Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Αμοιβή για τουριστικές επιπλωμένες κατοικίες


ello

Recommended Posts

Προσπαθώ να βγάλω μία αμοιβή για δημιουργία αυτοεξυπηρετούμενου καταλύματος και συγκεκριμένα για τουριστική επιπλωμένη κατοικία. Έχω όμως κολήσει στην κατηγορία χώρου που πρέπει να το κατατάξω, αφου οι διαθέσιμες επιλογές είναι ξενοδοχεία, μοτέλ, ξενώνες και επιπλωμένα διαμερίσματα διαφόρων τάξεων.

Ψάχνοντας το μόνο ίσως σχετικό που βρήκα είναι ότι αυτού του τύπου τα καταλύματα δεν κατατάσσονται σε τάξεις. Δηλαδή μπορώ να το βάλω απλά σαν κατοικία ?

Μπορεί κανένας να με βοηθήσει?

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Οι τουριστικές κατοικίες δεν ανήκουν στις κλασικού τύπου ξενοδοχειακές μονάδες. Θα τις λάβεις σαν να είναι απλές κατοικίες.

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ με τον Pluto από πλευράς αμοιβών.

Από πλευράς άδειας λειτουργίας όμως και για να πάρεις άδεια από τον ΕΟΤ πρέπει να τηρήσεις τις προδιαγραφές του Π.Δ. 337 ΦΕΚ 281/28-12-2000 που κατατάσσει τα συγκεκριμμένα καταλύμματα με τη μέθοδο των κλειδιών.

Link to comment
Share on other sites

arvgeo απ'όσο θυμάμαι η μέθοδος των κλειδιών ισχύει για τα επιπλωμένα διαμερίσματα. Για τις αυτοεξυπηρετούμενες κατοικίες ισχύει ο διαχωρισμός της απλής κατοικίας και της επαύλης.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.