Μετάβαση στο περιεχόμενο

steelman2016

Members
  • Περιεχόμενα

    14
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Φοιτητής
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

5.962 profile views

steelman2016's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. απλα πιστευω οτι πλεον στην επιλογη του μεταπτυχιακου καλο ειναι να βλεπουμε και το αντικρισμα στο εξωτερικο για να ειμαστε καλυμμενοι ετσι οπως ειναι τα πραγματα και δε ξερω τι απηχηση εχει το earthquake οπως σου ειπα, για το ΔΣΑΚ σου ειπα τη γνωμη μου.
  2. και πως βλεπεις τον ορο structural απο το ΕΜΠ στις αιτησεις σου εχει αποδοχη ή στο εξωτερικο αναλογως που εισαι.
  3. Σιγουρα απλα αναρωτιομουν οτι καλο ειναι να εχεις το μεταπτυχιακο σε ενα κλαδο οπου μπορεις να κανεις καποιες αιτησεις στο εξωτερικο σε περιπτωση δυσκολιας εδω και αγανακτησης και αυτο ρωταω αν με το τιτλο earthquake engineer θα εχεις τετοιες ευκαιριες η ειναι περιορισμενος ο κλαδος. Οσο για το 5τη δε παιζει ρολο εν τελει και οι αλλοι 5ετη φτανουν καποια στιγμη στο εξωτερικο με καλυτερο τιτλο. Πιστευω στο ερωτημα σου ειναι καλυτερο να προτιμησεις το ΑΣΤΕ (1 χρονος αντι για 1.5 το λιγοτερο, πιο πρακτικα μαθηματα σε σχεση με τα πολυ θεωρητικα του ΕΜΠ)
  4. Γεια σου Chris, εχω ανοιξει και εγω θεμα παλαιοτερα χωρις απαντησεις βεβαια για το ΑΣΤΕ. Τι γνωριζεισ για αυτο το μεταπτυχιακο οσον αφορα την απορροσφηση τη ζητηση του κτλ. Εχω φιλους που το καναν και εχω ακουσει καλα λογια αλλα θα ηθελα και τη γνωμη σου. Πιο σημαντικο για μενα ειναι το εξης: αν με το τιτλο ''earthquake engineering and seismic design'' μπορω να βρω δουλεια στο εξωτερικο και με βαση το 5ετεσ προπτυχιακο. Δηλαδη ειναι ενασ κλαδος που δουλευται εξω το earthquake η δεν πολυαπασχολει?Ευχαριστω
  5. Structural ειναι φυσικα, απλα δε ξερω αν αξιζει το κοπο αποτι εχω δει..πολυσ χρονοσ (1,5 χρονο το λιγοτερο) και πολλα θεωρητικα μαθηματα. Αν σε ενδιαφερουν τοσο τα στατικα νομιζω μετα τη κατευθυνση της σχολης αν θεσ Ελλαδα πολυ καλο ειναι το ΑΣΤΕ του ΑΠΘ στο τμημα πολτικων μηχανικων.
  6. Φυσικα και μπορεις να κανεις master με το πτυχιο σου το οποιο ειναι και πολυ καλο ασχετα του τι επικρατει εδω. Οσον αφορα το οικονομικο θα σου προτεινα master σε Σκανδιναβια (DTU,Chalmers,Kth,Aarhus) στα οποια ωσ πολιτης ΕΕ δε πληρωνεισ διδακτρα ουτε καν αιτηση και που ο κλδος σου εχει πολυ ζητηση και γνωριζω ατομα απο ΤΕΙ τα οποια τα δεχτηκαν κανονικα, αυτα.
  7. Τα μεταπτυχιακα ειναι στα Αγγλικα προφανως αλλωστε ειναι και στο τοπ 10 Ευρωπη τωρα για δουλεια καλο ειναι να ξερεισ τι γλωσσα βεβαια εξαρταται και το τομεα και που δουλευεισ και εξηγω. Αλλο ο προγραμματιστης που δεν ειναι ασ το πουμε και του διαλογου με πελατη οπως καποιοσ που κανει construction management και πρεπει να γνωριζει πολυ πολυ καλα τη γλωσσα. Επισης αλλο να δουλευεις σε μια ευρωπαικη -παγκοσμια εταιρεια που προφανως μιλανε ολοι αγγλικα και αλλο σε τοπικη εταιρεια που μιλανε τη γλωσσα της χωρας.
  8. Χαίρετε συναδελφοι. Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει εμπειρία απο το μεταπτυχιακό πρόγραμμα ΄΄Αντισεισμικός σχεδιασμός τεχνικών έργων'' του ΑΠΘ,έχει αλλάξει λίγο ο τίτλος φέτος. Ποια η άποψη σας σχετικά με τη ποιότητα του προγράμματος, την σύνδεση του με την αγορά εργασίας και τον αντίκτυπο που έχει για εύρεση δουλειάς στο εξωτερικό δηλαδη ελκυει ο τιτλοσ του eathquake engineering and design μαζι με το MSc Civil Engineering. Ευχαριστώ.
  9. Χαίρετε. Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει εμπειρία απο το μεταπτυχιακό πρόγραμμα ΄΄Αντισεισμικός σχεδιασμός τεχνικών έργων'' του ΑΠΘ,έχει αλλάξει λίγο ο τίτλος φέτος. Ποια η άποψη σας σχετικά με τη ποιότητα του προγράμματος, την σύνδεση του με την αγορά εργασίας και τον αντίκτυπο που έχει για εύρεση δουλειάς στο εξωτερικό. Ευχαριστώ.
  10. Καλησπέρα. Στη Σκανδιναβια τα μεταπτυχικα για φοιτητεσ απο Ευρωπη ειναι δωρεαν ενω για international ειναι καπου στα 13000. Προκειται για τα καλυτερα πανεπιστημια στην Ευρωπη οπως ανακοινωθηκε και η φετινη λιστα με τα κορυφαια. Πιο συγκεκριμενα εχουμε και λεμε . Σουηδια : KTH(Stockholm), Chalmers (Gothenburg). Δανια : DTU(Copenhagen), Aarhus University (Aarhus) . Υπαρχουν και στη Νορβηγια και Φινλανδια φυσικα αλλα σου προτεινα τα καλυτερα και με πολλους Ελληνες. Ειναι 2 χρονια μεταπτυχιακα (120 ECTS). Οι ατησεισ ξεκινανε συνηθως Οκτωμβρη με Φλεβαρη. Καλη τυχη!!
  11. Ναι σωστα απλα ειχα μπερδευτει με τα ψο. Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια.
  12. Γεια σας.Έχω ένα μεταλλικό υπόστεγο αεροπλάνου και θέλω να βρω τα εντατικά μεγέθη για τα φορτία που έχω υπολογίσει. Αυτά ειναι του χιονιού (3 snow cases) και του ανέμου (windx1.windx2. windy). Με ποιο τρόπο θα γίνει αυτος ο συνδυασμός στη νοριακη κατάσταση αστοχίας ώστε να έχω όλες τισ περιπτώσεις. Δηλαδη θα εχω Φορτίο1=1.35g + 1.5.(snowcase1+windx1), Φορτίο2=1.35g +1.5.(snow case1+windx2) κτλ. Δηλαδη 9 περιπτώσεις και θα βρω τη δυσμενέστερη περιπτωση? Ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.