Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

MHXAN6

Members
  • Περιεχόμενα

    43
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

MHXAN6's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

6

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευτύχημα μεγάλο ότι έστω και τώρα ο Μητσοτάκης έδιωξε αυτά τα όρνεα, κρατιέμαι μην πω τίποτα χειρότερο, (Χατζηδακη-Οικονομου). Ευτύχημα επίσης μεγάλο ότι τοποθέτησε τον Ταγαρά στο τμήμα Χωροταξίας.
  2. Στον παραπάνω σύνδεσμο είναι η εκδήλωση που είχε γίνει στην Τρίπολη για ενημέρωση σε ότι αφορά τον Ν. 4495/2017. Στο σημείο (3:31:20) η σύμβουλος του Σταθάκη αναφέρει με σαφήνεια ότι δεν απαιτείται ασφαλιστική ενημερότητα.
  3. Σήμερα πέρασα από φορολογικό μια άδεια. Χτες το βράδυ έβγαλα την ταυτότητα πληρωμής από το σύστημα και έκανα την πληρωμή μέσω internet banking της Εθνικής. Σαν παραστατικό, είχα αποφασίσει να δώσω στην υπάλληλο την ταυτότητα πληρωμής και την απόδειξη που βγάζει το σύστημα της Εθνικής και ο Θεός βοηθός...Τελικά τα δέχτηκε μια χαρά!!!!
  4. svarchΜάλλον βάζεις και Υ.Δ. τα τετραγωνικά σου για να βγαίνει παράβολο των 2000. Βάζεις μόνο αναλυτικό χωρίς Υ.Δ. για τα 500.
  5. Σε ακριβως ιδια περιπτωση τσεκαρα οτι εχει αδεια (Γ' μερος ερωτοαπαντησεων, ερωτηση 7), αλλα στα φυλλα καταγραφης δεν εβαλα καμια υπερβαση. Θεωρω οτι ειναι αυτονοητο, απο την στιγμη που το αγροτεμαχιο ειναι μη αρτιο και μη οικοδομησιμο, να μην μπορεις να συγκρινεις μεγεθη.
  6. Στο autocad υπαρχει και ο εξης τροπος: Στην επανω αριστερη γωνια πατας το εικονιδιο Α (το μεγαλο Α autocad) και σου βγαζει ενα μενου. Πατας την επιλογη export και pdf και μπαινεις στο μενου για να εξαγεις αρχεια pdf.
  7. Εχω καταθεσει αδεια νομιμοποιησης και προσθηκης κατ' επεκταση ταυτοχρονα. Δεν χρειαζεται να κανεις πρωτα την νομιμοποιηση.
  8. Αντιμετωπιζω την εξης περιπτωση: 1) Αλλαγη χρησης ισογειας αποθηκης σε κατοικια, εμβαδου 42.00 τ.μ. (< 50.00 τ.μ.), χωρις την παραμικρη επεμβαση στο εξωτερικο περιβλημα. 2) Προσθηκη κατ' επεκταση εμβαδου 38.22 τ.μ. (<50.00 τ.μ.) με χρηση κατοικια. Τι γνωμη εχετε? Χρειαζεται ΚΕΝΑΚ?
  9. giwrgos1919 αφου ξεπερασες το προβλημα σου και χωρις να εχουμε την διαθεση να κανουμε τους εξυπνους στους υπαλληλους των πολεδομιων αναφερε τους και το εξης: Στα κατα παρεκκλιση οικοπεδα στους οικισμους προ του '23 (ΦΕΚ 138Δ) <<ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ>>. [2. Κατά παρέκκλιση των διατάξεων της προηγούμενης παραγράφου θεωρούνται άρτια και οικοδομήσιμα τα οικόπεδα που έχουν: α) κατά την 13-3-81 (ημερομηνία δημοσίευσης του ΠΔ/2-3-81): Ελάχιστο εμβαδόν: 300 τετραγωνικά μέτρα και β) κατά την 25-7-79 (ημερομηνία δημοσίευσης του ΠΔ/19-7-79): Ελάχιστο εμβαδόν: 150 τετραγωνικά μέτρα. 3. Επίσης θεωρούνται άρτια και οικοδομήσιμα τα οικόπεδα με όποιες διαστάσεις και εμβαδόν είχαν κατά την 2-7-68 (ημερομηνία δημοσίευσης του ΠΔ/15-6-68).]
  10. Στους οικισμους προ του '23 δεν υπαρχει απαιτηση προσωπου, το αναφερει καθαρα το 138Δ. Ουτε ως προς το πλατος, ουτε ως προς το μηκος.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.