Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ARCHITECT

Members
  • Περιεχόμενα

    51
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

7 Ακόλουθοι

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ARCHITECT's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. ele9 μην αγχώνεσαι τόσο. Βλέπω πως είσαι από Καρδίτσα. Το ίδιο κι εγώ. Προηγειται τηλεφώνημα πριν τον έλεγχο για ραντεβού. Και στους 2 ελέγχους έτσι έγινε. Τους εξήγησα πως δεν μπορώ να περιμένω στο γραφείο και μου είπαν πως εννοείται πως θα με πάρουν πριν έρθουν για να κανονίσουμε μια ώρα που να με βολεύει. Μέχρι τώρα δεν μου δημιούργησαν πρόβλημα σε τίποτα. Εκτός βέβαια από την καθυστέρηση των χρημάτων που δεν ήταν δικό τους θέμα.
  2. Εγώ είχα πάρει προκαταβολή (5000 Ε) τον Οκτώβρη και τώρα πήρα την πρώτη δόση (άλλα 5000 Ε).
  3. Μπήκανε και σε μένα σήμερα τα χρήματα. Οπότε φαντάζομαι πως θα αρχίσει να προχωράει και παλι το πρόγραμμα με τα χρήματα που πήραν απο το ΔΝΤ.
  4. Ανακοίνωση διεξαγωγής Σεμιναρίου Εξειδίκευσης με θέμα: «ENΕΝΡΓΕΙΑΚΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΚΤΙΡΙΩΝ»- ΚΑΡΔΙΤΣΑ : 3- 9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 Το ΤΕΕ Τμήμα Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Κέντρο Έρευνας Τεχνολογίας & Ανάπτυξης Θεσσαλίας (ΚΕΤΕΑΘ) θα διοργανώσουν Σεμινάρια με τίτλο: «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΚΤΙΡΙΩΝ –σύμφωνο και προσαρμοσμένο με τις κανονιστικές διατάξεις του νέου Κανονισμού Ενεργειακής Απόδοσης κτιριακού Τομέα (ΚΕΝΑΚ) που έχει ήδη ψηφιστεί Δ6/Β/οικ5825 και με το σχέδιο ΠΔ που είναι σε δημόσια διαβούλευση και στα άρθρα 6,7 και 11 του οποίου ΠΔ αναφέρεται ότι ανατίθεται στο ΤΕΕ το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης και πρακτικής εξάσκησης και θα εκδόσει αυτό τα Πιστοποιητικά επαρκούς παρακολούθησης και επιτυχούς εξέτασης. Το Σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε Μηχανικούς και Τεχνολόγους, θα διεξαχθεί στη Καρδίτσα το προσεχές διάστημα Μαΐο-Ιούνιο 2010. Τα αναλυτικό πρόγραμμα .οι ώρες διεξαγωγής του Σεμιναρίου, το κόστος συμμετοχής κ λοιπές οργανωτικές λεπτομέρειες, θα ανακοινωθούν σε λίγες ημέρες. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε τρεις ξεχωριστές ενότητες. Η πρώτη ενότητα, (45 ώρες) του πρώτου σεμιναρίου που θα διοργανωθεί θα καλύπτει το θεωρητικό μέρος του εκπαιδευτικού προγράμματος κατάρτισης που προτείνεται στον υπό ψήφιση ΚΕΝΑΚ ως υποχρεωτικό , για την εκπαίδευση ενεργειακών επιθεωρητών και είναι κοινό και για τις τρεις κατηγορίες ενεργειακών επιθεωρητών (Επιθεώρηση κελύφους, Επιθεώρηση Λεβητοστασίου και Συστήματος Θέρμανσης και Επιθεώρηση Συστήματος Κλιματισμού). Θα ακολουθήσουν άλλες δύο ενότητες. Η δεύτερη ενότητα θα είναι διάρκειας 53,5 ωρών, και θα καλύπτει το υπόλοιπο θεωρητικό πρόγραμμα που είναι υποχρεωτικό μόνο για την ενεργειακή επιθεώρηση κελύφους. Το Σεμινάριο θα κλείσει με την τρίτη ενότητα, διάρκειας 51,5 ωρών, και θα καλύψει τις μετρήσεις και την πρακτική άσκηση και των τριών κατηγοριών ενεργειακών επιθεωρητών. Το κόστος συμμετοχής των σεμιναρίων ανά ενότητα που θα ολοκληρώσουν την υποχρεωτική εκπαίδευση ενεργειακών επιθεωρητών είναι: α) 1η ενότητα: 300 € για φυσικά πρόσωπα β) 2η ενότητα: 300 € για φυσικά πρόσωπα γ) 3η ενότητα: 250 € για φυσικά πρόσωπα με επί πλέον ΦΠΑ 21% Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να υποβάλουν αίτηση στην ηλεκτρονική δ/νση: [email protected], ή στο FAX 2410 255 718 και στα Γραφεία της Ν.Ε. μέχρι τις 25.5.2010 Πληροφορίες μπορείτε να ζητήσετε στα τηλ. 2410 257866 (υπεύθυνος επικοινωνίας ΤΕΕ κ. Θωμάς Γκιάτας), 24210 96759 (υπεύθυνος επικοινωνίας ΚΕΤΕΑΘ κα Κατερίνα Μπαξεβάνου 6977/770339 ) και στα Γραφεία της Νομ. Επιτροπής Καρδίτσας 24410/76947. Το αναλυτικό πρόγραμμα της πρώτης ενότητας διατίθεται στο ΤΕΕ και θα αρχίσει την Πέμπτη 3 Ιουνίου μέχρι την Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010. Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο του ΚΕΤΕΑΘ-ΥΠΕΔΑ – 3ο χιλ. Καρδίτσας – Μητρόπολης –τηλ. 24410-77530-8 και ώρες 15.00-21.00
  5. Κι εγώ περιμένω ακόμη την πρώτη δόση με έλεγχο αρχές Μαρτίου. Μου είχανε πει μέσα σε 15 με 20 ημέρες πως θα έμπαιναν τα χρήματα αλλα ακόμη τιποτα... Σκέφτηκα πως είχε να κάνει με τις διακοπές του Πάσχα. Υποπτεύεστε κάτι άλλο??
  6. Προσωπική μου άποψη είναι αυτή τη σκέψη (Μια σκέψη είναι να γίνουν πράσινο ανοιχτό (φυστικί) οι τοίχοι και κάτι σε γαλάζιο σκούρο το ταβάνι.) καλύτερα να την αφήσεις στην άκρη... Δεν καταλαβαίνω καν τη λογική της... Εγώ θα έπαιζα σε αποχρώσεις απο κρεμ μεχρι σοκολά ανάλογα βέβαια και μετα σπασίματα και εσοχές του χώρου. Επίσης μια χρήσιμη πληροφορία θα ήταν και τα χρώματα των επίπλων.
  7. Έρχονται 2 άτομα από τον τοπικό ΟΑΕΔ. Αν υπήρχε μία επιτροπή που να γυρνούσε όλη την Ελλάδα... από νέοι επιστήμονες μέχρι να πάρουμε την επιδότηση θα γινόμασταν νεκροί επιστήμονες..
  8. Εγώ ανήκω στους μπλε και όταν πριν λιγο καιρό μου έδωσαν επιδότηση γύρω στα 60Ε έκανα κι εγω αίτηση μεταφοράς. Με πήρανε τηλέφωνο λίγες ώρες μετά και μέσα σε 3 περίπου μέρες είχα στα χέρια μου το κινητό της επιθυμίας μου. Την ίδια ακριβώς τακτική έχουν όλες οι εταιρίες σας βεβαιώ. Και έχω σκοπό να έχω κι εγώ την ίδια τακτική κάθε φορά που θα έρχεται η ώρα της επιδότησής μου.
  9. Εύχομαι χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους...!
  10. Τα χρήματα θα τα παίρνουμε μετά το τέλος του δωδεκαμήνου μέσα σε 60 ημέρες οπότε φαντάζομαι πως ο οποιοσδήποτε έλεγχος γίνεται θα είναι ετήσιος.
  11. Νομίζω πως όλοι είμαστε αγανακτησμένοι με πόλλα.. Όταν όμως δεν περιμένεις τίποτα.. χαίρεσαι με το ελάχιστο δυστυχως! Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε άλλωστε?? Δύσκολες εποχές για όλους.
  12. Μ.Ε. Ενέργειας και Βιομηχανίας Αγαπητοί συνάδελφοι, Μετά από συνεδρίαση της Μ.Ε. Ενέργειας και Βιομηχανίας αποφασίστηκε η εκδρομή επιμορφωτικού χαρακτήρα- στο ΧΥΤΑ Βόλου. Συγκεκριμένα η Μ.Ε. διοργανώνει εκδρομή στις εγκαταστάσεις Ενεργειακής Αξιοποίησης του ΧΥΤΑ Βόλου, όπου είναι εγκατεστημένη μονάδα παραγωγής ρεύματος ισχύος 1,2 MW -με δυνατότητα συμπαραγωγής θερμότητας - από το παραγόμενο βιοαέριο του ΧΥΤΑ. Θα υπάρξει παρουσίαση του Έργου από Μηχανικό της Εταιρείας Κατασκευής & Διαχείρισης του έργου. Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Μαρτίου 2010. Ακολουθεί το πρόγραμμα της εκδρομής: 1. 08.45: Συγκέντρωση-ΤΕΕ 2. 09.00: Αναχώρηση για το έργο 3. 10.00: Άφιξη στο έργο 4. 10.00 - 10.15: Περιήγηση στο έργο - Ιστορικό Έργου 5. 10.15 - 11.30: Παρουσίαση διαδικασίας συλλογής βιοαερίου - παραγωγής ρεύματος 6. 11.30 - 12.00: Συζήτηση 7. 12.00 - 14.30: Μετάβαση στον Βόλο. 8. 14.30 - 15.30: Επιστροφή Προσοχή: Επειδή θα χρησιμοποιηθεί τουλάχιστον ένα λεωφορείο για την μετάβασή μας στο έργο, αντιλαμβάνεστε ότι θα θέλαμε να γνωρίζουμε έγκαιρα και όσο το δυνατόν ακριβέστερα τον αριθμό των συμμετεχόντων, ώστε η εκδρομή να οργανωθεί με τον καλύτερο τρόπο και να αποφευχθούν όσο το δυνατόν οργανωτικά προβλήματα. Για συμμετοχή σας στην εκδρομή απαιτείται να δηλώσετε συμμετοχή το αργότερο έως και την Τρίτη 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010, απλά απαντώντας στο παρόν e-mail αναγράφωντας το Ονοματεπώνυμό σας. Εάν τυχόν γνωρίζετε συναδέλφους σας που θα ενδιαφέρονται, κοινοποιείστε τους παρακαλώ το παρόν email. Δηλώσεις συμμετοχής και επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να λάβετε από τον υπεύθυνο επικοινωνίας κ. Μπαγιάρα Θωμά, Μηχανολόγο Μηχανικό, στα παρακάτω Στοιχεία Επικοινωνίας: e-mail: [email protected] Τηλ/Φαξ: 2410 555031/ 2410 555636 Κινητό: 6937.168.129 Με εκτίμηση, Για την Μ.Ε. Ενέργειας και Βιομηχανίας Παπαγεωργίου Νικόλαος Ηλεκτρολόγος Μηχ/κός και Μηχ/κός H/Υ Συντονιστής Μ.Ε. Πατρόκλου 26 | Λάρισα | Τ & F +30 2410 534005 | http://www.el-con.gr | Δεν είμαι σίγουρη σε ποια κατηγορία θα έπρεπε να κατατάξω αυτό το θέμα. Αν θέλει κάποιος mod ας το μεταφέρει σωστά.
  13. Να είσαι σίγουρος πως δεν θα σε πέρνανε... Εγώ υποτίθεται πως έχω και γνωστό ανθρωπο μέσα στον ΟΑΕΔ και πάλι κανείς δεν με ειδοποίησε! Όταν πήρα τηλέφωνο όμως μου είπαν να βιαστώ. Ευτυχώς που υπάρχουν συνάδελφοι που μοιράζονται τις πληροφορίες..
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.