Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

zxgr

Core Members
  • Περιεχόμενα

    511
  • Εντάχθηκε

  • Days Won

    6

2 Ακόλουθοι

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

zxgr's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Helpful Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Posting Machine Rare

Recent Badges

334

Φήμη στην κοινότητα

  1. https://news.b2green.gr/42995/κόστος-θέρμανσης-τιμολόγια-ρεύματος στο παραπάνω δημοσίευμα συνέντευξη «τηλεοπτικός» μηχανικός δίνει μια προβληματική ανάλυση κόστους θέρμανσης κατοικίας 100μ2 και επίσης δηλώνει ότι υπάρχουν μόνο 750 νομίμως αδειούχοι ενεργειακοί επιθεωρητές στην Ελλάδα. με παραδοχή ιδίου επιπέδου κατηγορίας αυτοματισμών και αναγωγή των αναγκών θέρμανσης από την κατανάλωση ηλεκτρικών αντιστάσεων προκύπτουν οι παρακάτω ολικές αποδόσεις ανά σύστημα συμπεραίνεται ότι τα inverter είναι περίπου άχρηστα, οι καυστήρες είναι «υπερσυμπύκνωσης» και το πετρέλαιο είναι πιο αποδοτικό από το ΦΑ. για απορίες από εδώ και μπρος σε τηλεοπτικούς μηχανικούς.
  2. κανένα από αυτά. τοτεε 1 σελ 113 εφαρμογή για ηs warmer climate από τις κατά erp αποδόσεις της αντλίας στο δελτίο προϊόντος
  3. "όμως θα αφορούν αυτοκίνητα που θα κατασκευαστούν στο εργοστάσιο της Γερμανίας" αντί να φτιάξουν το εργοστάσιο εδώ θα πουλάν στους ιθαγενείς γερμανικούς κουβάδες να δεις που κάποτε θα μας πούνε και χαζούς
  4. για να είμαστε μέσα ας πούμε θα είναι 30€/χρόνο όπως στις ατομικές επιχειρήσεις + κάτι 10ευρα και 5ευρα για καταχωρήσεις και βεβαιώσεις
  5. ενώ οι δικηγόροι και οι λογιστές παραμένουν επιστήμονες, οι μηχανικοί έγιναν ξαφνικά έμποροι. το τεε αγρό αγοράζει
  6. https://www.taxheaven.gr/news/55900/kad-gemh-eggrafh-kai-ypoxrewseis-dhmosiothtas-fysikwn-proswpwn-poy-eggrafontai-sto-gemh-basei-kad-emporikh-kai-mh-emporikh-drasthriothta Υποχρεωτική εγγραφή στο ΓΕΜΗ των ελεύθερων επαγγελματιών μηχανικών για άσκηση εμπορικής δραστηριότητας... (ΚΑΔ 71.11 και 71.12 στο παράρτημα Ι)
  7. Βεβαίωση εξαίρεσης από την υποχρέωση έκδοσης ΠΕΑ Παρ. 7 αρ. 12 Ν.4122/2013, παρ. 6ε εγκ. ΥΠΕΝ/ΔΕΠΕΑ/111748/705 / 19-11-2020
  8. https://www.epa.gov/indoor-air-quality-iaq/ozone-generators-are-sold-air-cleaners Available scientific evidence shows that, at concentrations that do not exceed public health standards, ozone is generally ineffective in controlling indoor air pollution. Some studies show that ozone concentrations produced by ozone generators can exceed health standards even when one follows manufacturer’s instructions. The public is advised to use proven methods of controlling indoor air pollution. These methods include eliminating or controlling pollutant sources, increasing outdoor air ventilation and using proven methods of air cleaning.
  9. αντί για μούχλα μου μυρίζει απάτη
  10. Διοικητικές Κυρώσεις Ελεγκτών Δόμησης-ΦΕΚ4039-B-2017 Βρείτε το ΦΕΚ Η αμοιβές είναι αυτές που ορίζει η υα, παραπάνω αμοιβή έχει βαθμούς ποινής.
  11. Κάπου στο taxheaven πήρε το μάτι μου ότι το βάζουν στον 657 πίνακας 6, έχει προεπιλογή για ενισχύσεις covid. Ζητά και αφμ φορέα. Έβαλα υπουργείου οικονομικών
  12. https://www.imerisia.gr/oikonomia/14779_exoikonomo-aytonomo-2021-pote-anoigei-i-platforma-kai-ta-nea-kritiria?utm_source=ethnosgr&utm_medium=homepage Στο μεταξύ, δυσαρέσκεια καταγράφεται για καθυστερήσεις στις πληρωμές του τρέχοντος προγράμματος. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν ήδη ολοκληρωμένα έργα από τις πρώτες 12.579 υπαγωγές του Εξοικονομώ- Αυτονομώ, αλλά σύμφωνα με καταγγελίες δεν υπάρχει η δυνατότητα στην πλατφόρμα για ολοκλήρωση της πιστοποίησης του έργου, λόγω έλλειψης ελεγκτών, με αποτέλεσμα να μην δρομολογούνται για τελικές εκταμιεύσεις. Ετσι, προκύπτει ότι οι πρώτες πληρωμές ολοκληρωμένων έργων θα γίνουν περί τα τέλη του ερχόμενου Αυγούστου. Όπως καταγγέλλει ο Σύλλογος Διπλωματούχων Μηχανικών Εορδαίας, ενώ ήδη έχουν πάρει οριστική υπαγωγή το 1/3 των επιτυχών φετινών αιτήσεων, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ελεγκτικός μηχανισμός των ολοκληρωμένων έργων και κατά συνέπεια δεν μπορούν να ελεγχθούν και να πληρωθούν. Το αποτέλεσμα είναι ότι το 60% των φετινών αιτήσεων θα κατασκευαστούν το 2022 και όχι το φετινό καλοκαίρι, γεγονός που σημαίνει ότι οι ωφελούμενοι δεν θα επωφεληθούν της ενεργειακής αναβάθμισης των κατοικιών τους τον ερχόμενο χειμώνα.
  13. είναι κωμωδία το θέμα ποιου είναι το πεα, γιατί ενώ αφορά το ακίνητο και μόνο το ακίνητο, πρέπει να δηλωθούν ιδιοκτήτες, οι οποίοι δεν μπορούν να το ανακαλέσουν αλλά μόνο ο μηχανικός που το έβγαλε κι ας είναι και στα θυμαρακια. συνεννοήσου με συμβολαιογράφο ότι δεν θα σκαλώσει με το όνομα στη φόρμα του buildingcert που βάζει στο συμβόλαιο και βγάλτο σ'αυτόν που σε πληρώνει (υποθέτω ότι ο πωλητής δεν σε πληρώνει 2,5€/μ2)
  14. Εξ όσων γνωρίζω κάθε τομέας ασφάλισης διατηρεί ως αναγνωριστικό το παλαιό του όνομα. Και το ΙΚΑ άλλωστε έχει καταργηθεί και έχει γίνει εφκα. Αφού οι μισθωτοί μηχανικοί είναι στον τομέα ασφάλισης του τ. ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ γιατί η αναγγελία γράφει ΙΚΑ; Στο atlas.gov ασφαλιστική ικανότητα μέχρι 2/21, σε μένα γράφει φορέα το ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ. Ελεύθερος επαγγελματίας βέβαια αλλά και οι μισθωτοί το ίδιο πρέπει να έχουν.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.