Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

kazabubu

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

kazabubu's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Παιδιά καλησπέρα.θέλω να αγοράσω μια αριθμομηχανή επιστημονική.Ειμαι μηχανολόγος μηχανικό,επειδή ασχολούμαι με μελέτες θερμανσης θελω να έχει και μεγέθη όπωσ το watt,joule.kcal και όλα τα σχετικά με το επαγγελμά μας,ξέρετε που πορώ να ψάξω?Σας ευχαριστώ. Παρατήρηση: Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille.
  2. Για το αποστασιόμετρο που μπορώ να απευθυνθώ να ρωτήσω για τιμές,ευχαριστώ.
  3. Παιδιά καλησπέρα,είμαι μηχανολόγοσ μηχανικός από ΤΕΙ.Αυτή την στιγμή είμαι ασγαλισμένος στον ΟΑΕΕ και έχω κάνει έναρξη εργασιών το 2007.Έχω πάρει το πτύχιο μου τον Οκτώβριο του 2005.Εάν κλείσω την πενταετία από την κτήση του πτυχίου μου μπορώ να ασφαλιστώ στο ΤΣΜΕΔΕ και να πάρω το πρώτο εργοληπτικό πτυχίο.Γνωρίζει κανείς,ευχαριστώ.
  4. ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΉ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ BLOG.ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ.ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΕΤΕ(ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ).ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΡΞΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟ 2007 ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟ 2005.ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΦΤΩ ΣΤΟ ΤΣΜΕΔΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΔΗΛΑΔΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΟ ΠΤΥΧΙΟ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Πατώντας το κουμπί edit (στο κάτω δεξιό μέρος του μηνύματος αυτού), σε παρακαλώ διόρθωσε το κείμενό σου από κεφαλαία σε μικρά, όπως ορίζουν οι κανόνες συμμετοχής. CostasV
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.