Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

panagicd

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

panagicd's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • First Post Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Η τακτοποίηση έχει ολοκληρωθεί με τον 4495, δεν ξέρω πού κολλάει το ζήτημα από μεριάς τους. Δεν υπάρχει κάποιο άλλο δικαιολογητικό που θα πρέπει να πάω πέραν της τακτοποίησης κανονικά.
  2. Να βγάλουμε τώρα μια άδεια μικρής κλίμακας που θα δικαιολογεί την αλλαγή χρήσης; Δεν γνωρίζω καθόλου το αντικείμενο αυτό και ο μηχανικός που μας έκανε την τακτοποίηση δεν ασχολείται πια. Ευχαριστώ πολύ Υ.Γ Ναι έχει γίνει τακτοποίηση με τον 4495, αλλά δεν το δέχονται θέλουν και την Άδεια Μικρής Κλίμακας λένε.
  3. Καλησπέρα σας, Θα εκτιμούσα πολύ τη βοήθειά σας στο παρακάτω ζήτημα. Έχει γίνει αυθαίρετη αλλαγή χρήσης και διαμερισμάτωση σε κατάστημα ώστε να δημιουργηθεί κατοικία. Έχει γίνει κανονικά τακτοποίηση και έχει εκδοθεί βεβαίωση σύνδεσης με δίκτυα, προκειμένου να αλλάξουμε το ρολόι του ρεύματος από επαγγελματικό σε οικιακό. Από το ΔΕΔΔΗΕ μας ζήτησαν τη βεβαίωση του Δήμου για την αλλαγή χρήσης και την ΥΔΕ ηλεκτρολόγου. Ωστόσο, ενώ προσκομίσαμε την τακτοποίηση και τη βεβαίωση σύνδεσης στο Δήμο, μας είπανε πως δεν μπορούν να αναγνωρίσουν την αλλαγή καθώς δεν έχει εκδοθεί Άδεια Μικρής Κλίμακας. Σε απάντηση μας ότι η αλλαγή έγινε αυθαίρετα, έχει τακτοποιηθεί και πως σε αυθαίρετο δεν βγαίνει τέτοια άδεια, η δικιά τους απάντηση είναι πως μπορούν να μας δώσουν βεβαίωση για το ΔΕΔΔΗΕ, αλλά τα δημοτικά τέλη θα παραμείνουν και θα αναγνωρίζεται ως επαγγελματικός χώρος. Υπάρχει κάποια σκέψη για το τι μπορεί να γίνει; Οποιαδήποτε συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ πολύ
  4. Καλησπέρα, και συγγνώμη αν το συγκεκριμένο θέμα έχει ήδη απαντηθεί ή βρίσκεται σε λάθος section. Είμαι νέος απόφοιτος πολιτικός μηχανικός, και παρόλο που είχα επιλέξει τον κατασκευαστικό τομέα στη σχολή, σκέφτομαι την εξειδίκευση και ενασχόληση με περιβαλλοντικά/ενεργειακά ζητήματα. Παρ'όλα αυτά, δεν μπορώ να βρώ πως θα γίνει αυτή η εξειδίκευση είτε εργασιακά, είτε σε επίπεδο συνέχισης σπουδών. Υπάρχουν ένα σωρό μεταπτυχιακά που μου φαίνονται παραπάνω εξειδικευμένα για κάποιον που θέλει να ξεκινήσει. Μου φαίνονται ενδιαφέροντα και ο βιοκλιματικός σχεδιασμός, τα ανακυκλώσιμα υλικά, αλλα κι επεξεργασία λυμμάτων ή ανάλυση ρύπων. Διαβάζω ότι γενικά είναι ένας τομέας με αρκετές προοπτικές και ζήτηση, αν κι εγώ, τουλάχιστον στην δική μου αναζήτηση και αγγελίες, βλέπω το αντίθετο. Είναι αρχικά εξειδίκευση του πολιτικού ή μπαίνω σε χωράφια μηχανικών περιβάλλοντος; Οποιαδήποτε συμβουλή για το πώς να στραφώ προς αυτήν την κατεύθυνση καλοδεχούμενη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.