Μετάβαση στο περιεχόμενο

Όλη η δραστηριότητα

Αυτή η ροή ανανεώνεται αυτόματα     

 1. Past hour
 2. Α δηλαδή δεν έχει τικαρισμένο κάτι τέτοιο στα υποχρεωτικά αρχεία για ανέβασμα, ωραία! Για μία ακόμα φορά πολύ κατατοπιστικός liumer, σ' ευχαριστώ πολύ! Edit: Δεν είχα δει την απάντηση της danaikaterina, σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο!
 3. Είναι στα σκαριά και οι 3 μονομερείς τροποποιήσεις που αναφέρω. Για όποια διεκπεραιωθεί πρώτη θα ζητήσω να με ενημερώσουν σχετικά με τις ερωτήσεις που έθεσες.
 4. Σήμερα
 5. Καλησπέρα κι απο μένα!Απ'ότι παρατήρησα η κάθε τράπεζα έχει τη δικιά της φόρμα συμπλήρωσης στοιχείων για την αίτηση δανειοδότησης(ψιλοδιαφορές,αλλά υπάρχουν).Σε μία φόρμα που συμπλήρωσα υπάρχει το πεδίο "ημερομηνία λήξης νομιμοποιητικού εγγράφου" το οποίο είναι υποχρεωτικό πεδίο και νομίζω πως αναφέρεται στην αστυνομική ταυτότητα.Το αντιμετώπισε κανένας άλλος συνάδελφος;Και αν ναι πώς το χειριστήκατε;
 6. Τι είδους ανάκληση είναι και με ποια αιτία ???
 7. Θεωρώ ότι η μόνη λύση στα πλαίσια της τακτοποίησης είναι αυτή που αναφέρει ο Δημήτρης παραπάνω. Να θεωρήσεις τα δυο οικόπεδα ίδιου ιδιοκτήτη, ως εν τοις πράγμασι συνενωμένα και στο ενιαίο πλέον τοπογραφικό να δείξεις τις αυθαίρετες κατασκευές. Αυθαίρετες κατασκευές που πατάνε σε δυο οικόπεδα αποτελούν πάντοτε ένα γρίφο και αυτό διότι οι νόμοι για την υπαγωγή αυθαιρέτων δεν έχουν πρόβλεψη για τέτοια ιδιοκτησιακά ζητήματα. Ενδεχομένως να μπορούσες κατά τον ίδιο τρόπο να προβεις σε νομιμοποίηση αυθαιρέτων δείχνοντας το εν τοις πράγμασι συνενωμένο οικόπεδο.
 8. Αν δεν είναι δυνατή η νομιμοποίηση θα πρέπει δυστυχώς η δήλωση να γυρίσει "προς ρύθμιση" και να πληρωθεί το πρόστιμο
 9. Είναι αργά για δάκρυα. Γνωρίζω ελεύθερους επαγγελματίες που με ρουσφετάκια τους ψηφίζουν και τους υπερασπίζονται με πάθος. Θα έρθει η ώρα που θα χάσουν τη σφραγίδα. Κι εκεί θα βγαίνουν πύρινοι λόγοι για τη μεσαία τάξη και τη νεολαία που παραδόξως τα τελευταία χρόνια δεν βλέπουμε. Αλλά θα είναι και τότε ακόμα πιο αργά. Όπως έστρωσε ο λαός θα κοιμηθεί.
 10. σωστα, και επειδη το αρθρο ζηταει να ειναι "συγκυριοι, " χωρις να οριζει κανενα ποσοστο, αλλα ανεξαρτήτως ποσοστού συγκυριότητας, μετα τα οσα ανεφερε η δαναη για την προδικασια απο τον μηχανικο, - θα κανουν αποδοχη οσοι επιθυμουν - θα κανουν μεταγραφη της "σιωπηρας αποδοχης" για τους υπολοιπους οπότε θα ακολουθηθει η διαδικασια του 98/4 Οσο για την διανομη, της κληρονομιας μεταξυ των κληρονομων, αυτη γινεται μεσω δικαστηριου. [τα υπολοιπα με τον δικηγορο των πελατων]
 11. Καλησπέρα, συμφωνώ με τον Largy, αλλά μόνο το στέλεχος ζητά το σύστημα θα πρέπει να το ζητήσει ο διαχειριστής για να το ανεβάσει. Εδώ υπάρχουν προθεσμίες που πρέπει να τηρηθούν και ενέργειες στις οποίες πρέπει να προβεί ο διαχειρηστής σε κάθε διαφορετική περίπτωση. Σχετικά θέλω τα φώτα σας. Τι θα κάνατε ως διαχειρηστής δήλωσης 4178/13 με κλικάρισμα το 'προς εκδοση αδειας'' χώρων επαγγελματικής χρήσης, όταν γνωρίζεται ότι από υπαιτιότητα του ιδιοκτήτη δεν βγήκε η εν λόγω άδεια. Επίσης γνωρίζω ότι μετά την από 14-06-2016, αρ.πρ.:οικ.30631 "δυνατότητα τμηματικής νομιμοποίησης και τακτοποίησης αυθαίρετης κατασκευής" δεν είναι δυνατή η νομιμοποίηση. Ευχαριστώ!
 12. Συγγνώμη εαν έχει απαντηθεί.. όταν υπάρχει αυθαίρετη αποθήκη στον ακάλυπτο αλλά σε επαφή με το όριο έχουμε παραβιάση Δ?
 13. Μα συνήθως οι αποφάσεις ανάκλησης Ο.Α στο τέλος -τέλος καταλήγουν ..." η Ο.Α ... θεωρείται ως μηδέποτε εκδοθείσα"
 14. So far κατάφερα να συμπληρώσω τα στοιχεία που ζητάει για την δανειοδότηση κούτσα στραβά. Σε περίπτωση ανέργου ζητάει υποχρεωτικά πεδία για την εργασία.Περα βρέχει δηλαδή.Παυλες σε όλα και εκεί που έχει drop down μενού με το ζόρι πρέπει να βάλεις επάγγελμα και αν είσαι μόνιμος,αορίστου κλπ. Για εγγυητές δεν φαίνεται να έχει ανοίξει ακόμα η εγγραφή. Σαν αντικλητος άραγε μπορεί να μπει άραγε αυτός που θα είναι εγγυητής ή θέλει κι άλλον;
 15. Γιατί δεν κάνεις κάτι πιο απλό. Αφού προφανώς ο μηχανικός της δήλωσης δεν θέλει να αναλάβει την νομιμοποίηση, να αλλάξει ο μηχανικός και να μπεις εσύ που θα κάνεις και τη νομιμοποίηση.
 16. Τι ομάδα είμαστε;

  μην ξεχνάμε ότι η συγκεκριμένη ομάδα είναι και των καθολικών (χρησιμοποιείται και αυτό σαν στοιχείο αντιαγγλικής συσπείρωσης) σε αντίθεση με τους προτεστάντες της Ρέιντζερς (διότι υπάρχει και εκεί θέμα αντίστοιχο με τη βόρεια Ιρλανδία)
 17. Καταρχάς η αποδοχή δεν χρειάζεται βεβαίωση. Το υπόλοιπο 35% δεν σκοπεύει να αποδεχτεί καν ή θέλει να αποδεχτεί μεν αλλά να μην τακτοποιήσει; Εσύ θα μετρήσεις τα πάντα και θα δώσεις άτυπα τα σωστά τμ στη συμβολαιογράφο για να γίνει σωστά η αποδοχή. Έπειτα θα υπάρχει ιδιοκτήτης που θα μπορεί να σε εξουσιοδοτήσει ώστε να προχωρήσεις στην τακτοποίηση. Θα σε εξουσιοδοτήσουν λοιπόν το 65% για να τακτοποιήσεις το σύνολο των αυθαιρεσιών. Στη δήλωση θα αναφέρεις όλους τους ιδιοκτήτες και ως αιτούντες αυτούς που σε εξουσιοδοτούν
 18. διαβαζεις το νεο 98 παρ.4. απο την αναλυση του καν62 Συγκύριοι εξ αδιαιρέτου σε οριζόντια ή κάθετη ιδιοκτησία, ή σε κτίσμα χωρίς σύσταση οροφοκτησίας εντός σχεδίου πόλεως, ανεξαρτήτως ποσοστού συγκυριότητας, αυθαίρετων κτισμάτων ή νόμιμων κτισμάτων με αυθαίρετες μικρές παραβάσεις ή αυθαίρετες κατασκευές ή αυθαίρετες αλλαγές χρήσης μπορούν να ζητούν την υπαγωγή τους στις ρυθμίσεις του παρόντος νόμου κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 99 κ.επ., ανεξαρτήτως της σύμφωνης γνώμης των λοιπών εξ αδιαιρέτου συγκυρίων. Υπόχρεος προς καταβολή του παραβόλου υπαγωγής και των αναλογούντων προστίμων είναι ο δηλών την αυθαιρεσία συγκύριος, ο οποίος διατηρεί τα εκ του νόμου αναγωγικά του δικαιώματα έναντι των λοιπών συγκυρίων. Σε κάθε περίπτωση, οι λοιποί συνιδιοκτήτες μπορούν να αποπληρώνουν τις ορισθείσες δόσεις των αναλογούντων προστίμων αυτοβούλως, σύμφωνα με το ποσοστό συνιδιοκτησίας τους, ύστερα από σχετική έγγραφη ή ηλεκτρονική δήλωσή τους.
 19. δες και τα σχέδια που συνοδεύουν τη σύσταση, αν η πραγματικότητα συμφωνεί με αυτά τότε τακτοποιείς με διαμερισμάτωση και δεν χρειάζεται συναίνεση , αν δεν συμφωνούν τότε χρειάζεται συναίνεση ..περίμενε και τις τροποποιήσεις που κατατέθηκαν στη βουλή μήπως αλλάξει κάτι στο θέμα "από κατασκευής" (αν και έχουν πει οτι για αλλαγή σύστασης θα ισχύει το σωρευτικά - εκ κατασκευής και ίδια σε όλους τους ορόφους)
 20. Τι ομάδα είμαστε;

  Τί ομάδα είμαστε? μα φυσικά, Σέλτικ
 21. Καλησπέρα συνάδελφοι. Εννέα κληρονόμοι (6 διαμερίσματα) αποδέχονται διώροφο από κληρονομιά. ΤΟ 35% δεν ενδιαφέρεται για τακτοποίηση του ποσοστού του . Μπορώ να κάνω υπαγωγή με το 65% να αναλαμβάνει το κόστος για το σύνολο των αυθαιρεσιών ; Θα αναφέρω όλους τους ιδιοκτήτες άλλα ως αιτούντες θα φαίνεται μόνο το 65%; Γνωρίζει κάποιος πως γίνεται η διανομή σ΄αυτές τις περιπτώσεις; Πάει με δικαστική απόφαση του 65% η υπάρχει και άλλος δρόμος; Ευχαριστώ.
 22. Αναβάθμιση πλατφόρμας

  υπάρχει η δυνατότητα στη σελιδα forum στη στήλη θέματα (δεξιά) να ΜΗΝ εμφανίζεται ποιος ξεκίνησε το θέμα αλλά ποιος απάντησε τελευταίος; Η απάντηση σας στο Δημήτρη περι followers μου φαίνεται αστεία. Ναι είναι φίλοι μας ή έστω γνωστοί μας μέσω ηλεκτρονικής επικοινωνίας σε καμία περίπτωση ακόλουθοι, ούτε facebookικοι φίλοι , μπορεί να ονομαστεί οικείοι που είναι ωραιότατη Ελληνική λέξη η αλλαγή είναι δύσκολη στην αρχή (τουλάχιστον το αισθητικό αποτέλεσμα) αλλά συνηθίζεται μετά από κάποιες ώρες χρήσης (βλ. ΓΟΚ - ΝΟΚ) , γνώμη μου είναι οτι η πολλή παραμετροποίηση δυσκολεύει
 23. Αναβάθμιση πλατφόρμας

  imhotep " και οι ακόλουθοι είναι παλιά μοναρχική συνήθεια που δεν ισχύει σε μια κοινότητα γενικώς.." κατα τα λοιπα συμφωνω με τους προλαλησαντας εγινε κουραστικο με περιττα στολιδια και πολλα "κλικ"... πρεπει καποιος να το "συνεφέρει"
 24. Καλησπέρα Συνάδελφοι, για περιοχή βόρειας Κέρκυρας το ΓΥΣ 40745? Ευχαριστώ για τη βοήθεια σας.
 1. Φόρτωση περισσότερων δραστηριοτήτων
×

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.