Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

xfoteinopoulou

Members
  • Περιεχόμενα

    76
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Τοποθεσία
    Αθήνα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

xfoteinopoulou's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

8

Φήμη στην κοινότητα

  1. Δεν πραγματοποιείται πλέον καμία επεξεργασία στις αιτησεις που δεν ειχαν οριστικοποιηθεί,παρά μ'ονο ακύρωση, ενώ το πρωι μπαίναμε κανονικα. Ξερεις καποιος τι γινεται?
  2. Το ανταποδοτικό τέλος ΤΕΕ ( για τις e- adeies ) πληρώνεται μέσω e-banking στην εθνική τράπεζα στο ίδιο πεδίο με το ποσοστό ανταπόδοσης τεε του ν.4495 Απάντηση σε ερώτηση μετά από τηλ.επικοινωνία που είχα. Επίσης η πληρωμή του εμφανίζεται σε 24 ωρες.
  3. Το ΤΕΕ το "κατέβασε" το σύστημα, δεν τρέχει από κανένα Browser. Έχει κανείς κάποια ενημέρωση?Είχε βγει κάποια ανακοίνωση?
  4. Να ρωτήσω κι εγώ μετη σειρά μου, μπας και βγάλω καμία άκρη: Κτίριο γραφείων 2000μ2 με σύσταση οριζοντίων ιδιοκτησιών (άρα χωριστές ιδιοκτησίες) έχει στο σύνολό του περί τις 15 παραβάσεις(δηλώσεις) Η γνώμη σας είναι ότι στέλνω: α. ένα ΔΕΔΟΤΑ της δυσμενέστερης κατ. 3 ? (επι 15 φορές)(αφού ένα το κτίριο) β.ανήκει κατ. ββ( αφου πληθυσμός (2000μ2 /9 μ2 ανα ατομο=222άτομα >50 ατομων), επομένως στατική μελέτη για όλο το κτίριο? γ. 15 διαφορετικά ΔΕΔΟΤΑ που η κατηγορία τους θα εξαρτάται από την παράβαση (π.χ. κλείσιμο Η.Χ.= ΔΕΔΟΤΑ 1) Η γνώμη σας θα με βοηθούσε πολύ. Ευχαριστώ
  5. Να ρωτήσω κι εγώ μετη σειρά μου, μπας και βγάλω καμία άκρη: Κτίριο γραφείων 2000μ2 με σύσταση οριζοντίων ιδιοκτησιών (άρα χωριστές ιδιοκτησίες) έχει στο σύνολό του περί τις 15 παραβάσεις(δηλώσεις) Η γνώμη σας είναι ότι στέλνω: α. ένα ΔΕΔΟΤΑ της δυσμενέστερης κατ. 3 ? (επι 15 φορές)(αφού ένα το κτίριο) β.ανήκει κατ. ββ( αφου πληθυσμός (2000μ2 /9 μ2 ανα ατομο=222άτομα >50 ατομων), επομένως στατική μελέτη για όλο το κτίριο? γ. 15 διαφορετικά ΔΕΔΟΤΑ που η κατηγορία τους θα εξαρτάται από την παράβαση (π.χ. κλείσιμο Η.Χ.= ΔΕΔΟΤΑ 1) Η γνώμη σας θα με βοηθούσε πολύ. Ευχαριστώ Παρακαλώ να ξαναδηλώσετε την ειδικότητα στο προφίλ σας λόγω διαγραφής μετά από αναβάθμιση της πλατφόρμας του φόρουμ. Ευχαριστώ Manolis gon
  6. Ακόμη και για εμάς που θέλουμε να στείλουμε την ένσταση , είναι εντελώς παράλογο και απίστευτα χρονοβόρο να αποστείλουμε fax 26 σελίδες κειμένου(ένσταση + ειδοποιητήριο + αίτηση ακύρωσης) !!!!!! Και μάλιστα 3 φορές για κάθε έναν από τους φορείς!!! Μάλλον μας κοροιδεύουν!!!
  7. Διατίθεται Μελετητικό πτυχίο Αρχιτέκτονα Κατηγορίες 2 & 6 , τάξης Α **********
  8. Εχω δυο περιπτωσεις ολοκληρωμενης υπαγωγης και πληρωμενου προστιμου σεεντος οικισμου δ.δ. του Δ. Κορινθιων, με βασει την ελαχιστη του Δ.Κορινθιων τα 850. Με τα οσα διαβαζω η ελαχιστη των κοινοτητων ηταν 550. Εχει προχωρησει καποιος τη διαδικασια επιστροφης, εφοσον μπορει να υφισταται τετοια???? Εχει υπαρξει αποτελεσμα??
  9. Ξερει κάποιος συνάδελφος να μου απαντήσει αν τίθεται κάποιο όριο σε απόσταση από δρόμο, σε περίφραξη οικοπέδου εντός σχεδίου οικισμού (<2000 κατ.) με παλιό κτίσμα, με πρόσωπο σε δευτερεύον εθνικό δίκτυο,όπως υπάρχει για τα κτίσματα. Το διάταγμα περί απόστασης ασφαλελιας υπερασστικής συγκοινωνίας δεν αναφέρει τίποτα για περιφράξεις.
  10. 136 downloads

    Πρόκειται για τον καθορισμό χρήσεων γης και όρων δόμησης στην εκτός σχεδίου περιοχή και εκτός ορίων οικισμών προ του έτους 1923 στην περιοχή της Λαυρεωτικής (Ν. Αττκής) - ΦΕΚ 125/Δ//27-2-98
  11. Ο ΟΑΕΕπροέβει σε μειωση των ασφαλιστικων εισφορων για τους συνεπεις ασφαλισμενους του, εχει ακουστει τιποτα για το ΤΣΜΕΔΕ? Πλεον, υπο αυτες τις συνθηκες ειναι αβαστακτες οι εισφορες, μηπως να πιεζαμε και εμεις απο εδω προς αυτη την κατευθυνση???
  12. Ευχαριστω για τηναμεση απαντηση συναδελφε, εχω προβληματιστει!!! Δεν υπαρχει κατι σιγουρο?? Υπαγεται στην ευχερια του καθε συναδελφου πώς θα το δηλώσει???
  13. Nα ρωτησω κι εγω κατι: παλια αποθηκη προ '55 στην οποια γινεται επεκταση και ολο μαζι γινεται κατοικία δηλώνω: α. αλλαγή χρήσης την αποθήκη σε κατοικία(εμβ. x) και β. το υπολοιπο ως αυθαιρετο???(εμβ. ψ)) ή όλο το εμβαδον ως αυθαίρετο???(εμβ. (χ+ψ) Ευχαριστω προκαταβολικα!!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.