Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

eantonarchitect

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

eantonarchitect's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα συνάδελφοι Εχω ένα οικόπεδο σε το οποίο δεσμευτικε προς απαλλοτριωση σαν χωρος κοινοφελών χρήσεων, επειδή ποτε δεν αποζημιώθηκε, με ΦΕΚ το οικοπεδο αποδεσμευτικε αλλά το χαρακτηρίζουν 'εκτος σχεδίου'. Υπαρχει τρόπος να αποδειξουμε ότι είναι παράλογο να έχουμε ένα τμημα εκτος σχεδιου στο κέντρο μιας περιοχής εντος σχε΄διου?
  2. FAETHON11 μια χαρα το εκανες, εγω προσπαθουσα να κανω δύο φυλλα κατηγορια 3
  3. Συναδελφοι το μυστηριο λυθηκε μετα απο τηλεφωνημα στο ΤΕΕ. Για να παρει τις επιλογες της δικης μου περιπτωσης πρεπει α) να κανω ενα φυλλο με κατηγορια 3 για τις αλλαγες ανοιγματων κλπ. και β) ενα φυλλο με διαμερισματωση αναλογα με την χρονολογια που εγινε αρα κατηγορια 1-2 ή 4 ή 5
  4. Faethon11 απο οτι καταλαβαινω γενικα δεν παιρνει κατηγορια 3 και λοιπες παραβασεις μαζι γιατι προσπαθησα σε δυο ξεχωριστα φυλλα και το πεταξε στις παρατηρησεις
  5. Dimitris GM συμφωνω για την λειτουργικη συννενωση αλλα ως την θα τα παραθεσω? ως 2 λοιπες παραβασεις (τοτε δεν παιρνει κατηγορια 3 το συστημα) ή ως α) ενα φυλλο για τον ημιυπαιθριο και τα ανοιγματα και μια λοιπη παραβαση (παλι δεν το παιρνει σαν επιλογή)
  6. Συνάδελφοι θα ήθελα την γνώμη σας. Σε πολυκατοικία του 78, ιδιοκτήτης ενός διαμερισματος αγορασε το 1990 και το διπλανό και τα συννένωσε. Κατα την αυτοψία βρίσκουμε ότι επισης δημιουργησε και εναν ημιυπαιθριο χώρο εις βάρος των τετραγωνικών του διαμερισματος του. αρα χωρις καμια υπερβαση κάλυψης-δομησης κλπ. Αρα δυο παραβασεις α) η διαμερισματωση β)η αλλαγη λογω ημιυπαιθριου-μετακινηση ανοιγματων κλπ. Η διαμερισματωση ειναι 'λοιπεσ παραβασεις' , ο ημιυπαιθριος-ανοιγματα ειναι κατηγορία 3. Το συστημα όμως δεν σε αφήνει να δηλωσεις κατηγορια 3 και έξτρα λοιπες παραβασεις. Ξερει κανείς τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.