Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

spyroudim

Members
  • Περιεχόμενα

    63
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Contact Methods

  • Skype
    spyroudim

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Trikala
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

spyroudim's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

3

Φήμη στην κοινότητα

  1. Συνάδελφοι καλησπέρα, χρειάζομαι τους χάρτες διανομή αγροκτημάτων και συνοικισμού της περιοχής "ΑΝΟΙΞΗ" Γρεβενών, μπορεί κάποιος να βοηθήσει?? Υπάρχουν σε ηλεκτρονική μορφή που θα μπορούσα να τους προμηθευτώ ???? Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας !!!!
  2. Συνάδελφοι καλησπέρα, έχω το εξής ερώτημα: Οικοδομική άδεια με ημερομηνία έκδοσης 02 - 08 - 2011 λήγει στης 02 - 08 - 2015. Οι εργασίες για τον φέρον οργανισμό άρχισαν τον Ιούλιο του 2014 και δεν προβλέπεται να τελειώσουν πριν από την λήξη της οικοδομικής άδειας. Επειδή, έχω μπερδευτεί λίγο με όσα έχω διαβάσει μέχρι τώρα, σύμφωνα με ποιον νόμο και ποια διαδικασία μπορώ να πάρω παράταση ισχύος έστω για τέσσερα χρόνια ή για αόριστο χρόνο?? Οι απαντήσεις σας θα είναι λυτρωτικές!!!!!! Γιατί, ο πελάτης προβλέπεται να κάνει εργασίες κάθε καλοκαίρι και δεν το βλέπω να προλαβαίνει !!!!!!
  3. Συνάδελφε καλησπέρα, εδώ έχω κάνει εγώ ένα λάθος και συγνώμη. Όταν αναφέρω δεν πληρεί την απόσταση εννοώ από τον οικισμό για να πάρει άδεια εγκατάστασης, τις άλλες απαιτήσεις σύμφωνα με το άρθρο 2 τις πληρεί όλες. Όποτε, προχωρώ στην ρύθμιση του αυθαιρέτου και στην συνέχεια για να πάρει ρεύμα. Για να πάρει αγροτικό ρεύμα πρέπει να έχει άδεια εγκατάστασης ??
  4. Συνάδελφοι καλησπέρα, αν κάποιος κτηνοτρόφος κάνει χρήση του νόμου, πληρεί τις απαιτήσεις, εκτός την απόσταση και ρυθμίσει την σταυλική του εγκατάσταση μπορεί να πάρει ρεύμα, χωρίς άδεια εγκατάστασης ???
  5. Συνάδελφοι και πάλι καλησπέρα, σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και τις απόψεις σας και η αλήθεια είναι ότι έχω προβληματιστεί αρκετά πως θα το προχωρήσω. Αυτό που θέλω όμως να προσθέσω είναι ότι μετά από τηλεφωνική επικοινωνία και συζήτηση με τον υπάλληλο του ΤΕΕ, με διαβεβαίωσε ότι σύμφωνα με τον νόμο Ν4178/13 και το άρθρο 11, μπορώ να προχωρήσω σε μια αίτηση υπαγωγής στον νόμο για την παραπάνω περίπτωση. Οπότε, είμαι αρκετά προβληματισμένος στο πως θα το προχωρήσω ετσι ώστε και να μην έχω προβλήματα στο μέλλον αλλά όπως καταλαβαίνετε και να μην χάσω την δουλειά. Καλή σας συνέχεια και σας ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σας.
  6. Συνάδελφε letom σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου, θα μπορούσα να βάλω όμως μόνο τον ιδιοκτήτη Α στην δήλωση? και έτσι να μην έχω πρόβλημα με τα ποσοστά?? εκεί πιστεύεις ότι θα χρειαζόμουν συναίνεση για τον βοηθητικό χώρο στον κοινόχρηστο χώρο ?? Βέβαια, περιμένουμε και τις απόψεις άλλων συναδέλφων....
  7. Συνάδελφε σε ευχαριστώ γα την άμεση απάντησή σου, εάν στα ποσοστά των ιδιοκτητών, βάλω τα ποσοστά στο οικόπεδο, δλδ 75% στον ιδιοκτήτη Α και 25% στον ιδιοκτήτη Γ, πιστεύεις ότι θα λύνονταν το πρόβλημα και έτσι θα μπορούσα να κάνω την αίτηση;
  8. Συνάδελφοι καλημέρα σας, θα ήθελα την γνώμη σας για το παρακάτω θέμα: Σε διώροφη οικοδομή έχουμε τρεις συνιδιοκτήτες σύμφωνα με την επισυναπτόμενη εικόνα. Υπάρχουν οι εξής αυθαιρεσίες: 1. Αυθαίρετη προσθήκη βοηθητικού χώρου στον κοινόχρηστο χώρο που βρίσκεται στο ισόγειο 2. Αυθαίρετη επέκταση εξωστών στον ισόγειο όροφο της οικοδομής 3. Αυθαίρετο κλείσιμο ημι-υπαιθρίων χώρων στον 1ο όροφο της οικοδομής. Το ερώτημα είναι το εξής, μπορεί ο ιδιοκτήτης Α, που είναι συνιδιοκτήτης και των δυο ορόφων να υποβάλλει μια αίτηση για υπαγωγή στον νόμο των αυθαιρέτων Ν.4178/13 και να περιλαμβάνει όλες τις παραπάνω αυθαιρεσίες; Να σημειώσω ότι υπάρχει σύσταση οριζοντίου ιδιοκτησίας στην παραπάνω οικοδομή.
  9. Faethon11, δεν θα κάνω όπως λες συγκεκριμένη αναφορά στο παράθυρο, αν όμως οι όμοροι ιδιοκτήτες τρέχουν στα δικαστήρια για το παράθυρο, εγώ ως μηχανικός είμαι καλυμμένος με την δήλωση που έκανα ή θα μου ζητήσει το δικαστήριο κάτι διαφορετικό??
  10. Συνάδελφοι, καλησπέρα έχω διαβάσει προσεκτικά την όλη συζήτηση γύρω από το θέμα της παραβίασης των πλάγιων αποστάσεων και μου έχει γεννηθεί το εξής ερώτημα. Αν στην πλευρά του τοίχου που βρίσκεται μέσα στην απόσταση Δ, υπάρχει παράθυρο μπορεί να τακτοποιηθεί η ύπαρξη του παραθύρου??? Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία για την τακτοποίηση?? Σας ευχαριστώ...
  11. Καλησπέρα, δεν γνωρίζω αν ισχύει κάτι για πρόστιμο, αν κάποιος δεν στείλει τα στοιχεία στο διάστημα αυτό. Μάλλον καλύτερα θα είναι να κάνεις ένα τηλέφωνο στην Αρχή για να μάθεις περισσότερες πληροφορίες.... Καλό Βράδυ..
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.