Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Πρόσληψη με ΣΟΧ - λάθος ειδικότητα σε αναγγελία πρόσληψης


AntonisHLMHX

Recommended Posts

Καλημέρα & καλό Σαββατοκύριακο συνάδελφοι,

Έκανα ένα γρήγορο search, αλλά δεν βρήκα να έχει αναφερθεί παρόμοια κατάσταση από συνάδελφο.

Πρόσφατα προσλήφθηκα με ΣΟΧ σε δημόσιο φορέα.

Ο φορέας πρόσληψης, στο έντυπο αναγγελίας πρόσληψης Ε3 νέου εργαζομένου, στα πεδία με τίτλο «Ειδικότητα (Ακριβής περιγραφή)» και «Κωδ.», ανέγραψε εκ παραδρομής «Μηχανολόγος Μηχανικός» μαζί με τον σχετικό κωδικό «223300» αντιστοίχως, αντί για την ειδικότητα βάσει της οποίας προσλήφθηκα μέσω της προκήρυξης, ήτοι «Ηλεκτρολόγος Μηχανικός» και σχετικό κωδικό «223100».

Σε σχετική ερώτηση υπαλλήλου του φορέα πρόσληψης στο φορέα όπου κατατέθηκε ηλεκτρονικά το έντυπο αναγγελίας πρόσληψης, του ανέφεραν πως, εφόσον δεν υπάρχει κάποιο λάθος σε σύνολο μεικτών αποδοχών ή/και κωδικό πακέτου κάλυψης, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Για κανένα άλλο λόγο πέραν των δύο παραπάνω δε δύναται να γίνει τροποποιητική δήλωση. Αντιλαμβάνομαι πως αν με είχαν αναφέρει ως μάγειρα (με ίδιο μισθό & πακέτο κάλυψης), θα συνέχιζα να αναφέρομαι με ειδικότητα μάγειρα.

Από πλευράς μου, αυτό που με απασχολεί (μιας που δε γνωρίζω σε ποιους φορείς καταλήγει αυτό το έντυπο πρόσληψης) είναι εάν, βάσει των παραπάνω λανθασμένων αναφορών στα πεδία με τίτλο «Ειδικότητα (Ακριβής περιγραφή)» και «Κωδ.», προκαλείται οποιασδήποτε μορφής πρόβλημα στην προσωπική μου καρτέλα στο ΤΣΜΕΔΕ (πλέον ΕΦΚΑ). Πιο συγκεκριμένα, με προβληματίζει η πιθανότητα να αντιμετωπίσω κάποιο θέμα είτε σε σχέση με αναγνώριση προϋπηρεσίας και συντάξιμου χρόνου ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ή με αναγνώριση των εισφορών που θα καταβάλλονται από το φορέα πρόσληψης για το χρονικό διάστημα που θα απασχολούμαι εκεί.

Έχει αντιμετωπίσει κάποιος συνάδελφος παρόμοια κατάσταση; Κάθε γνώμη / βοήθεια δεκτή.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.