Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Giannis87

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

595 profile views

Giannis87's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Μήπως έχει κανένας το EN 12696 και θέλει να το μοιραστεί?
  2. Σε μια επισκευή στην οποία προβλέπεται χρήση διαχεομενου αναστολεα διάβρωσης 3 φάσεων, γενική επισκευή του στοιχειου, και καθοδική προστασία, ποια είναι η κατάλληλη αλληλουχία των εργασιών? Σε περιπτώσεις επισκευής χωρίς κάψουλα προσωπικά επιβεβαιωνω την καλή λειτουργία του ανοδιού πριν τη γενική επισκευή. Στη συγκεκριμένη όταν η τοποθέτηση της κάψουλας γίνεται σε στοιχειο που πρεπει να εχει ηδη επισκευασθει ποια η αλληλουχία ανάμεσα στη κάψουλα και την καθοδική? Η επιβεβαίωση επηρεάζεται από την επισκευή και την κάψουλα?
  3. Για να επιβεβαιώσουμε τη λειτουργία ενός ανοδιού θα πρέπει να κάνουμε μετρησεις ημιδυναμικου και: στους 10 πόντους να μην έχουμε τιμές μεγαλύτερες από -750 mv υποδεικνύοντας πρόωρη κατανάλωση και στο ενδιάμεσο της απόστασης δύο διαδοχικών ανοδιών όχι τιμές μικρότερες από -300 mv υποδεικνύοντας ανεπαρκή προστασία. Ερωτηση: τι γίνεται όταν στο στοιχείο έχει γίνει γενική επισκευή και έχει χρησιμοποιηθεί γέφυρα πρόσφυσης με πολυμερή επίστρωση οπλισμού όπως το monotop 610? Πώς επιβεβαιώνεται η καλή λειτουργία?
  4. Καλησπέρα σε όλους. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα στο section designer δεν μπορώ να δημιουργήσω μοντέλο περισφυγμένης διατομής σκυροδέματος. Όταν πατάω το πλήκτρο Cmodel για να μου εμφανίσει το διάγραμμα της mander-confined διατομής μου πετάει ένα μήνυμα που λεέι: "illegal values...... increase the number of confinement bars in X and Y direction....". Το πρόβλημα είναι πως δεν γνωρίζω πως να εισάγω οπλισμό διάτμησης από το section designer. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  5. Ευχαριστω Terry. Στο load panel direction ηταν το θέμα..
  6. Μήπως γνωρίζετε πως μπορώ σε κατασκευή με λεπτότοιχες να φορτίσω με load panel και τις ενδιάμεσες τεγίδες σε ενα πλαίσιο? Το φορτίο μεταφέρεται μόνον στις ακριανές αγνοώντας τις ενδιάμεσες. @ terry απ'οτι διάβασα στο thread είχες και εσύ κάποτε τον ίδιο προβληματισμό αλλά δεν αναφέρθηκε η λύση...
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.