Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

qmd

Core Members
  • Περιεχόμενα

    227
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχ/κός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

qmd's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

13

Φήμη στην κοινότητα

  1. δυόμισι τόννοι ηρωίνη και οκτώ νεκροί τον ΠΑΟΚ κυνηγάτε για ένα κομμάτι χαρτί
  2. Μα όλοι σε Γερμανία και Αγγλία (για φέτος) είμαστε και Bayern και Arsenal... ασκαρδαμυκτί και παιδιόθεν!!!!
  3. Συνάδελφοι αν μπορώ να βοηθήσω, στη προκειμένη περίπτωση νομίζω οτι θα πρέπει να μιλάμε για φωτογραμμετρική απόδοση ακριβείας με ακριβείς συντεταγμένες φωτοσταθερών στην ευρύτερη περιοχή ενδιαφέροντος και όχι για απλή φωτοερμηνεία. Και βέβαια η ακρίβεια της φωτογραμμετρικής απόδοσης εξαρτάται από την μέση κλίμακα των διατιθέμενων αφιών.
  4. Επειδή ο υπερκοριός μας δίνει στη δημοσιότητα και "φρέσκα κουλούρια", φίλαθλοι πλην γαύρων χαλαρώστε και μην αγχώνεστε, όλα τα θέματα είναι τακτοποιημένα ... Για όλα έχει φροντίσει ο φαταούλ με τον χατζητέτοιο και τα κοράκια τους!!!!! Don't worry ...beee haaapyyy!!!!!!!!
  5. Συνάδελφε giorgosv καλημέρα, τέτοια λάθη γίνονται και συνήθως η ΓΥΣ δίνει την σωστή αφία χωρίς επιβάρυνση, εάν είναι δική της η υπαιτιότητα.
  6. Συνάδελφε ναί, ως τοπογράφοι μηχανικοί έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε τέτοιου είδους εκθέσεις και μπορεί να σταθεί νομικά. Χωρις να είναι απαραίτητο μπορεί να μπει και Δασολόγος, αν το θέλει ο ιδιοκτήτης και δεχθεί το επιπλέον κόστος.
  7. Αν τα αναγραφόμενα ακραία φ,λ στις 4 γωνίες του χάρτη είναι πολλαπλάσια των 15΄ της μοίρας, τότε είναι κατά πάσα πιθανότητα σε υπόβαθρο του αντίστοιχου 1/50000 της ΓΥΣ και σε ED50 (ελλειψοειδές Hayford).
  8. Μάλλον έχει να κάνει με την παραγωγικότητα/αξία γης των αντίστοιχων κληροτεμαχίων.
  9. Φίλε johny νομίζω όπως ανέφερε και ο GEORGE MICHEAL οτι η λύση στην περίπτωση σου είναι μονόδρομος, δλδ η φωτογραμμετρική αποδοση από τα τότε στερεοζεύγη α/φιών της ΓΥΣ, με εξάρτηση από φωτοσταθερά της ευρύτερης τότε περιοχής που εξακολουθούν και σήμερα να υφίστανται. Μάλιστα αν τα κτίσματα που σε ενδιαφέρουν στη ζώνη αιγιαλού /παραλίας υπήρχαν γύρω στο 1990, που η ΓΥΣ αεροφωτογράφησε όλα σχεδόν τα παράλια της χώρας με χαμηλές λήψεις κλ. 1:6000 - 1:8000, τότε η οριζοντιογραφική ακρίβεια φωτοαπόδοσης που μπορείς να περιμένεις είναι της τάξεως του 0.1μ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.