Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Chilon

Core Members
  • Περιεχόμενα

    823
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    1

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Τοποθεσία
    Αθήνα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Chilon's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

27

Φήμη στην κοινότητα

  1. 1.294 downloads

    Το αρχείο περιλαμβάνει: - ΚΑΝ.ΕΠΕ. (Κανονισμός Επεμβάσεων) 2012 - ΦΕΚ 42/Β/20-01-2012. - Έγκριση του Κανονισμού Επεμβάσεων (ΚΑΝ.ΕΠΕ.) σε κτίρια από οπλισμένο σκυρόδεμα (1η Αναθεώρηση) - ΑΔΑ: ΒΛΛΠ1-ΓΥΔ - Έγκριση του Κανονισμού Επεμβάσεων (ΚΑΝ.ΕΠΕ) σε κτίρια από οπλισμένο σκυρόδεμα (3η Αναθεώρηση)
  2. 401 downloads

    Αγγλοελληνικό ευρετήριο όρων Ευρωκωδίκων
  3. 377 downloads

    Ελληνοαγγλικό ευρετήριο όρων Ευρωκωδίκων
  4. εννοείς με τον ίδιο κωδικό πληρωμής...??? Όχι συνάδελφε. Με άλλον, που προκύπτει μετά από υποβολή του έργου (στο πρόγραμμα του Τ.Ε.Ε.) μόνο με επιβλέψεις.
  5. Συνάδελφοι, είτε θα συνεχίσουμε εντός θέματος, είτε η συζήτηση θα τερματιστεί. Η επιλογή είναι δική σας.
  6. Οι δημοσιεύσεις για το Τ.Ε.Ε. μεταφέρθηκαν σε σχετικό θέμα. Οι δημοσιεύσεις γενικού σχολιασμού των εγκυκλίων και του δικαιώματος υπογραφής για την διαδικασία τακτοποίησης μεταφέρθηκαν σε σχετικό θέμα, όπου θα συνεχιστεί -ενδεχομένως- αυτή η ενδιαφέρουσα συζήτηση.
  7. Συνάδελφοι, όποιος θέλει απαντάει, δεν είναι υποχρεωτικό. Εάν σε κάποιον δεν αρέσει το ερώτημα, ας μην συμμετέχει στην συζήτηση. Για προσωπικά σχόλια υπάρχουν τα π.μ. _____________________________________________________________________________________________ Το θέμα -μάλλον- εξαντλήθηκε. Εάν υπάρχει ενδιαφέρον για την συνέχιση της συζήτησης, η διαδικασία είναι γνωστή (π.μ.).
  8. Οφείλουμε να σεβόμαστε τους συνομιλητές μας και τον χώρο που μας φιλοξενεί. _______________________________________________________________________________________ Το θέμα -μάλλον- εξαντλήθηκε. Εάν υπάρχει ενδιαφέρον για την συνέχιση της συζήτησης, η διαδικασία είναι γνωστή (π.μ.).
  9. Οι δημοσιεύσεις (και τα σχόλια) για το Τ.Ε.Ε. μεταφέρθηκαν σε σχετικό θέμα, όπου θα συνεχιστεί -ενδεχομένως- αυτή η ενδιαφέρουσα συζήτηση.
  10. Οι τελευταίες δημοσιεύσεις μεταφέρθηκαν στο θέμα: Διπλωματούχοι και πτυχιούχοι Μηχανικοί στην εργασία και στην εκπαίδευση.
  11. Η παρούσα συζήτηση τερματίζεται, για ευνόητους λόγους. Για περαιτέρω εξηγήσεις, διαφωνίες, παράπονα ή απορίες, η διαδικασία είναι γνωστή (π.μ.).
  12. Προηγουμένως, πρέπει να έχεις επιλέξει την εντολή Line. Οι επιλογές του μενού που εμφανίζεται με Ctrl + δεξί κλικ, δεν είναι ανεξάρτητες εντολές.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.