Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κατάφωρη αδικία - «Ενίσχυση της Αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης - B Κύκλος»


Recommended Posts

Ανοίγω το συγκεκριμένο θέμα, διότι μπορεί και άλλοι συνάδελφοι να έχουν πάθει το ίδιο.

Τον περασμένο χρόνο άνοιξε το πρόγραμμα  «Ενίσχυση της Αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης - B Κύκλος» με τρεις περιόδους υποβολών.

Εγώ κατέθεσα πρόταση στην 1η περίοδο με ΑΡΙΘΜΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ Ν5ΠΤ-01400

Στην συγκεκριμένη περίοδο έφτασε έως Ν5ΠΤ-04600 περίπου και κατατεθήκαν όμως 2728 προτάσεις εγκριθήκαν οι 1646 και απορρίφτηκαν 1082.

Με την βαθμολογία που συγκέντρωσα 67,60 δεν μπήκα στο πρόγραμμα. Ο τελευταίος στην κατηγορία Β που είναι οι υφιστάμενες επιχειρήσεις ήταν 73,03

Στην 2η περίοδο κατατέθηκαν 2084 προτάσεις εγκρίθηκαν 1619 και απορρίφτηκαν 465. Ο τελευταίος στην κατηγορία Β που είναι οι υφιστάμενες επιχειρήσεις ήταν 57,63.

Το περίεργο είναι ότι υπάρχουν εγκεκριμένες προτάσεις με κωδικούς Ν5ΠΤ-01200 πχ ή Ν5ΠΤ-03500 που κανονικά  έπρεπε να βρίσκονται στην πρώτη φάση και να έχουν απορριφθεί.

Οι πίνακες βγήκαν για την 1η φάση βγήκε στις 2-2-18 και για την 2η 13-2-18. Όπως γίνεται αντιληπτό εάν είχα κάνει την αίτηση στην 2η φάση θα είχα εγκριθεί.

Αλλά το θέμα είναι πως κάποιος μπορεί να ξέρει αν δεν μαγειρεύτηκαν μέσω της μεταφοράς δηλώσεων της 1ης φάσης στην 2η ώστε να εγκριθούν κάποιοι που δεν θα εγκρίνονταν στην 2η φάση.

Επίσης είναι περίεργο να χωρίζεις την περίοδο υποβολών σε τρεις φάσεις και να βγάζεις τα αποτελέσματα σχεδόν ταυτόχρονα. Για πιο λόγω έγινε αυτός ο διαχωρισμός. Για ποιο λόγω κάθε φάση δεν έχει αριθμούς υποβολής με διακριτή την φάση υποβολής και είναι όλοι οι κωδικοί κοινοί. Πχ εγώ που έκανα στην 1η φάση να έχω Ν5ΠΤ-01400α , αυτός που έκανε στην 2η φάση Ν5ΠΤ-01400β και αυτός στην 3η Ν5ΠΤ-01400γ.

 Αν υπάρχει κάποιος συνάδελφος που έχει μείνει εκτός προγράμματος για τον ίδιο λόγο, ας το ελέγξει

 

Edited by steve100
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Σε ποιά φάση της διαδικασίας λάμβανε κάποιος αυτόν τον κωδικό :  Ν5ΠΤ ?  Όντως είναι τουλάχιστον περίεργο κωδικοί που κανονικά  θα έπρεπε να συμμετέχουν στην 1η περίοδο Υποβολής να έχουν μεταφερθεί στη 2η & 3η περίοδο ...

 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.