Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Tοπογραφικό διανομής Υπουργείου Γεωργίας.


koulosb

Recommended Posts

Συνάδελφε jbosdas

1. Δεν νομίζω ότι καμία υπηρεσία θα σου δώσει σαφή απάντηση.
2. Επίσης, δεν νομίζω ότι θα γλιτώσεις την αποτύπωση.
3. Δεν θα σου δοθεί κάτι ψηφιακά από την υπηρεσία. Θέλει αυτοπροσώπως.
4. Επειδή έτυχε να ασχοληθώ με δασικά, θέλεις οπωσδήποτε ιστορική τεκμηρίωση μέσω αεροφωτογραφιών της ΓΥΣ και φωτοερμηνεία για να έχεις ισχυρό πλεονέκτημα
5. Επιπλέον, πρέπει να έχεις όλατα νομικά και διοικητικά έγγραφα

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 56
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αποτύπωση - τοπογραφικό υπάρχει, και νεότερο και παλαιότερο και αναγκαστική απαλλοτρίωση υπάρχει και ακόμα παλαιότερο τοπογραφικό υπάρχει.

Τώρα ψάχνω άλλα στοιχεία να ενισχύσω την θέση μου ώστε να τα συνυποβάλλω με την αίτηση μου για την πραξη χαρακτηρισμού από το δασαρχείο. Μην πάμε ξεβράκωτοι... :) 

Οπότε καταρχάς θα ήθελα τα αδιαμφισβήτητα δεδομένα: τον χαρτη διανομής, την συγκεκριμένη διανομή του αγροτεμαχίου, την απόφαση διανομής, τις Α/Φ (όπως πολύ σωστά αναφέρεις dimamp) με την τεκμηρίωση τους...

Εν συνεχεία θα αναζητήσω τα διατάγματα του Χορτιάτη καθώς κ που βασίζεται το Δασαρχείο για την δασική ή αναδασωτέα έκταση... Εσείς γνωρίζετε κατι περι των δασικών του χορτιάτη?

κ φυσικά την πολεοδομική μελέτη που βρίσκεται σε εξέλιξη...

 

(μπαΐρι... τι μου θύμισες! ξεχασμένες λέξεις παιδικών χρόνων)

Edited by jbosdas
Link to comment
Share on other sites

Ο χαρτης της διανομης μαζι με την συγκεκριμενη διανομη του αγροτεμαχιου την παιρνεις μαζι με την βεβαιωση που σου δινει η ΤΥΥΓ. Θα σου τα δωσει υπογεγραμμενα, γιατι οποιοδηποτε σκαναρισμενο που κυκλοφορει ενδεχεται να εχει τροποποιηθει απο μεταβολη (εχει αρκετες η Ευκαρπια). Το οριο της Ευκαρπιας ειναι πολυ ανατολικοτερα απο το σημειο που ειπες (αναμεσα δηλαδη απο εφεδρουπολη κ παπαγεωργιου)

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Φιλε jbosdas Αν το κληροτεμάχιο (που δεν κατάλαβα ακόμη αν είναι στο Πανόραμα ή στην Ευκαρπία. Απέχουν πολύ μεταξύ τους. ) είναι δικό σου πεστο και ίσως κάποιος συνάδελφος, με προσωπικά μηνύματα και αφού φυσικά του δώσεις ¨ΟΛΑ¨ τα στοιχεία του χωραφιού, θα μπορέσει να σε εξυπηρετήσει! Διαφορετικά αν είναι δουλειά (δηλαδή δουλειά - δουλειά) πες στον πελάτη σου να βρει ένα συνάδελφο, εδώ στην Θεσσαλονίκη, για να την κάνει. Χωρίς την φυσική παρουσία στην Τοπογρ. Υπ. αυτή η δουλειά δεν γίνεται!!.

Ο κάτοχος του χωραφιού έχει το παραχωρητήριο της διανομής ? 

Η αναφορά σου παραπάνω σε... "αναγκαστική απαλλοτρίωση" γιατί έγινε ?

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

nbr!

Γιατί δεν έχεις καταλάβει που είναι το αγροτεμάχιο; Είναι μεταξύ Παπαγεωργίου και Εφεδρούπολης στην Ευκαρπία. Πιο συγκεκριμένα γίνεται μόνο με συντεταγμένες κ περίγραμμα, δεν είναι της ώρας κ δεν υπάρχει λόγος. Πιστεύω ότι γνωρίζεις την περιοχή κ η διασταλτική σου αναφορά σχετικά με το Πανόραμα είναι άσκοπη. Παράλληλα έχω ήδη αναφέρει ότι είναι δικό μ το χωράφι.

Το σημαντικότερο όλων που κρατώ από την θέση σου είναι η σχετική αναφορά σου για το παραχωρητήριο της διανομής. Όχι, δεν το έχω στα χέρια μου άλλα θα αρχίσω να το ψάχνω με το ιστορικό των συμβολαίων.

Η αναγκαστική απαλλοτρίωση έχει ορίσει εν μέρη τα όρια του αγροτεμαχίου οπότε υπάρχει κ το σχετικό τοπογραφικό.

Φυσικά και δεν προσπαθώ να λύσω την υποθεση από το πληκτρολόγιο αλλα η συζήτηση πιστεύω να με τροφοδοτήσει με απορίες και στοιχεία ώστε όταν γίνει η ανάθεση σε συνάδελφο τοπογράφο να του δώσω οσα περισσότερα στοιχεία μπορώ, αν οχι όλα.

Link to comment
Share on other sites

1. Αν μιλαμε για την περιοχη αναμεσα σε Εφεδρουπολη-Παπαγεωργιου,  προφανως ειναι το 695 (η εκει διπλα τελως παντων), τα ορια του εχουν οριστει εν μερει απο την απαλλοτριωση της εξ.περιφερειακης(Δυτικα), εν μερει απο το Παπαγεωργιου (Νοτια, αγροκτημα Πολιχνης) και Βορεια με την "Εφεδρουπολη";

2. Το σχεδιο που εχεις στα χερια σου ειναι απο την απαλλοτριωση της εξ.περιφ?

3. ανατολικο οριο;

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

το 695 ειναι, μαλιστα! Το ανατολικότερο τμήμα του. Το Δ οριο εχει οριστεί από την εξωτ. περιφερειακή, σωστά. Β και Ν από Αυθαιρετούπολη κ Παπαγέωργιου σωστά,  και.... το ανατολικό όριο συμπίπτει με το Α όριο του 695. Το δασαρχείο, τωρα με την επικείμενη αναρτηση σταδιο Β2 -τροποποιηση ΓΠΣ  Ευκαρπίας- μου την πέφτει από Ανατολικά με νέα όρια δασικής έκτασης.

Εχεις υπόψη σου  σχετικό διαταγμα; μου ειπε μια δασολόγος για καποιο του 1971 για αναδάσωση, δεν ασχολήθηκα εκεινη την στιγμή κ τωρα δεν σηκώνει τηλέφωνα...

2. Ναι

Edited by jbosdas
Link to comment
Share on other sites

Στο ΓΠΣ Πολιχνης παντως που βλεπω ---> κλικ εδω το ΦΕΚ Αναδασωτέας έκτασης (ΦΕΚ 1126/Δ/29.10.92) αφορα τους Μαντζαριδες. Καταρχας σουν την εχει πεσει κ απο νοτια το Παπαγεωργιου. Ο nbr οπως κ εγω δεν καταλαβαμε την αναφορα σου περι Χορτιατη κ Πανοραματος, γιατι αναφερθηκες περι αυτων?

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.