Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Καταβολή ενίσχυσης στους δικαιούχους του προγράμματος για την απόκτηση της ιδιότητας του Ενεργειακού Επιθεωρητή


Engineer

Recommended Posts

Γνωρίζει κανείς ποιο είναι το κόστος παρακολουθησης σεμιναρίων για να γίνεις ενεργειακός επιθεωρητής, είναι το ίδιο σε όποιο φροντιστήριο και να πας?

Link to comment
Share on other sites

Γνωρίζει κανείς ποιο είναι το κόστος παρακολουθησης σεμιναρίων για να γίνεις ενεργειακός επιθεωρητής, είναι το ίδιο σε όποιο φροντιστήριο και να πας?

 

οχι, αλλάζει απο σχολη΄σε σχολή. κάνε έρευνα αγοράς. μην κοιτάξεις μονο τη τιμή αλλα και τι σου προσφέρει. μπορεί να ειναι φιξ για ολους ι ελάχιστες ωρες αλλά δες και ποιότητα εκπαιδευτηρίου, διδάσκοντες κ.λ.π. (το ξερω αυτο ειναι δύσκολο να το μάθεις και το διαπιστώνεις μονο αν παρακολουθήσεις καποιο πρόγραμμα, πάρε αν μπορείς συστάσεις απο ατομα που παρακολούθησαν για το εκπαιδευτήριο που παρακολούθησαν.

 

για κόστος υπολόγιζε 400 συν πλην 100 (εκει τα ειχα αφησει εγω). αυτο μόνο για το πρόγραμμα του κελύφους. περιπου 200 για καθένα απο τα αλλα δυο προγράμματα (κλιματισμός, λέβητες). τωρα χρειάζεται μονο για το κέλυφος. μερικά εκπαιδευτήρια κανουν προσφορές αν τα παρακολουθήσεις ολα μαζι.... μετά πρέπει να υπολογίσεις και το κόστος αγορας του προγράμματος του τεε (κανα 120 εφαπαξ) και το παράβολο για την έναρξη δραστηριότητας στους ενεργειακούς.... (απο εκει και πέρα μπορεις να βαλεις και το κόστος ειπλέον προγραμμάτων που κυκλοφορούν απο εταιρείες και σε βοηθάνε στην ενεργειακή επιθεώρηση).

Link to comment
Share on other sites

Κάτι μου λέει πως αργά ή γρήγορα στα πλαίσια κάποιου προεκλογικού πυρετού μαζί με τους άλλους «δράκους» θα υποσχεθούν την κατάργηση των εξετάσεων.

Αυτοί που θα εξαγριωθούν θα είναι πολύ λιγότεροι από αυτούς που θα γουστάρουν, μαθηματικά που αρέσουν πολύ σ' αυτήν την κυβέρνηση.  

Link to comment
Share on other sites

Καλά βρε Ίκαρε, το χειρότερο ποιο είναι για να καταλάβω? Που θα πάρουμε τα χρήματα? Φαντάζομαι μπορείς να αρνηθείς αν δεν τα θέλεις..

Εμένα πάντως καθόλου δε με χαλάσε (αν τα πάρουμε τελικά) που θα πάρουμε τα 400€ ούτε που έγινε υποχρεωτική η αναγραφή των κωδικών του ΠΕΑ στο taxis και έχω ένα καλό extra εισόδημα.

Ας μην κλαιγόμαστε συνέχεια. Να μπορούμε να διακρίνουμε τα θετικά.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Για να μην επιστραφει η επιδοτηση πρεπει να δωσεις τουλαχιστον 100€ για τις εξετασεις. Αν θες να εποδοτηθεις κ για λεβητες και για κλιματισμο πρεπει να δωσεις αλλα 50€+50€ για να κανεις αναγγελια. Δε μιλαω για εξετασεις για λεβητες κ κλιματισμο διοτι δεν ξερουμε ακομα κατι, αλλα δε σημαινει οτι δε θα ζητηθουν μελλοντικα.

 

Θεωρω οτι τα 400€ θα καλυψουν τις παραπανω δαπανες...

Link to comment
Share on other sites

Αργά η γρήγορα θα τα δίναμε αυτά τα χρήματα από την τσέπη μας ανεξάρτητα από την επιδότηση. Προσωπικά εγώ αποφάσισα να δώσω εξετάσεις, μιας και τώρα έχει αντικείμενο στα ΠΕΑ. Μακάρι να γίνουν υποχρεωτικά και για τους λέβητες, και ας δώσω 50€ για την αναγγελία δεν με χαλάει.

Link to comment
Share on other sites

...Περιμένω τον πρωτο συναδερφο που θα  γραψει οτι του κατατεθηκε η ενισχυση............................... :twisted: 

Edited by ioannat
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.