Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

sofzoglo

Members
  • Περιεχόμενα

    12
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

sofzoglo's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να επιλεξεις προκατασκευασμενο μεσα απο το προγραμμα σου. ολα τα αλλα τα δεδομενα τα βαζεις οπως και στο συμβατικο. η διαφορα ειναι οτι στο τελος το ικα υπολογιζεται με πινακα 2 και ο συντελεστης των ημερομησθιων ειναι 0,16 (δηλαδη λιγοτερο ικα απο το συμβατικο)
  2. σας ευχαριστω για το ενδιαφερον σας. εβγαλα αδεια μικρης κλιμακας και εντος της εβδομαδας αρχιζουμε εργασιες. θα ηθελα να ρωτησω κατι αλλο. το μαγαζι που θα γινει θα δουλεψει ως καμμωτηριο. Επειδη ομως ειναι ημιυπογειο (οχι τιποτα χωμενο στον αδη, απλως κατεβαινεις τρια σκαλια, 57εκ. κατω απο το πεζοδρομιο με παραθυρα προς τον δρομο) λετε να εχω προβλημα για την αδεια λειτουργιας;
  3. Καλημερα σε ολους. Θα ηθελα την βοηθεια σας σε ενα θεμα. οπως γραφω και στον τιτλο προκειται για μια ανακαινιση ενος. καταστηματος. προκειται για ενα καταστημα το οποιο αγοραστικε και το μονο που εχει μινει μεσα ειναι οι περιμετρικοι τοιχοι. θα πρεπει να γινει νεα διαμορφωση εσωτερικη (γυψοσανιδες, ψευδοροφες, υδραυλικα, ηλεκτρολογικα κ.λ.π.). για να γινει εναρξη εργασιων νομιμα τι απαιτειται (πολεοδομικος)? ευχαριστω!! Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία ανεξάρτητα της επαγγελματικής σας ιδιότητας. Ένας Πολιτικός Μηχανικός πχ δεν δημοσιεύει ένα θέμα που αφορά "Αμοιβές-Οικονομικά Αδειών" στην ενότητα των "Πολιτικών Μηχανικών". Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ.
  4. με μια ματια που ερειξα και τα αρχεια βοηθειας ειναι αριστα οπως και ολο το project.
  5. δυστηχως και με αυτο το dll αρχειο δεν διορθωθικε κατι. παλι εμφανιζεται το ιδιο μυνημα. και το θεμα ειναι οτι το ιδιο κανει και στο laptop που το εβαλα. αρα δεν νομιζω να φταιει το pc μου
  6. iliekater το μηχανιμα που εχω δουλευει με winxp sp2. δεν εχω προβλημα με την εισαγωγη των blocks (τα οποια ειναι τελεια) αλλα με αυτο το μηνυμα κατα το φορτωμα των εντολων (οπως ειπες και εσυ). θα δοκιμασω και με το ερχειο dll που μας δινεις και θα εχεις νεοτερα!
  7. iliekater ολα οκ. φιλε μου. το μονο προβλημα ειναι οτι οταν επιλεγω καποια κατηγορια απο block μου βγαζει τι εξεις μηνυμα : "microsoft forms. could not load an object because it is not available on this machine". πατοντας ομως μια φορα οκ μετα μου τα φορτωνει κανονικα. οταν ομως κλεινω το autocad 2006 μου βγαζει παλι το ιδιο μηνυμα και εκει ειναι το σπαστικο. το βγαζει 5-6 φορες. γνωριζεις τι μπορει να το προκαλει αυτο?
  8. Τελειο αλλα οπως λεει και ο ADAVIS οταν επιλεγω ενα block δεν εμφανιζεται πουθενα μεσα στο σχεδιο. παντως ειναι παρα μα παρα πολυ χρησιμο. μια βοηθεια ομως σε παρακαλουμε!!!!!
  9. εαν θελεις μπορεις να χρησιμοποιησεις και emaco (υλικο που χρησιμοποιειται σε αλφαδιες μηχανιματων με μεγαλο βαρος και πολλες δυναμεις). ειναι λιγο ακριβο ομως ειναι το καλυτερο.
  10. απο οτι καταλαβα ειναι λιγο μπερδεμα η υποθεση. σας ευχαριστω παντως.
  11. καλημερα σε ολους. θα ηθελα την βοηθεια σας σε κατι. υπολογιζοντας τις αμοιβες ενος νεου κτιριου ξεχασα να επιλεξω το εκτος εδρας. κατα τον ελεγχο στην πολεοδομια το βρηκαν και μου ειπαν να παω να καταθεσω την αμοιβη για το εκτος εδρας. ψαχνοντας το θεμα βρηκα το ΠΔ 696/1974 οπου αναφερει οτι η αμοιβη αυτη ειναι 2000*λ=2000*0,20685=413,70€. ισχυει αυτο και αν ναι πως θα παρω κωδικο πληρωμης για να το πληρωσω; (η αδεια εχει κατατεθει με το παλιο συστημα πριν απο τις 16/02/2007) σας ευχαριστω
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.