Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Άδεια οινοποιείου-εμφιαλωτηρίου


petros_ref

Recommended Posts

Συνάδελφοι καλησπέρα,

 

θα ήθελα να με κατατοπίσει κάποιος για το τι ακριβώς χρειάζεται για άδεια οινοποιείου και εμφιαλωτηρίου, σχετικά μικρό σε παραγωγή (περίπου 10 τόνους κρασί ετησίως).

Απαιτήσεις για κτιριακές δομές, ισχύον νομικό πλαίσιο ,αδειοδοτήσεις κλπ.. Ή όποιος γνωρίζει που μπορώ να βρω συνολικά αυτές τις πληροφορίες παρακαλώ ας με ενημερώσει.

 

Ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

Δες την καινουρια νομοθεσία περι γνωστοποίησης ΦΕΚ 1061Β/2017

 

Καταθέτεις το εντυπο του παραρτηματος στη Δ/νση Ανάπτυξης

Για τον χώρο ρωτας τη δ/νση αγροτικής οικονομιας. Η αναπτυξης δεν εχει προδιαγραφες για το χωρο. Πιθανότατα ουτε και η αγροτικής οικονομιας όσον αφορα τα τετραγωνικά

 

Η διαδικασία είναι οτι μαζευεις τα δικαιολογητικα και τα κρατας στο χωρο του εργαστηρίου.

Τα δικαιολογητικά είναι αυτα του Ν.3982/2011 και της υπουργικής αποφασης Αριθμ. οικ. 483/35/Φ.15 (ΦΕΚ158Β/2012)

 

Καποια πραγματα επιπλέον που θα σε βοηθήσουν

Κατάταξη

 

ΚΑΔ:   11.02   Παραγωγή οίνου από σταφύλια

 

Βαθμός όχλησης: χαμηλός

Α.Α. 32            Παραγωγή οίνου από σταφύλια

 (≤5.000 MT/έτος) Οι ποσότητες αναφέρονται στην δυναμικότητα της εγκατάστασης ως προς το παραγόμενο προϊόν  (ΚΑΔ: 11.02)

 

Α.Α. 275 (52.10.19) για αποθηκευτικό όγκο συσκευαστηρίου ≤50000m3

 

 

περιβαλλοντική κατηγοριοποίηση       

Ομάδα 9η,

 

Α/Α      33                   

            Ομάδα Β

Μη υπαγόμενες στο Παράρτημα I της ΚΥΑ 36060/1155/Ε.103 (ΦΕΚ 1450/Β/2013) (περ. 6.4β)

μόνο φυτική πρώτη ύλη, με δυναμικότητα παραγωγής τελικών προϊόντων άνω των 300 τόνων ημερησίως ή 600 τόνων ημερησίως, όταν η εγκατάσταση λειτουργεί για περίοδο όχι μεγαλύτερη των 90 συνεχόμενων ημερών εντός ενός έτους.

 

ΠΠΔ  ΣΤΑΚΟΔ 2008: 11

 

Α.Α      40  «Συσκευασία και τυποποίηση ειδών διατροφής  μ.α.κ.»

απαλλάσσεται από Π.Π.Δ. ως επαγγελματικό εργαστήριο

 

 

Πυροπροστασία Αα

Κ.Α. 21 ΠΟΤΩΝ

Οινοποιία και ζυθοποιία

Edited by ggeorge
  • Like 1
  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Καλημέρα σας!
Έχω κολλήσει... έχω μιλησει με κάθε υπηρεσία που υπάρχει και δεν ξέρουν εάν υπάρχει νομοθεσία που να αφορά τα ελάχιστα απαιτούμενα τετραγωνικά για τη κατασκευή μικρού οινοποιείου....
τι κάνω τώρα;;

έχετε καμία ιδέα;;;;

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Η αναπτυξης δεν εχει προδιαγραφες για το χωρο. Πιθανότατα ουτε και η αγροτικής οικονομιας όσον αφορα τα τετραγωνικά. (σιγουρο δηλαδή, αλλα ρωτηστε τους)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.