Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

stesta

Core Members
  • Περιεχόμενα

    607
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    1

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχ/κός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

2.658 profile views

stesta's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Posting Machine Rare
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare

Recent Badges

65

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα Επομένως δήλωση Ν. 4014/11 που είχε εξοφληθεί αλλά δεν είχε περαιωθεί, μεταφέρθηκε στον Ν. 4178/13 πριν 2 βδομάδες μετά από εξουσιοδότηση από τον ιδιοκτήτη , και διαπιστώθηκε αύξηση >20% στα μ2 υπέρβασης δόμηςης σε σχέση με αυτά που υπήρχαν στον Ν. 4014/11. Μπορεί να υπολογιστεί το πρόστιμό εκ νέου με διατάξεις Ν 4178/13 , να γίνει οριστική υπαγωγή και μετά να μεταφερθεί σε 4495/17 ή πρέπει υποχρεωτικά να μεταφερθεί στον Ν. 4495/17 και να υπολογιστεί το πρόστιμο με διατάξεις Ν. 4495/17 ? Πρέπει να περάσει επιτροπή για την υπέρβαση των πολεοδομικών μεγεθών??
  2. Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά και από εμένα ΤΖ για οδό Ματαπά στον Λαγκαδά ?? Ευχαριστώ
  3. Θεοδωρικάκος 30-8-20, 08.55 (πριν λίγο) : Παράταση μέχρι 30/9 για τα αδήλωτα τετραγωνικά
  4. Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος να επιβεβαιώσει ΤΖ για οδό Αγ. Κυριακής 16 , γωνία Δαρείου στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης στα 750 ευρώ ?? Μήπως έχω λάθος ??
  5. Νομίζω ότι σε κάθε περίπτωση πρέπει να εξετασθεί η δυνατότητα βεβαίωσης οικοδομησιμότητας στη ΔΝ651. με προϋπόθεση τη σύμφωνη γνώμη της ΥΔΟΜ, αφού παρεμβαίνει ουσιαστικά. Θα πρότεινα τη διαχείριση των οικοπέδων ως αυτοτελών.
  6. Καλημέρα σ' όλους και καλή χρονιά Όντως "Νομίζω όμως ότι η παρούσα κουβέντα είχε αλλο αντικείμενο, κ η απάντηση μου εστιάζεται στο τελευταίο ερώτημα της ύπαρξης περιφράξεων σε ρυμοτομουμενη ιδιοκτησίες που δεν έχουν αποζημιωθεί" και συγκεκριμένα σε νέο οικόπεδο που προκύπτει από Πράξη Εφαρμογής. Συμφωνώ για το άρτιο και οικοδομήσιμο ΔΝ 651/77, όπως γράψαμε , αλλά πραγματικά Άδεια Δόμησης δεν βγαίνει σε οικόπεδο ΠΕ (Ν. 1337/83), χωρίς να αποζημιωθούν τα επικείμενα (πάσης μορφής), που εμποδίζουν τη διάνοιξη οδού . Αφού έχει κάνει ασφαλιστικά μέτρα ο θιγόμενος τέως ιδιοκτήτης. Και πότε θα βγούν οι τιμές μονάδας από τις επιτροπές Δήμου και να λείπουν και κάποια μέτρα και να συμπληρωθεί ο πίνακας και φθάνεις στα 3-4 χρόνια, "ώσπου να πεις κύμινο". Σε ανάλογη περίπτωση (και για να μη ματαιωθεί αγοραπωλησία) συμπληρώθηκαν στη ΔΝ 651, προΫποθέσεις εγκυκλίου 25/87
  7. Καλή χρονιά το 2020!! Αλλά συζητάμε αυτονόητα ακόμη .... Έλαβε ή δοκίμασε κάποιος να λάβει πρόσφατα υψομετρικό σημείωμα από Δήμο για έκδοση 'Αδειας Δόμησης σε οικόπεδο που προέκυψε ως νέο οικόπεδο σε κυρωμένη Π.Ε. (προ 15ετίας) με πρόσωπο σε αδιάνοικτη οδό , επειδή υπάρχουν παλιές συρματοπεριφράξεις , καθόσον δεν έχουν αποζημιωθεί επικείμενα ??? Είναι άρτιο και οικοδομήσιμο φυσικά, αλλά αφού δεν είναι διανοιγμένη η οδός πως θα γίνεται η πρόσβαση, λένε καλόπιστα οι συνάδελφοι των ΥΔΟΜ ...
  8. Η προθεσμία εκπνέει. Γνωρίζει κανείς κάτι για ολιγοήμερη παράταση που είχε κυκλοφορήσει σε sites ??
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.