Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ-ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ


Recommended Posts

Καλησπέρα.

Έχει γίνει η υπαγωγή μου στο πρόγραμμα και έχω υπογράψει και τη δανειακή σύμβαση.

Το συνολικό ύψος δανείου που εχω αιτηθει είναι 5000 και στην αίτησή μου στο σύστημα φαίνεται ποσό 3.500 (δηλ.το 70%) και είμαι στη φάση καταχώρηση προμηθευτών και προκαταβολές αντιστοιχα. Εχω καταχωρήσει και αυτα τα πεδια.

Θεωρητικά εάν επιλέξω επόμενο βημα θα μπουν αμεσα τα χρηματα στους λογαριασμους των προμηθευτών και θα ξεκινήσω υλοποιηση?

Είναι κάποιος στην ίδια φάση στο πρόγραμμα?

Link to comment
Share on other sites

Με ποια τράπεζα κάνεις τη σύμβαση;

Ρωτάω γιατί έχω δηλώσει Alpha και με πάνε από βδομάδα σε βδομάδα

Link to comment
Share on other sites

4 ώρες πριν, MAKAP said:

Με ποια τράπεζα κάνεις τη σύμβαση;

Ρωτάω γιατί έχω δηλώσει Alpha και με πάνε από βδομάδα σε βδομάδα

Τράπεζα Πειραιώς. Σε 8 με 10 μέρες περίπου από την καταχώρηση των δικαιολογητικών μου (εκκαθαριστικό κτλ)στο σύστημα μου ήρθε μήνυμα προ έγκρισης δανείου.

Όταν έγινε η υπαγωγή μου έκανα αποδοχή. Πέρασα από την Τράπεζα την επόμενη ημέρα που είχα επιλέξει αποδοχή αλλά μου είπαν ότι ακόμα δεν εχουν το Οκ απο το Υπουργείο (θελουν 3-4 μερες απο την στιγμή που θα κανεις αποδοχή για να πάρουν το Οκ απο το υπουργείο- πιθανον να στελνουν καποια λιστα στις Τραπεζες με τις αιτησεις που έκαναν αποδοχή). Ξαναπέρασα μετα απο 3 μέρες και ημουν έτοιμος- υπεγραψα την συμβαση. Μου ζήτησαν βεβαια και νεο εκκαθαριστικο και αποδειξη μισθοδοσιας αλλα μου είπαν οτι δεν εχει να κάνει με το δανειο απλα για επικαιροποιηση των στοιχειων μου στην Τραπεζα.

Την ίδια ημέρα της υπογραφής είδα στο σύστημα το 70% του δανειου που είχα αιτηθει.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Καλησπέρα σας,

 

Έγινε η υπαγωγή της αίτησης μου μετά από αρκετές μέρες και μεγαλή αναμονή απο την Εθνική τράπεζα πήγα την Δευτέρα 03 Σεπτ. για την υπογραφή της δανειακής σύμβασης. Σήμερα πήρα τηλέφωνο στην τράπεζα γιατί μέσα στην πλατφόρμα του Εξ οικονομώ συνεχίζω να λαμβάνω το ίδιο μήνυμα 

¨Προθεσμία υπογραφής δανειακής σύμβασης
Μήνυμα
Σας ενημερώνουμε ότι, βάσει των προθεσμιών που ορίζονται από τον Οδηγό του Προγράμματος, θα πρέπει να προσέλθετε στο χρηματοπιστωτικό οργανισμό για την υπογραφή της δανειακής σύμβασης εντός δύο (2) μηνών από την έκδοση της απόφασης υπαγωγής της αίτησής σας, δηλαδή μέχρι τις: 02/10/2018

Η Τράπεζα υποστηρίζει ότι έστειλαν την υπογεγραμμένη πλέον σύμβαση την ίδια μέρα αλλά το σύστημα δεν έχει ενημερωθεί κ έχω αρχίσει να αγχώνομαι διότι σε 25 μέρες στις προθεσμίες γράφει ότι η αίτηση είναι ακόμα σε υπαγωγή και το σημαντικότερο ότι πρέπει να καταχωρήσω στοιχεία προμηθευτών εντός 25 ημερών επίσης.

Παραθέτω και εικόνα, όποιος γνωρίζει παρακαλώ ας απαντήσει.

 

exoik.bmp

Edited by Eleni Makraki
Link to comment
Share on other sites

Με τα κεντρικά της Alpha, που μίλησα σήμερα, είπαν ότι την επόμενη βδομάδα θα καταχωρηθούν στο σύστημα οι συμβάσεις που έχουν υπογραφεί.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.