Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

stelios2609

Members
  • Περιεχόμενα

    20
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

stelios2609's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. καλημέρα, παιδιά μήπως υπάρχει ο χάρτης του δικτύου από Αλεξανδρούπολη έως Καστοριά σε αρχείο kml (google earth);
  2. χαιρετε, εχω σαν επαγγελματικη εδρα το σπιτι των γονιων μου , σ αυτην την διευθυνση ερχεται και η φορολογικη δηλωση , ενω εγω κατοικω σε αλλη οικια που ειναι στο ονομα μου. Επισης πληρω τις οικονομικες προυποθεσεις για να λαβω το μερισμα. Το δικαιουμαι ή θεωρουμαι φιλοξενουμενος στο σπιτι των γονιων μου; οποτε παω με το δικο τους εισοδημα.
  3. Καλημερα , εχω κανει διακανονισμο τον Μαρτη του 14 για να ξεπληρωσω τις ασφαλιστικες εισφορες του 13, συμπληρωνω τιποτα στο κουτακι 666; Ευχομαι καλη ανασταση σε ολους και στις οικογενειες σας!
  4. Καλησπερα, εχω μια απορια, εγω συμφωνησα με μια εταιρεια πχ 123 ευρω αμοιβη με ολα μεσα, στη αποδειξη παροχης υπηρεσιων θα γραψω πανω δεξια, εκει που αναφερω το συνολο, 123 ευρω ή (100 + 23 - 20) = 102 ευρω;
  5. την δηλωνουμε ομως στο 515, ασχετα αν το προηγουμενο ετος εχουμε φορολογηθει για τα τεκμήρια διαβίωσής μας (υψηλότερα του δηλωθέντος εισοδήματος);
  6. οταν εκανα εναρξη στην δου την δηλωσα και ως εδρα μου
  7. Καλημερα, εχω αλλαξει κουφωματα με το προγραμμα "εξοικονομω" , δεν εβγαλα εγω το ενεργειακο πιστοποιητικο, τα τιμολογια ειναι στο ονομα μου, θα θελα να ρωτησω αν μπαινουν κανονικα στην τριμηνιαια καθοτι ειναι με δανειο.
  8. πωλειται επιπλο γραφειου 300 ευρω γωνια, γινεται και δυο ξεχωριστα γραφεια. Δραμα, Καβαλα, Θεσ/νικη, Σερρες, Ξανθη.
  9. Εχει τοποθετησει κανεις την σειρα 18500 epal να μας πει εντυπωσεις;
  10. Εαν πχ εχω δυο τιμολογια απο ΙΚΕΑ των 200 ευρω χωρις φπα το καθενα μπαινουν στο ΚΒΣ σαν αθροισμα 400 ευρω και αριθμος τιμολογιων 2 ή πρεπει να ειναι και τα δυο πανω απο 300 ευρω ξεχωριστα? ───────────────────────────────────────────────────── Συμπληρώστε την ειδικότητά σας, μέσω της επεξεργασίας προσωπικών στοιχείων (πίνακας ελέγχου). Chilon
  11. Για Σαουδικη Αραβια (Τζεντα), τα χρηματα ειναι αυτα που προτεινουν σε νεο μηχανικο, γνωριζει κανεις αν αασχοληθεις με το procurement τι προοπτικες εξελιξεις εχεις για Ελλαδα ή Ευρωπη? Ευχαριστω.
  12. Γνωριζει κανεις τι ιδιαιτερο πρεπει να προσεξουμε οταν ειναι πιθανο να φυγουμε Μ.Ανατολη στο συμβολαιο και τις διαπραγματευσεις? τους εχει επηρεασει η κριση ? διοτι οι προσφορες ειναι χαμηλες βεβαια σαν επαγγελματικη εμπειρια αξιζει αλλα μηπως γυριζοντας εδω σου προσφερουν 700 ευρω?
  13. Το οργανο για την μετρηση της αντιστασης γειωσης ειναι απαραιτητο σε καθε ηλεκτρολογικη εγκατασταση? γιατι η τιμη του ειναι αρκετα υψηλη.
  14. κυριως σκεφτομαι να προμηθευτω εναν παλμογραφο, αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι θα μου ειναι απαραιτητος! χρησιμοποιειται καθολου σε ηλεκτρομηχανολογικα εργα ή ειναι μονο για εργαστηριο? μπορω να μετρησω και αρμονικες?ευχαριστω εκ των προτερων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.