Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Δημοσίευση των νέων προτύπων διακηρύξεων δημοσίων συμβάσεων μελετών


Engineer

Recommended Posts

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (Β 4269/30-12-2016) η με αριθμ. 182/2016 απόφαση της Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ. με θέμα "Έκδοση προτύπων τευχών διακηρύξεων ανοικτής διαδικασίας για τη σύναψη δημοσίων συμβάσεων έργου άνω των ορίων και κάτω των ορίων του ν. 4412/2016(Α'147), με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4412/2016."

 

Η εν λόγω απόφαση περιλαμβάνει τα ακόλουθα Παραρτήματα:

  • Παράρτημα Α. Διακήρυξη Ανοιχτής Διαδικασίας για τη σύναψη δημοσίων συμβάσεων έργου άνω των ορίων, με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση την τιμή. doc icon
  • Παράρτημα Β. Διακήρυξη Ανοιχτής Διαδικασίας για τη σύναψη δημοσίων συμβάσεων έργου κάτω των ορίων, με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση την τιμή. doc icon
Τα ανωτέρω πρότυπα τεύχη διακηρύξεων ισχύουν υποχρεωτικά για τη σύναψη δημοσίων συμβάσεων έργου του Βιβλίου Ι του ν. 4412/2016, η έναρξη της διαδικασίας σύναψης των οποίων, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 61 (για συμβάσεις άνω των ορίων) και 120 (για συμβάσεις κάτω των ορίων), λαμβάνει χώρα είκοσι (20) ημέρες μετά τη δημοσίευσή της ως άνω απόφασης έγκρισής τους στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, ήτοι από 21/1/2017.

 

Οι αναθέτοντες φορείς του Βιβλίου ΙΙ του ν. 4412/2016 δύνανται να χρησιμοποιούν τα πρότυπα διακηρύξεων που εγκρίνονται με την παρούσα απόφαση για τη σύναψη συμβάσεων έργου που εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής του εν λόγω Βιβλίου.

 

Από την έναρξη ισχύος της παρούσας απόφασης καταργείται η υπ' αριθμ. 67/2015 Απόφαση της ΕΑΑΔΗΣΥ: "Έκδοση αναθεωρημένων προτύπων τευχών διακηρύξεων δημοσίων έργων τύπου Α και Β" ( ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α: Διακήρυξη Ανοικτής Διαδικασίας Τύπος Α - ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β: Διακήρυξη Ανοικτής Διαδικασίας Τύπος Β΄) η οποία εκ παραδρομής, δημοσιεύθηκε εκ νέου στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως στο ΦΕΚ Β/311/15-2-2016 με ενσωματωμένη διόρθωση σφάλματος, η οποία είχε δημοσιευθεί προηγουμένως στο ΦΕΚ Β/264/11-2-2016.

 

Πηγή: http://www.b2green.gr/el/post/42231/

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.