασμένα. (Προς στιγμήν έχει μόνο γραμμικά μέλη δηλαδή ραβδους, και ράβδους έχει και της CUBUS...)

 

Είμαι περίεργος να δω τιμή, αν η εταιρεία έχει καλή στρατηγική λογικά πρέπει να χτυπήσει το FESPA και αυτό γιατί το πρόγραμμα έχει φιλικό περιβάλλον από ότι είδα τουλάχιστον...

 

Να δούμε...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.