Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

a.sahinis

Members
  • Περιεχόμενα

    85
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    ΝΟΜΟΣ ATΤΙΚΗΣ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

2.288 profile views

a.sahinis's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

-15

Φήμη στην κοινότητα

  1. όχι συνάδελφε δεν το τέμνει κανένα φυσικό όριο η τεχνητό. είναι αρκετά μεγάλο αγρόκτημα και ανήκει σε δυο γειτονικούς νομούς.
  2. Καλησπέρα! έχω αγροτεμάχιο που τμήμα του βρίσκεται σε διαφορετικό νομό απο το υπόλοιπο αγροτεμάχιο, χρειάζεται να γίνουν δυο δηλώσεις στο κτηματολόγιο η μία?αν ξέρει κάποιος θα το εκτιμούσα ευχαριστώ πολύ!
  3. Συνάδελφοι καλησπέρα. προπαθώ να λύσω ένα ισόγειο κτίριο με κεκλιμένη στέγη απο σκυρόδεμα. η κλίση της είναι 13%. διαβάζω σε ένα παραδειγμα απο Ο.Σ. του προγράμματος την διαδικασία." μεταφέρουμε τους κόμβους στην στάθμη που θέλουμε ,αφαιρούμε τον κόμβο διάφραγματος ,πολαπλασιάζουμε με 50ή 100 την ακαμψία της δοκού στον άξονα ψ και στη συνέχεια δημιουργούμε τις πλάκες απο την ευρεση πλακών. ΕΡΩΤΗΣΗ. έχει προσομοιώσει κανείς με αυτόν τον τρόπο κεκλιμένη στέγη? ήταν αποδεκτά τα αποτελέσματα?
  4. συνάδελφοι καλησπέρα και χρόνια πολλά!! οι ανωτέρο διατάξεις ισχύουν μόνον σε οικόπεδα που προυπήρχαν του σχεδίου οικισμού ή και σε οικόπεδα που δημιουργούνται σήμερα???????? έχω περίπτωση τυφλόυ οικοπέδου που ενώ μπορεί να αποκτήσει πρόσωπο με συννένωση, δεν έχει το εμβαδόν κατα κανόνα που ισχύει στον οικισμό, διότι η γραμμή του οικισμού το κόβει και αφήνει μικρό μέρος του όλου εντός. η έκταση βέβαια είναι πολλαπλάσια του κανόνα μαζι με το εκτός σχεδίου τμήμα.τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση???? πέρνω τόσο απο το εκτός σχεδίου τμήμα και το θεωρώ σαν εντός μετά τη συννένωση??????????ευχαριστω πολύ!
  5. yian *******************! τι είναι αυτά που λές ρε για τους μηχανικούς τ.ε.????? είσαι σοβαρός????? που τα είδες αυτά γραμμένα αγοράκι μου γλυκό? Σεβόμαστε τους συνομιλητές μας, δεν τους προσβάλουμε και δεν τους ειρωνευόμαστε. Προσπαθήστε να είστε πιο κόσμιοι και προσεκτικοί στην επιλογή των λέξεων που χρησιμοποιείτε. Το ποστ θα κρυφτεί (και φυσικά δεν έχει να κάνει με το περιεχόμενο του μηνύματος αλλά με το ύφος και τις λέξεις) Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Γιάννης
  6. η εγκύκλιος 17525/5/11 έχει εφαρμογή σε γήπεδα?????. Σε οικόπεδα εντός οικισμού υπάρχει κάποια αντίστοιχη εγκύκλιος? στην πολεοδομία ισχυρίζονται ότι η ανωτερο εγκύκλιος αφορά μόνον εκτός σχεδίου γήπεδα και όχι οικόπεδα. Αποψή μου είναι ότι περιλαμβάνει και τα εντός οικισμού αλλά άντε να καταλάβουν. Στον Γοκ του 85 αναφέρι γήπεδο έίναι κάθε οικόπεδο που βρίσκεται εντός σχεδίου.Όποιος γνωρίζει κάτι παρακαλώ πολύ ας βοηθήσει. ευχαριστώ!
  7. Συνάδελφοι παρακαλώ πολύ όποιος γνωρίζει ας απαντήσει, που αναφέρει στην νομοθεσία ότι << Ζώνες παραλίας καθορισµένες προ της 19-12-1998 χρήζουν επανακαθορισµού>> και τι γίνεται με τις ζώνες παραλίας που έχουν χαραχθεί μετά το 1998 και πριν το 2001?
  8. Συνάδελφοι που αναφέρει στην νομοθεσία ότι << Ζώνες παραλίας καθορισµένες προ της 19-12-1998 χρήζουν επανακαθορισµού>> και τι γίνεται με τις ζώνες παραλίας που έχουν χαραχθεί μετά το 1998 και πριν το 2001? παρακαλώ πολύ όποιος γνωρίζει να απαντήσει. ευχαριστώ!
  9. Συνάδελφοι σε παραλιακό οικισμό προ του 1923 άνω των 2000 κατοίκων φεκ 138/δ 1981 ξεκίνησαν οι εργασίες χάραξης αιγιαλού και παραλίας το έτος 2000.Το φέκ βγήκε τ0 2004, και αναφέρει "έχοντας υπόψη τις διατάξεις της παραγράφου 2 του άθρου 34 του Ν.2971/01 σύμφωνα με τις οποίες εκρεμείς υποθέσεις που αφορούν τον καθορισμό αιγιαλού και παραλίας εξακολουθούν να διέπονται απο τις ισχύουσες μέχρι την ισχύος του νόμου αυτού διατάξεις" Με ποιές διατάξεις τελικά βγήκε το φεκ?????? του 2971/01 ή του 1940??????? Η ΛΕΜΠΕΣΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ :Αιγιαλός και παραλία που καθορίστηκαν μετά την 19-12-1998 μετατράπηκαν ήδη σε ρυμοτομική απαλλοτρίωση (δηλαδή αν δεν είχαν περάσει 3 χρόνια όταν εκδόθηκε ο Ν.2971/01). Η άρση της ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης γίνεται μετά από Δικαστική Απόφαση, με τις δ/ξεις του άρθ.10 του Ν.3044/02 Η πολεοδομία ισχυρίζεται ότι καθορίσθηκε με το καθεστός του 1940 και χρείζει επανακαθορισμού η ζώνη παραλίας. Είμαι σε φάση έκδοσης οικοδομικής αδείας , έχω το κατα κανόνα εμβαδόν >2000,00 μ2 . Μοναδικό πρόσωπο έχω στη ζώνη παραλίας την οποία και έχω παραχωρήσει σε κοινή χρήση συμβολαιογραφικά. Η ζώνη παραλίας δεν αποτελεί πρόσωπο σε κοινόχρηστο χώρο??? δεν εξασφαλίζεται έτσι η οικοδομησιμότητα? Η πολεοδομία ισχυρίζεται ότι δεν αρκεί και ότι πρέπει να συνδέεται κιόλας με το υφιστάμενο δίκτυο κοινοχρήστων. Έχει ισχύη η εγκύκλιος 5/2011 σε οικισμούς ή μονον σε εκτός σχεδίου περιοχές? Ελπίζω να μήν σας κούρασα και παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάτι θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα. ευχαριστώ πολύ!
  10. Ξέρει κανέις να διαφωτήσει την κατάσταση???????? απαιτείται η όχι σε μονοκατοικία μελέτη ΑΜΕΑ?????????
  11. δεν με πέρνει να έχω κλίση 5% δεν έχω τόσο μεγάλο οικόπεδο! άλλωστε έχω μονάχα μία είσοδο πως θα την κάνω αυτήν αμεα?αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι αν πρέπει να κατασκευασθεί η απλά να προβλεφθει η ράμπα αμέα. και στην μονοκατοικια σε οικισμο ποιοι είναι οιεξωτερικοι και εσωτερικοι κοινόχρηστοι χωροι????
  12. Συνάδελφοι, σε νέα ισόγεια (υπερυψωμένη κατά 1,20 μ από το τελικό έδαφος) μονοκατοικία εντός οικισμού απαιτείται προσβασιμότητα για αμεά ;
  13. συνάδελφε pirsogiannis σε ευχαριστώ πολύ! συνάδελφε Mcraster πως προσομοιώνεις τοιχεία υπογείου με 2d πεπερασμένα?????? μπορείς να περιγράψεις την διαδικασία γιατί δεν την βρίσκω στο manual????
  14. καλησπέρα συνάδελφοι! μια ερώτηση παρακαλώ! Στην εισαγωγή των σταθμών ,ως ύψος υπογείου στο scada pro ορίζουμε το ύψος του υπογείου όσο είναι πραγματικά p.x. 3,00 μ ή το ύψος του υπογείου μαζί με το ύψος της πεδιλοδοκού 3,00 μ + 0,70 μ =3,70μ ?????????
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.