Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δικαίωμα υπογραφής Η/Μ Μελέτης για προσωπική κατοικία


Recommended Posts

Αγαπητά μέλη,

Θα ήθελα την βοήθεια σας με το παρακάτω:

Για την ανέγερση προσωπικής Α' κατοικίας έχω το δικαίωμα εκπόνησης και υπογραφής Η/Μ Μελέτης, παρόλο που εργάζομαι ως μισθωτός Ηλ. Μηχανικός και όχι ως ελεύθερος επαγγελματίας?

Έχω ακούσει από συνάδελφο ότι μπορώ να έχω αυτό το δικαίωμα συνολικά 1 φορά και για Α' κατοικία. Γνωρίζει κάποιος αν ισχύει και αν ναι ποια είναι η διαδικασία ?

Link to comment
Share on other sites

Εάν είσαστε μισθωτός σε τεχνική εταιρεία που αναλαμβάνει μελέτες ή εάν είσαστε με μπλοκάκι παροχής υπηρεσίας σε άλλη εταιρεία ΝΑΙ. Δηλαδή εάν έχετε σφραγίδα μηχανικού και φορολογικά μπορείτε να εκδώσετε παραστατικό.

Σε άλλη περίπτωση, από όσα γνωρίζω, ΟΧΙ.

Link to comment
Share on other sites

Ioannis_g,  Ευχαριστώ για την απάντηση. Είμαι ως μισθωτός σε εταιρεία που αναλαμβάνει μελέτες αλλά δεν μπορώ να εκδόσω παραστατικό αφού είμαι μισθωτός.. 

Ο συνάδελφος που μου ανέφερε αυτή την δυνατότητα μου είπε ότι μπορείς να πάρεις ένα απαλλακτικό από το ΤΕΕ/πολεοδομία για την συγκεκριμένη περίπτωση  

Link to comment
Share on other sites

Μπορείς. Μίλησε με το ΤΕΕ και θα σε καθοδηγήσουν για τη γραφειοκρατική διεκπεραίωση (έντυπα για απαλλαγή από αμοιβές, κτλ).

Edited by nikmmech
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.