Μετάβαση στο περιεχόμενο

lazaros

Members
  • Περιεχόμενα

    47
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Contact Methods

  • Website
    http://www.mechanddesign.gr

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχ/γος & Αερ/γος Μηχ/κος

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

2.773 profile views

lazaros's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Helpful Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

13

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ για την απάντηση και συμφωνώ. Είναι σαφές ότι ο νόμος προσπαθεί να δώσει ένα κίνητρο για καλύτερα ενεργειακά κτίρια. Τι γίνεται όμως όταν ο αρχιτέκτονας της πολεοδομίας υποστηρίζει σθεναρά το αντίθετο?
  2. Καλησπέρα, υπάρχει κάποια επίσημη διευκρίνηση σχετικά με το αν μετράει ή όχι η μόνωση άνω των 6εκ τοποθετημένη στο κενό διπλής τοιχοποιίας με σαφή τρόπο? Αυτά που αναφέρονται στην Τεχνική Οδηγία 63234/12 απ'ότι καταλαβαίνω αφορούν το πως ορίζονται οι διαστάσεις του κτιρίου και όχι ότι αφορά την δόμηση. Θα μπορούσε να αφαιρείται από την δόμηση κάτι που συμπεριλαμβάνεται και μέσα στο κτίριο όπως ένα κενό στην πλάκα ή στην προκειμένη η μόνωση άνω των 6εκ.
  3. Καλησπέρα, το αρχικό μου ερώτημα είναι αρκετά παλιό και η απάντηση υπάρχει στο ΦΕΚ-167/Δ/2-3-93 που επισυνάπτω, άρθρο 2 παράγραφος 4. Με λίγα λόγια αναφέρει το ΦΕΚ για χώρους στάθμευσης άνω των 2 θέσεων απαιτούνται αντιδιαμετρικά ανοίγματα επιφάνειας 0,60τ.μ.x (αριθμός αυτοκινήτων). Εναλλακτικά κατασκευάζεται τεχνητός εξαερισμός προσαγωγής/απόρριψης 4 εναλλαγών αέρα. ΦΕΚ-167_Δ_2-3-93 ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΧΩΡΩΝ ΣΤΑΘΜΕΥΗΣ.pdf
  4. Τέλεια! Πάνω τέλειωσα το διάβασμα με τον νέο ΚΕΝΑΚ και έψαχνα κάτι καινούριο να διαβάσω
  5. Καλησπέρα, έγγραφο του ΥΠΕΧΩΔΕ σχετικά με την επικινδυνότητα του μηχανοστασίου
  6. Επικινδυνότητα Μηχανοστασίου Ανελκυστήρα View File Έγγραφο του ΥΠΕΧΩΔΕ σχετικά με την επικινδυνότητα του μηχανοστασίου ανελκυστήρα και την δυνατότητα τοποθέτησής του κάτω από εξόδους διαφυγής. Submitter lazaros Υποβλήθηκε 04/05/2018 Category 5.2 Νομοθεσία
  7. Version 1.0.0

    217 downloads

    Έγγραφο του ΥΠΕΧΩΔΕ σχετικά με την επικινδυνότητα του μηχανοστασίου ανελκυστήρα και την δυνατότητα τοποθέτησής του κάτω από εξόδους διαφυγής.
  8. Καλησπέρα @gab pet μήπως βρήκες λύση στο σφάλμα αυτό? Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα ακριβώς στο ΤΕΕ ΚΕΝΑΚ MELETH...έχω δοκιμάσει εγκατάσταση σε win xp,7 και 10 και μου βγάζει το ίδιο μήνυμα...
  9. Και τις μελέτες πυροπροστασίας θα τις κάνουν οι ηχολήπτες...
  10. Εύχομαι χρόνια πολλά, υγεία (αχρείαστο το ρημάδι το τσμέδε) και ευτυχία σε όλους και να δούμε και κάποια στιγμή άσπρη μέρα σ'αυτή τη χώρα!!!
  11. Νομίζω πως σύμφωνα με την τροπολογία οι άδειες των "προσωρινών" μόνιμων ισχύουν μέχρι τέλος Φεβρουαρίου 2015. Από 1/3/15 διαγράφονται εφόσον δεν έχουν περάσει τις εξετάσεις...και νομίζω πως στην παρ.3β έχουν γίνει δύο λάθη: 1) 31 Φεβρουαρίου και 2)2014...οπότε θα περιμένουμε όλοι να έρθει η 31η Φεβρουαρίου για να λήξουν οι άδειες μας tropologia.pdf
  12. Καλησπέρα!Σε κτίριο γραφείων στο οποίο η ψευδοροφή είναι μεταλλική γυαλιστερή τύπου inox και φωτίζεται με φωτιστικά PL, δημιουργούνται πολλές αντανακλάσεις και ζαλίζει όσους εργάζονται σε υπολογιστή. Αυτό που σκέφτομαι είναι κάποιος τρόπος να γίνει στοχευμένος ο φωτισμός χαμηλότερα της ψευδοροφής και προς τα κάτω, αλλά δεν είμαι και ειδήμων στο θέμα...έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι παρόμοιο?καμία ιδέα?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.