Μετάβαση στο περιεχόμενο

jgiannelis

Ανενεργός χρήστη
  • Περιεχόμενα

    42
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Αν κατάλαβα έχεις σκάμα με κλίση? τί ποσοστού? Φίλε πρόσεχε μην έρθει κανένας σχετικά οριζόντιος σεισμός και κλάψουν μανούλες. Αναγκαστικά πλέον θα πας σε ραντιέ ώστε να πάρεις κατά το δυνατόν ταμπάνι. Το πάχος του θα είναι μεταβλητό. Αν κατάλαβα λάθος αγνόεισαι την απάντηση. Συμφωνώ απόλυτα με τα σχόλια των acnt και panos.
  2. Συνάδελφοι θα ήθελα να ρωτήσω βάσει νομοθεσίας (παρακαλώ όποιος απαντήσει ας γράψει και το νόμο-φεκ-ή κτλ. που αναφέρεται) 1)υπάρχει χρόνος όπου η πυροσβεστική είναι υποχρεωμένη να εγκρίνει ή να βγάλει παρατηρήσεις σε ένα φάκελο που της έχει κατατεθεί? 2)σε τυχόν παρατηρήσεις έχει δικαίωμα εφόσον τις καταθέσεις τις διορθώσεις να σου ξανακάνει παρατηρήσεις?(δηλαδή κατά την πρώτη σειρά παρατηρήσεων να μην ελέγχθηκε όλη η μελέτη?) 3)Εφόσον τελικά εγκριθεί η μελέτη και προσκομιστούν και τα υπόλοιπα δικαιολογητικά (δηλ. αυτά που βάλανε τώρα, υπεύθυνες δηλώσεις κτλ. - αντί αυτοψίας) σε πόσο διάστημα πρέπει να χορηγείται το ποιστοποιητικό?
  3. Αριστοτέλης-Περικλής-Πλάτων-Μέγας Αλέξανδρος-Καποδίστριας , θα ήθελα με τη συγκεκριμένη σειρά για πρώτη πεντάδα.
  4. Για έκδοση άδειας υπόγειας δεξαμενής υγραερίου: 1) αναλυτικός προυπολογισμός (σίγουρα) 2) Ποιές κατηγορίες μελετών βάζουμε? αρχιτεκτονικά-στατικά και καύσιμο αέριο? Αν κάποιος έχει εκδόσει άδεια ας μου στείλει αν είναι δυνατόν κάποιο έντυπο υπολογισμού αμοιβών. ------------------- Κάποια βοήθεια?
  5. Σε παλαιότερες άδειες μπόρει να δείς να αναφέρεται και ως μονώροφο και να έχει ισόγειο και πρώτο όροφο. Από όσο έχω ακούσει είχε δημιουργηθεί πρόβλημα με την αστυνομία η οποία έκανε έλεγχο,διάβαζε στο στέλεχος του εργοταξίου μονώροφη και ξεκινούσε ένα μπάχαλο... Έτσι έχει καθιερωθεί πλέον η έννοια του ορόφου και στο ισόγειο. Βεβαίως αυτό το οποίο αναφέρει ο avgoust είναι σωστό ως μαθηματικοποίηση του τίτλου αφού έτσι επιλύονται και στατικά τα κτίρια. Αρκεί βεβαίως να επισημανθεί πως ολόκληρο το καθαρό ύψος κάθε επιπέδου να βρίσκεται εξ'ολοκλήρου εκτός εδάφους, για να μη γίνεται μπέρδεμα με υπερυψομένα υπόγεια.
  6. LH κορυφή έχω το master (fespa-tekton) απόλυτα ευχαριστημένος. Επειδή δεν δουλεύω ιδιαίτερα cad έχω αγορασμένο το intellicad για να ανοίγω-εκτυπώνω κτλ. αρχεία autocad (συνεργατών) δεν σκέφτομαι καν για αναβαθμίσεις , ανα πενταετία καινούργιο αφού είναι φτηνό σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Και τώρα όρεξη να'χω να χώνω. Civiltech. Δυστυχώς έχω αγορασμένο το premium + metal , πανάκριβες και ανούσιες αναβαθμίσεις ,κάθε δεκαήμερο και νέο download που δεν έχεις ιδέα τι βελτιώνει.
  7. Βίλα Κομπρέ-Αλέξης Σταμάτης Αμερικάνικη φούγκα-Αλέξης Σταμάτης Ο τελευταίος Παλαιολόγος-Γιώργος Λεονάρδος Αλλοπαρμένες μεγαλοφυίες-Federico Di Trocchio Βαρύ αλλά επίσης εξαιρετικό: H κριτική του καθαρού λόγου- Εμμάνουελ Καντ.
  8. Εγώ θα πρόσθετα πως πάσχουμε από έλλειψη του κοινού νού, η κοινή λογική έχει πάει ταξίδι.
  9. g-volos διαφωνώ με τις απόψεις σου. Επειδή ένας ίσως φρενοβλαβής, όχι αστυνομικός αλλά ειδικός φρουρός την είδε εν αρχή Λούκυ Λούκ και εν συνεχεία χέστηκε μόλις μαζεύτηκε κόσμος και δολοφόνησε ένα παιδί πρέπει να καεί η μισή Ελλάδα? Ο μόνος που πρέπει να καεί είναι ο αμαθής ψευτόμαγκας τσομπάνος ειδικός φρουρός. Θα ήθελα το σπίρτο να το άναβε ο πατέρας του παιδιού μήπως και μετριαζότανε στο δισεκατομμυριοστό ο πόνος του. Ότι συμβαίνει έχει να κάνει με την ελπίδα της κοινωνίας η οποία πλέον έχει χαθεί. Λίγο η αβεβαιότητα των καιρών, λίγο η κακομοιριά λίγο και το ελληνικό DNA και ξεσπαθώσανε (αυτοί οι οποίοι ντεμέκ δεν άρχουν αλλά κατ' ουσία παρά άρχουν) αναδρομικά. Το να ισχυριζόμαστε ότι στην Ελλάδα έχουμε αυστηρή αστυνομία είναι φανταστικό. Τα τελευταία χρόνια ειδικά μέχρι και τα μπλόκα της τροχαίας έχουνε καταργηθεί,στα γήπεδα της κακομοίρας κτλ. Θα ήθελα να δώ ειρηνικές πορείες και για αθίγγανους που θυμάμαι δυο τρεις δολοφονίες και για θανάτους από αμέλειες γιατρών στα ψευτονοσοκομεία μας, αλλά αυτό το αίσχος όχι. Η ιστορία με το βατραχάκι καλή αλλά και με αυτή διαφωνώ καθώς εμείς όλοι ανεβάζουμε τη θερμοκρασία αφού εμείς είμαστε η κοινωνία. Άσε που μου θυμίζει σκέψεις κουλτουριάρη καλλιτέχνη ή φραπεδόμαγκα και έχω τεράστιο κόμπλεξ με τις συγκεκριμένες ομάδες. Α να μην ξεχάσω και τους απόλυτους χαφιέδες, αρχιρουφιάνους, ύψιστους δημοσιοπαπαρογράφους οι οποίοι πλέον έχουν χάσει κάθε έννοια μέτρου, τη βάλανε την κοτρωνίτσα τους στο γλέντι. Εκείνο το παλικάρι ο Κούγιας που ξαναξεφύτρωσε? καλά αυτόν δεν τον δολοφόνησε το μανεκέν...Ζεί ζει ο Κούγιας ζει με ........ Λαμπράκη μας οδηγεί.
  10. Ότι ίσχυε μέχρι πρότινος τουλάχιστον στο ΤΣΜΕΔΕ Θεσ/νίκης ήτανε σχετικά καλό κατ'εμέ ώς διαδικασία. Είχε ταλαιπωρία ίσως κάποιες φορές αλλά πρωί έκανες άνετα τη δουλειά σου. Κάλιο πέντε και στο χέρι παρά...ειδικά αν χρειάζεται να ξαναπάς για τα μπλέ είναι η μεγαλύτερη πα@@@@@ που κάνει το ΤΣΜΕΔΕ μετά από την κορυφαία , δηλαδή το να εισπράττει χρήματα όταν είσαι φαντάρος, + μία ουρά +μία επιπλέον μέρα +έλεγχος λογαριασμού (μόνο να είναι κανά μεγάλο ποσό δάκρυ που έχει να πέσει). Το μοναδικό του καλό ήτανε αυτό,έστω τα ψίχουλα τα δίνανε αμέσως. Προς κυρίους ΤΣΜΕΔΕ: Αν θέλετε να εφαρμόζεται πα@@@@@ κατά το δοκούν ή πρέπει να ανοίξετε παράρτημα σε κάθε Νομό ή να έχει το δικαίωμα κάθε μηχανικός ελεύθερη επιλογή ασφάλισης στο ταμείο σας.
  11. Νομίζω πως αν είναι μεγαλύτερο του ενός μέτρου αυτή η απόσταση που αντιστοιχεί το βελάκι δηλ. ο ακάλυπτος του Α (βάσει του σχεδίου πρέπει να είναι, κρίνοντας από το εννιά) έχεις υποχρέωση για ακάλυπτο δηλαδή τουλάχιστον Δ στο τμήμα αυτό. Ρώτα και στην πολεοδομία της περιοχής σου, πάντως είμαι σχεδόν σίγουρος.
  12. Aν οι πυροσβεστήρες κτλ. είναι εντάξει 100 για το καθένα είναι τελευταία προσφορά.
  13. Το βιβλίο που μοίραζε η Ηλιοπούλου στο ΑΠΘ, δεν θυμάμαι αν το είχε γράψει αυτή, ήτανε πολύ καλό. Πάνω από όλα να παρακολουθείς το μάθημα γιατί είναι η βάση των πάντων στη μηχανική.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.