Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Antigone

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Antigone's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Για πιο κατασκευαστικά θέματα θα κάνουμε σε επόμενο εξάμηνο απλά το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε βρει βιβλιογραφία τώρα γι΄αυτό που κάνουμε. Όσον αφορά το μάθημα πάντως δεν είναι η κατασκευή το αντικείμενό του, εμείς καλούμαστε να το σχεδιάσουμε και από κει και πέρα να έχουμε αίσθηση του πως θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν αυτά που κάνουμε. Σε πραγματική σύνθεση σίγουρα θα χρειαζόταν συνεργασία με πολιτικό μηχανικό. Θα μπορούσατε να μας πείτε κάποιο site ή κάποιο βιβλίο που να μας βοηθήσει; (:
  2. . Εμείς θα θέλαμε λεπτομέρειες εφαρμογής ώστε να μπορέσουμε να καταλάβουμε πως θα μπορούσε να κατασκευαστεί αυτό που κάνουμε και να αποφασίσουμε. Επειδή οι επιλογές είναι σε θεωρητικό επίπεδο δεν έχει σημασία (μάλλον :Ρ) ποια λύση θα διαλέξουμε απλά να μάθουμε έναν τουλάχιστον τρόπο για το πως επιλύεται η συγκεκριμένη περίπτωση! Ευχαριστούμε και πάλι <:
  3. Γεια σας! Έχουμε μία εργασία επέμβασης σε υφιστάμενο κτίριο. Στη λύση μας έχουμε δύο προσθήκες μία στον όροφο και μία στο ισόγειο, οι οποίες θέλουμε να είναι από μεταλλικό σκελετό και με επένδυση ξύλου. Θα μπορούσατε μήπως να μας πείτε τρόπους σύνδεσης του μεταλλικού σκελετού με την πέτρα (θα έχει αρμο διαστολής;, θα συνδέεται με μεταλλικά στοιχεία μέσα στην πέτρα; θα είναι αυτοφερόμενο; ). Ψάχνουμε κατασκευαστικές λεπτομέρειες αλλά δεν έχουμε βρει κάτι συγκεκριμένο που να βοηθάει οπότε όποιος μπορεί να βοηθήσει.. ευχαριστούμε!!
  4. Μπήκα για να ρωτήσω ακριβώς αυτό!!Ευχαριστώ νίκο που ρωτησες και ελευθερία που απάντησες :Ρ ─────────────────────── Αναγράψτε την ειδικότητά σας στο προφίλ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.