Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

ΔΗΜΗΤΡΗΣ_1994

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Φοιτητής
  • Ειδικότητα
    Ηλεκτρονικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

550 profile views

ΔΗΜΗΤΡΗΣ_1994's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα, έχω τελειώσει ηλεκτρολόγος μηχανικός ΤΕ και αυτή τη στιγμη εργάζομαι σαν ηλεκτρολόγος σε μια εταιρία. Το αφεντικο μου με εχει δηλωμένο σαν Β. Ηλεκτρολογου. Αναλυτικά στη μισθοδοσία γράφει ηλεκτρολόγος εγκαταστασεων και λοιπων ηλεκτρολογικων εργασιων. Εγω εχω παρει απο την αδεια ηλεκτρολογου υπομηχανικου β ταξης. Οταν ερθει η ωρα να αναβαθμισω την αδεια μου, θα μπορω; Η επειδή με εχει ετσι δηλωμενο δεν θα μπορω; παιζει κατι με τα ένσημα; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
  2. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι αν χρειάζονται και τα 3 παράβολα μόνο για τις αναγγελίες του ΠΔ 108/13 ή είναι και για τις αναγγελίες των ψυκτικών και τεχνικών βιομηχανίας και εγκαταστάσεων θέρμανσης.
  3. Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Εχω τελειώσει ηλεκτρολόγος μηχανικός τε στην Κοζάνη και μένω στην Θεσσαλονίκη. Κοιτάζω να πάρω την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ηλεκτρολόγου υπομηχανικού Β τάξης. Μου είπαν να πάω στην περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας (26ης Οκτωβρίου 64) για όσους γνωρίζουν. Πήρα τηλέφωνο εκεί για να μάθω για τα δικαιολογητικά που χρειάζεται να μαζέψω και μου είπαν: - 2 φωτογραφίες έγχρωμες - φωτοτυπία το πτυχίο -φωτοτυπία την ταυτότητα - 2 παράβολα των 15 ευρώ -1 παράβολο των 17 ευρώ Επίσης μου είπαν ότι δικαιούμε να βγάλω και άλλες άδειες με το πτυχίο μου. Γνωρίζει να μου απαντήσει κάποιος?
  4. καλησπέρα είμαι φοιτητής ηλεκτρολόγος μηχανικός στην κοζάνη.θα ήθελα την βοήθειά σας.θέλω να πάρω πτυχιακή εργασία και είμαι ανάμεσα σε 2 θέματα.1)ενεργειακή ανάλυση κτηρίου με χρήση του προγράμματος energy plus ΚΑΙ 2)δημιουργία εργαστηριακών ασκήσεων με το drive και λογισμικό της abb και προσωμίωση. τα προγράμματα δεν τα ξέρω απλά ήθελα την γνώμη σας.το πρώτο θέμα με ενδιαφέρει πιο πολύ, απλά είμαι διστακτικός γιατί θα μπορούσα να ασχοληθώ με ένα πρόγραμμα της abb και ίσως μου φανεί χρήσιμο αργότερα. Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στους τίτλους των θεμάτων, όσο και στο κείμενο των δημοσιεύσεων. Χρησιμοποιείστε σας παρακαλώ την εντολή "Επεξεργασία" και διορθώστε. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Didonis
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.