Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

ΔΡΟΣΟΣ

Members
  • Περιεχόμενα

    94
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

3 Ακόλουθοι

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Τοποθεσία
    Λάρισα-Τρίκαλα
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

1.691 profile views

ΔΡΟΣΟΣ's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

5

Φήμη στην κοινότητα

  1. Το θέμα παιδιά είναι τι θα γίνεται με τα αντικειμενικά κριτήρια διαβίωσης. Γιατί όσα και να δείξουμε το θέμα είναι τι θα λένε αυτοί για το εισόδημά μας.
  2. Λογικά αυτή η μεθοδολογία στηριζόταν στο να μειώσουν ίσως την διατομή της δοκού.
  3. Συνήθες κόστος κατασκευής - ανέγερσης μεταλλικού σκελετού και μόνο αυτό περίπου 70 ευρώ το τετραγωνικό.
  4. Αν δεν δώσεις παραδοχές φορτίσεων πως θα υπολογιστεί ο μεταλλικός φορέας και η θεμελίωση?
  5. Δεν θα διαφωνήσω σε κάτι με αυτά που γράφεις φίλε PIPO για τους παίκτες της ομάδας σου και την απόδοσή τους στα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά πιστεύω ότι η ελπίδα πεθαίνει τελευταία για την ομάδα μας.
  6. Για αυτό καλό θα είναι μεθαύριο στην ΑΡΕΝΑ να συνεχίσουν να παίζουν όπως στην Ελλάδα μήπως και κερδίσουμε το τριποντάκι και σωθούμε.
  7. Η αλογοτροφή ήταν όντως καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο (γιατί στο πρώτο δεν υπήρχε) από το γάβρο και άξιζε την νίκη. Αλλά ας όψονται όλοι αυτοί που τους στηρίζουν και τους δύο όλα αυτά τα χρόνια. Τώρα σχετικά με τα παπάκια του βορρά άστε μας αξιότιμοι κύριοι επειδή τελείωσα Θεσσαλονίκη ΞΕΡΩ. Δεν υπάρχει πιο κομπλεξικός οπαδός από τους Παοκτσήδες. Ζείτε και αναπνέετε μόνο για να κοντράρεστε με το κατεστημένο της Αθήνας.
  8. Ενναλακτικά πάντως θα μπορούσες να έχεις μία κεφαλοδοκό ζευκτό στην διεύθυνση του μήκους με στατικό ύψος από άνω από τα ανοίγματά σου ως στην κορυφή των στύλων.
  9. Εγώ δεν πιστεύω ότι η διαφορά στις δύο διαφορετικές επιλύσεις θα πρέπει να είναι τόση. Άντε δύο διατομές το πολύ.
  10. Εντάξει όντως δεν μπορούν να υπολογιστούν με ακρίβεια τα κυβικά αλλά αν ασχολείσαι κατά κόρον με στατικές μελέτες ξέρεις με μία απόκλιση 10% τι περιμένεις να προκύψει.
  11. Μα δεν νομίζω ότι υπάρχει μελέτη. Προφανώς αν έχω καταλάβει σωστά ο συνάδελφος ρωτήθηκε από τον πελάτη του για μία προεκτίμηση κυβικών.
  12. Δεν υπολογίζεις χωρίς μελέτη. Τι είναι η στατική μελέτη? Πόσο κοστίζει ένα κιλό ντομάτες. Το θέμα πλέον με όλους αυτούς που θέλουν να ξέρουν το κόστος κατασκευής μίας κατοικίας σε πέντα λεπτά πρόκειται για ανθρώπους που νομίζουν ότι τα σπίτια πωλούνται στο σούπερ μάρκετ. Τέλοσπάντων λόγω της ειδικότητας σου θα σου πω ότι να περιμένεις γύρω στα 25-30 κυβικά.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.