Μετάβαση στο περιεχόμενο

Petros Bakolas

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Petros Bakolas's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.Με λύσατε πολλές απόριες που είχα σχετικά με το επάγγελμα του μηχανικού.Γενικά, θεωρώ δύσκολο να βρώ δουλειά σήμερα ως μηχανικός στον ιδιωτικό τομέα από την στιγμή που δεν έχω καθόλου επειρία?Εσείς τι πιστέυετε?
  2. Κατάλαβα.Τώρα εάν βγεί κάποια προκύρηξη για Πολιτίκων Μηχανικών Τ.Ε. θα μπορούσα να διεκδικήσω κάποια θέση μόνο με το πτύχιο από την στιγμή που δεν έχω δουλέψει πότε ως πολιτικός μηχανικός? Η χρειάζεται να έχεις εμπειρία στον συγκιεκριμένο κλάδο?
  3. Καλησπέρα σε όλους.Θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με το επάγγελμα του μηχανικού.Εγώ τελείωσα Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε. πρίν από τρία χρόνια.Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το αντεικείμενο επειδή εργαζόμουν σε άλλους τομείς.Εάν θέλω να εργαστώ τώρα θα πρέπει φαντάζομαι να κάνω άδεια άσκησης επαγγέλματος.Για να την κάνω θα πρέπει να έχω εργαστεί ως μηχανικός?Και να την κάνω εάν δεν βρώ δουλειά πάνω σε αυτό τι γίνεται μετά?Παρακαλώ εάν γνωρίζει κάποιος ας με ενημερώσει.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.