Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

stravops

Members
  • Περιεχόμενα

    35
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

stravops's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Πρόκειται για γήπεδο εκτός σχεδίου.
  2. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Το αν το ρέμα είναι ιδιοκτησίας του προκύπτει από τα συμβόλαια και το πως περιγράφεται μέσα σε αυτά? Στο συγκεκριμένο μιλάμε για διαθήκη.
  3. Ρέμα παρεμβάλλεται ανάμεσα σε δυο οικόπεδα του ιδίου ιδιοκτήτη. Μπορεί να κατασκευαστεί γέφυρα ώστε να ενωθούν, χωρίς να επηρεαστεί το ρέμα? Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Didonis
  4. Έχω την εξής περίπτωση: O A έχει ισόγεια μονοκατοικία με ταράτσα. Δικαίωμα υψούν πάνω από την μονοκατοικία αυτή έχει ο Β. Ο Α μπορεί να βγάλει άδεια προσθήκης κεραμοσκεπής? Θέλει να το κάνει για λόγους μόνωσης κυρίως.
  5. Σε περίπτωση μιας αυθαίρετης προσθήκης σε ένα κτίριο με νόμιμη άδεια, το πρόστιμο υπολογίζεται με βάση τα τετραγωνικά μέτρα του αυθαίρετου τμήματος ή εκείνα ολόκληρου του κτιρίου?
  6. Το συγκεκριμένο οικόπεδο είναι σε ζώνη οικισμού αλλά για να είμαι ειλικρινής θα ήθελα να γνωρίζω και γενικότερα τη συγκεκριμένη νομοθεσία.
  7. Γνωρίζει κάποιος που αναφέρονται οι αποστάσεις κτιρίου κατοικίας από τον καθορισμένο αιγιαλό?
  8. Μπορεί κάποιος να μου πει πως υπολογίζεται η ακριβής θέση του σπασίματος στον οπλισμό διέρειστης πλάκας?
  9. Το καδρόνι θα το στηρίξω στο πλαινό καλούπι και από τις δυο πλευρές με άλλα καδρόνια. Αλλά δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο. Και το σημάδεμα στα κωλονοσίδερα ακούγεται καλό. Πάντως ευτυχώς ο μπετατζής είναι καλός μαστορας και έχουμε ξαναδουλέψει μαζί χωρίς προβλήματα(σε ευκολότερη δουλειά βέβαια).
  10. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν έχω κάνει αποτύπωση οπότε δεν γνωρίζω ακριβείς διαστάσεις κτλ, ωστόσο επισυνάπτω μια κάτοψη(χωρίς κλίμακα). Το παραλληλόγραμμο είναι περίπου 9χ5 και εγώ θέλω να αφαιρέσω τον τοίχο που είναι μέσα στον κύκλο. plan.pdf
  11. Δηλαδή δεν καλουπώνεται, έτσι? Σκεφτόμουν να βάλω ένα καδρόνι στην κορυφή του κώνου, ώστε να μπορεί ο μπετατζής με μια σανίδα που θα ακουμπάει από τη μια στο καδρόνι αυτό και από την άλλη στο πλαινό καλούπι να δώσει την κωνική μορφή στο πέδιλο.
  12. Σε ένα προκατασκευασμένο 20ετίας ο πελάτης θέλει να αλλάξει τη διαρρυθμιση, μικραίνοντας φέροντες τοίχους από οπλισμένο σκυρόδεμα έως και 50 εκ, δηλαδή το άνοιγμα της πλάκας μεγαλώνει κατά 50 εκ. Θα ήθελα γνώμες σχετικά με το αν χρειάζεται κάποια ενίσχυση ή μπορώ να θεωρήσω οτι η αλλάγή είναι αμελητέα. Γενικά όταν σε κτίρια με φέρουσα τοιχοποιία, θέλουμε να κανουμε αλλαγές που επηρεάζουν φέροντες τοίχους, πως το αντιμετωπίζουμε?
  13. Eχω μια επίβλεψη μελέτης με κωνικά πέδιλα τα οποία δεν έχω δει ποτέ να κατασκευάζονται. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει περίπου πως γίνεται η κατασκευή τους?
  14. Εγινε παιδιά, ευχαριστώ πολύ! Πάντως γενικότερα υπάρχει καποια λίστα με τα δικαιωματα υπογραφής κάθε ειδικότητας μηχανικού σε διάφορες μελέτες? Γιατί απο τις περιγραφές των επαγγελματικών δικαιωμάτων δεν προκύπτει σαφές συμπέρασμα.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.