Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

MADD

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    ΕΥΒΟΙΑ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

MADD's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

-4

Φήμη στην κοινότητα

  1. ΣΤΟ zougla .gr TO ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΙΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΦΕΚ ΛΕΕΙ Αποφασίζουμε 1. Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών που προβλέπονται στο πρώτο εδάφιο της παρ. 3 του άρθρου 24 του ν. 4014/2011 (Α’ 209) έως και 14‐9‐2012. 2. Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών που προβλέπονται στο δεύτερο εδάφιο της παρ. 3 του άρθρου 24 του ίδιου ως άνω νόμου έως και 31‐12‐2012. 3.Η ισχύς της παρούσας απόφασης αρχίζει από την δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως
  2. Εκπνέει αύριο η προθεσμία για τη δήλωση και τακτοποίηση αυθαιρέτων Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2012, 08:18 Εκπνέει αύριο η προθεσμία για τη δήλωση και τακτοποίηση των αυθαιρέτων. Στα μέσα Φεβρουαρίου, η τότε κυβέρνηση Παπαδήμου παρέτεινε μέχρι τις 30 Ιουνίου την προθεσμία για τη ρύθμιση των αυθαιρέτων (η προηγούμενη προθεσμία έληγε στις 28 Φεβρουαρίου) με διάταξη στον εφαρμοστικό νόμο του Υπουργείου Οικονομικών «Ρυθμίσεις συνταξιοδοτικού περιεχομένου και άλλες επείγουσες ρυθμίσεις εφαρμογής του Μνημονίου». Βάσει της σχετικής ρυθμίσεως η προθεσμία καταβολής της πρώτης δόσης του ενιαίου ειδικού προστίμου για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων παρατάθηκε και αυτή έως τις 30 Σεπτεμβρίου του 2012. Η προνομιακή ρύθμιση αφορά σε όλους όσοι έχουν χτίσει είτε χωρίς άδεια είτε καθ’ υπέρβαση της οικοδομικής τους άδειας. Όλοι όσοι υπάγονται στις παραπάνω κατηγορίες έχουν τη δυνατότητα να ρυθμίσουν με όσα η νομοθεσία προβλέπει και να αποπληρώσουν σε 48 δόσεις. Στην αρχή η ρύθμιση συγκέντρωσε μεγάλο ενδιαφέρον από τους ιδιοκτήτες, ατόνησε όμως στην πορεία, λόγω της πολιτικής αβεβαιότητας και της έλλειψης χρημάτων. zougla.gr
  3. ΕΛΛΑΔΑ (0) Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2012, 08:39 Σχετικά Tags ακίνητα, αυθαίρετα 0Share 0 0 0 Σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα δοθεί νέα παράταση Στα μέσα Φεβρουαρίου η τότε Κυβέρνηση Παπαδήμου παρέτεινε μέχρι τις 30 Ιουνίου την προθεσμία για τη ρύθμιση των αυθαιρέτων (η προηγούμενη προθεσμία έληγε στις 28 Φεβρουαρίου) με διάταξη στο εφαρμοστικό νόμο του υπουργείου Οικονομικών «Ρυθμίσεις συνταξιοδοτικού περιεχομένου και άλλες επείγουσες ρυθμίσεις εφαρμογής του Μνημονίου». Βάσει της σχετικής ρυθμίσεως η προθεσμία καταβολής της πρώτης δόσης του ενιαίου ειδικού προστίμου για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων παρατάθηκε και αυτή έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2012. Η προνομιακή ρύθμιση αφορά σε όλους όσοι, έχουν χτίσει χωρίς άδεια είτε καθ υπέρβαση της οικοδομικής τους άδειας. Όλοι όσοι υπάγονται στις παραπάνω κατηγορίες έχουν την δυνατότητα να ρυθμίσουν με όσα η νομοθεσία προβλέπει και να αποπληρώσουν σε 48 δόσεις. Στην αρχή η ρύθμιση συγκέντρωσε μεγάλο ενδιαφέρον από τους ιδιοκτήτες, ατόνησε όμως στην πορεία, λόγω της πολιτικής αβεβαιότητας και της έλλειψης χρηματων. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα δοθεί νέα παράταση από το αρμόδιο υπουργείο Περιβάλλοντος , αφού προκειμένου να αποφασισθεί αυτό πρέπει να ψηφισθεί σχετικός νόμος από την Βουλή η οποία όμως ορκίζεται σήμερα.
  4. προσπάθησα να κανω νέα αίτηση αλλα βγάζει σφάλμα και λέει οτι πρέπει να ολοκληρωθεί η τρέχουσα αιτηση για υποβολή νέας. στην ουσία δεν μπορώ να κάνω κάτι αλλο από το να περιμένω να μου απαντήσουν. Έχω υποβάλει 10 αρχεία και δεν έβαλα την υπεύθυνη δήλωση και το σύστημα δεν μπορεί να πάρει πάνω απο 10 αρχεία ουτε μπορούμε να διαγράψουμε ενα προκειμένου να υποβάλω νεο αρχείο.
  5. το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με την αίτηση μου δεν μπορώ να την υποβάλω γιατι πρέπει να διαγράψω ενα επισυναπτόμενο αρχείο, έστειλα email αλλά δεν βλέπω να περνώ απάντηση πως θα γίνει η ολοκρηρωση της αίτησης.
  6. καλησπέρα σας, έχω πρόβλημα με το πρόγραμμα υποβολής αίτησης για τούς ελεγκτές δόμησης, πώς μπορούμε να αναιρέσουμε κάποιο έγγραφο από την καρτέλα των επισυναπτόμενων αρχείων διότι έχω επισύναψη άλλο αρχείο από αυτό που έπρεπε
  7. Καλησπέρα συνάδελφοι είμαι νέος μηχανικός και θα ήθελα λίγη βοήθεια, έχω μια οικοδομή εκτός σχεδίου σε γήπεδο εφαπτόμενο με εθνικό οδικό δίκτυο, το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι θέλω να κατασκευάσω κτίριο με χρήση γραφεία διάβασα ότι το επιτρεπόμενο μέγιστο ύψος είναι 9,00 μ αλλά δεν αναφέρει εάν μπορώ να κατασκευάσω μέγιστο 2 ορόφους ή 3 ορόφους. Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.