Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

catfox

Members
  • Περιεχόμενα

    18
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Ενδιαφέροντα
    Μηχανικος Πληροφορικης
  • Τοποθεσία
    αθηνα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

catfox's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστω, Μαλλον θα βαλουμε ατομικούς λέβητες και για αυτονομια.
  2. Αυτή είναι η κατοψη. Οι ιδιοκτησίες μας είναι οι Δ1 Δ2 Για να πας Λεβητ/σιο περνας από Δ1. Το ιδιο και για τον ακαλυπτο.
  3. Καλησπέρα σε ολους Εχω το εξης θεμα Μενω σε τριοροφη οικογενειακη κατοικια και θελουμε να συνδεθουμε με φυσικο αεριο αλλαζοντας λεβητα και καυστηρα. Η εταιρια που εδωσε προσφορα πριν 3 χρονια ειπε ότι δεν αυτό δεν γινεται γιατι το υπαρχον λεβητοστασιο δεν επικοινωνει με κοινοχρηστο χωρο . Επανερχόμαστε τωρα γιατι το πετρελαιο είναι πανακριβο. Η κατασταση είναι η εξης Το λεβητοστασιο είναι ανεξαρτητο βρισκεται στο υπογειο και επικοινωνει με την πισω αυλη του κτιριου μεσω μικρου διαδρομου. Είναι 60000 θερμιδων ο λέβητας. Η προσβαση σε αυτό από την προσοψη είναι μεσω ενός χωρου 15μ2 (ετσι τα έφτιαχναν το 1970) που ανηκει στον αδελφο μου και συνιδιοκτητη σε διαμερισμα οροφου της κατοικιας και δεν εχει προβλημα . Εχουμε προθεση να βαλουμε συστημα πυρανίχνευσης. Μπορει η ΕΠΑ να μου αρνηθεί την συνδεση ?
  4. Δεν λειτουργει σωστα. Μετα την εισαγωγη αρχικων δεδομενων βγαζει compile error hidden sheet 4 . Ηδη δεν βγαζει απο την αρχη ποσοστο φεροντος οργ στο γκρι. Εχω excel 2003.
  5. Version 1

    772 downloads

    φορος εισοδηματος σε excel
  6. Καλησπέρα. Ο συμβολαιογράφος μου ζητα μαζι με τη βεβαιωση για μεταβιβαση και εξαρτημένο τοπογραφικο. Πως συντασσεται? Δικαιωμα υπογραφης ποιοι εχουν ? Το ακινητο βρισκεται στην Αθηνα και εχει δηλωθει στο κτηματολογιο. Μπορω να χρησιμοποιησω την εφαρμογη του ktimatologio.gr ??
  7. Καλησπέρα. Εχω ιδια περιπτωση με το σπιτι μου στο χωριο (προ 1981) .Το παραβολο ειναι 2000ευρω και μου φαινεται μεγαλο. Μηπως εαν παω με τον παλιο νομο( Ινομιμοποιηση και αδεια ) ειναι λιγοτερο? Δεν ξερω πως υπολογιζεται. (120μ2 του 1981)..
  8. Καλησπέρα. Έχω την εξής απορία : Είμαι ιδιοκτήτης ενός υπόγειου 80μ2 που κληρονόμησα και το όποιο έχει κατασκευαστεί το 1971 χωρίς άδεια (ήταν πυλωτή). Ο πατέρας μου δεν το είχε νομιμοποιήσει. Επειδή το οικόπεδο έχει μεγάλο συντελεστή (3.6) μπορώ να το νομιμοποιήσω εκδίδοντας άδεια. Πρέπει να το δηλώσω με το νέο νόμο πληρώνοντας παράβολο πριν βγάλω την άδεια ?
  9. Απαράδεκτο. Και μετα μιλάμε για απελευθερωση επαγγελμάτων οταν δημιουργούνται συντεχνίες οι οποιοι θα αναλαβουν τα προγράμματα επιδοτούμενων επεμβάσεων. Αθέμιτος ανταγωνισμός. Κρίμα τα σεμινάρια που πηγαίναμε και τα προγράμματα. Αυτη ειναι η Ελλάδα ομως.
  10. τον 10/2009 παρακολουθησα σεμιναριο απο το ΙΕΚΕΜ.Πηρα σχετικη βεβαιωση. Εχει καμμια ισχυ αυτη η βεβαίωση ? Αν δεν εχει γιατι εγιναν τα σεμινάρια ?:(
  11. Εγω παρακολούθησα ενα σεμινάριο τον Σεπτεμβριο απο το ΙΕΚΕΜ. Δεν εχω λαβει καποια βεβαιωση συμμετοχης και δεν γνωριζω αν ειναι αρκετο για την πιστοποίιηση. Το λογισμικό που διδάχθηκα ηταν το EPA NR το οποιο δεν ειναι opensource. Τελικά χρειάζεται συγκεκριμένο λογισμικο για τους υπολογισμούς? ποιά θα ειναι η διαδικασία πιστοποιησης του επιθεωρητή τελικά ?
  12. Καλησπέρα συνάδελφοι . Μου ζήτησαν σε μια αυτοψία να αποφανθώ για την ύπαρξη η όχι διαρροής από ένα στεγανό βόθρο προς το γειτονικό υπόγειο. Το ερώτημα μου είναι εάν δεδομένης της δυσκολίας της περιμετρικής εκσκαφής για τη διαπίστωση της τυχόν διαρροής, μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος έλεγχου ρίχνοντας πχ κάποιο υγρό ελεγχου. Δεν έχω ασχοληθεί με κάτι παρόμοιο. Καλές γιορτές σε όλους.
  13. Συμφωνώ, απο τη πολύχρονη εμπειρία μου σε εργοτάξια μεγαλων εταιριών εχω διαπιστωσει οτι θα επρεπε να απαγορευθεί η αυτεπιστασια . Πρέπει ο ιδιοκτητης να Αναθεσει την κατασκευή σε γενικο Εργολαβο η εναλλακτικα σε project manager ο οποιος μπορεί να ειναι ο επιβλέπων με την αντιστοιχη αμοιβή. Το θεμα ειναι το ξεκαθαρισμα των ρολων του καθενος στην κατασκευή.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.