Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

panos.tamp

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Τοποθεσία
    Γλυφάδα
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός

panos.tamp's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα! Κατά τη διάρκεια μεταβίβασης ενός σταθμού αυτοκινήτων (parking - πλυντήριο), μου ζητήθηκε από το Υπουργείο Συγκοινωνιών να συντάξω μία τεχνική έκθεση. Ξέρει κανείς τι πρέπει να περιλαμβάνει αυτή η έκθεση και πόσο αναλυτική οφείλει να είναι? Ο σταθμός αυτοκινήτων είχε στο παρελθόν αντλίες βενζίνης και ανάλογες δεξαμενές. Αργότερα, όμως, αυτές καταργήθηκαν, οι δεξαμενές εκκενώθηκαν, γέμισαν με νερό και σφραγίστηκαν (σύμφωνα πάντα με τον ιδιοκτήτη). Επομένως, το υπουργείο ζητάει - στην ουσία - μια τεχνική έκθεση, στην οποία θα αναφέρονται και αυτές οι αποξηλώσεις. Ξέρει κανείς περισσότερες λεπτομέρειες πάνω σε αυτό το θέμα?
  2. Συνάδελφοι καλησπέρα, θα ήθελα τη βοήθειά σας πανω σε μια μελέτη Φ.Α. για μια καθ' ύψος διώροφης προσθήκης σε υφιστάμενο κτήριο κατοικίας. Ο μηχανικός της πολεοδομίας ζήτησε θερμομονωτική επάρκεια, ύδρευση, αποχέτευση και Φ.Α. (το συνολικό εμβαδό της προσθήκης είναι <50m2, οπότε δεν απαιτείτε ΚΕΝΑΚ). Η προσθήκη στην ουσία είναι μια πρόσθεση ενός δωματίου ανά όροφο. Με τις υπόλοιπες μελέτες δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, με το Φ.Α. όμως έχω προβληματιστεί λίγο. Στο υφιστάμενο κτηρίο έχει γίνει μελέτη Φ.Α.. Έχει κανείς κάποια ιδέα για το τί πρέπει να δείξω στη μελέτη, αφού δε μιλάμε για κάτι ανεξάρτητο. Η προσθήκη είναι μέρος του υφιστάμενου κτηρίου. Δώστε καμιά ιδέα......
  3. Καλημέρα. Θα ήθελα τη βοήθειά σας για τη διαδικασία ηλεκτροδότησης που απαιτείται για κάποιο σπίτι. Πιο συγκεκριμένα, ένα διόροφο σπίτι λειτουργούσε μέχρι τώρα ως μία ιδιοκτησία με μία παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να κάνει σύσταση οριζόντιας ιδιοκτησίας και να δώσει τον έναν όροφο σε κάποιον άλλο. Γνωρίζει κανείς ποια είναι η διαδικασία, ώστε να πάρει από τη ΔΕΗ και δεύτερο μετρητή για το άλλο διαμέρισμα?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.