Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

konsfrag1981

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Η κατοψη δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα. Ειναι ενα σκαριφημα το οποιο ουτε κι εγω ξερω πως το περασαν. Βεβαια μιλαμε για το 1967 Ουτε στο κατακορυφο διαγραμμα προσοψεως ειναι ξεκαθαρο μιας και οι διαστασεις δινονται μονο για τον Α οροφο. (μενω στον Β' και δεν ειναι πανομοιοτυπος με τον Α) (ο Α οροφος βγαζει ενα διαμερισμα στην προσοψη ενω ο Β' βγαζει 2) Στην κατοψη, στα δεξια ειναι το μπαλκονι του γειτονα το οποιο δεν ξεκιναει στο 1 μετρο απο τα ορια της οικοδομης αλλα στους 70 ποντους. Ετσι ο κατασκευαστης τοποθετησε και το χωρισμα 30 εκατοστα πιο δεξια. Αυτος τωρα θελει να το μετατοπισει στα ορια της μεσοτοιχιας και απειλει με δικαστηρια κτλ.
  2. Καλησπερα σε όλους/ες Προσφατα ανεκυψε θεμα απο τον διπλανο ιδιοκτήτη για το μηκος του μπαλκονιου που δικαιουται. Το διαχωριστικο του μπαλκονιου εχει τοποθετηθει απο τον κατασκευαστη και απο τοτε δεν εχει μετακινηθει. Γνωριζετε βασει ποιας νομοθεσιας ή ποιας λογικής τοποθετειται το διαχωριστικο? Εχει να κανει με τα τετραγωνικα του διαμερισματος?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.